Με ένα νέο trailer η Ubisoft αποκαλύπτει τον σαγηνευτικό κόσμο του Assassin’s Creed Shadows

by Manos Kavvalos

To νέο trailer του Assassin’s Creed Shadows που κυκλοφόρησαν η Ubisoft και η Ubisoft Quebec έχει τίτλο “World” και όπως έχεις σίγουρα ήδη καταλάβει παρουσιάζει τον κόσμο του επερχόμενου παιχνιδιού.

Θα βυθιστείς σε μια επική, ιστορική περιπέτεια που τοποθετείται στην εποχή της Φεουδαρχικής Ιαπωνίας. Θα έχεις διπλό ρόλο, καθώς θα υποδυθείς μια αμείλικτη και θανατηφόρα shinobi Assassin και έναν πανίσχυρο θρυλικό samurai, εξερευνώντας μια πανέμορφη χώρα σε μια δύσκολη συγκυρία, βυθισμένη κυριολεκτικά στο χάος. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του gameplay είναι οι εναλλαγές ανάμεσα στον κάθε φορά ενεργό πρωταγωνιστή, που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να βιώσεις τις ιστορίες δύο αταίριαστων συμμάχων. Θα χαράξεις το μέλλον την Ιαπωνίας μαθαίνοντας και χρησιμοποιώντας διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και παράλληλα θα δημιουργήσεις μια ελίτ ομάδα από shinobi εκπαιδεύοντας τα μέλη της στο κρησφύγετο που θα δημιουργήσεις.

Ο σαγηνευτικός, ανοιχτός κόσμος της Φεουδαρχικής Ιαπωνίας θα σε προσκαλέσει να εξερευνήσεις κάθε γωνιά του. Από εντυπωσιακές καστροπολιτείες μέχρι πολυσύχναστα λιμάνια, ειρηνικά ιερά και τοπία κατεστραμμένα από τον πόλεμο. Στο όλο σκηνικό προστίθενται οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, οι εποχές που αλλάζουν και το γεμάτο στοιχεία με τα οποία θα αλληλοεπιδράς περιβάλλον.

 

Η Naoe είναι η shinobi assassin και ο Yasuke o θρυλικός σαμουράι, με καθηλωτικές εμπειρίες και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, που όμως το ένα συμπληρώνει το άλλο. Ως Naoe θα χρησιμοποιήσεις μηχανισμούς stealth για να αποφύγεις τον εντοπισμό και την ευκινησία της για να μπερδέψετε τους εχθρούς. Ως Yasuke θα χτυπήσεις τους αντιπάλους με θανατηφόρα ακρίβεια και δύναμη. Σταδιακά θα ξεκλειδώνεις νέες δεξιότητες, νέο εξοπλισμό και θα εξελίσσεις ανεξάρτητα κάθε χαρακτήρα.

Οι πληροφορίες θα είναι ένα από τα όπλα σου, καθώς εξερευνάς τον κόσμο και δημιουργείς το δικό σου δίκτυο κατασκόπων. Θα είναι τα μάτια και τα αυτιά σου σε όλες τις τοποθεσίες και θα σε βοηθήσουν να κυνηγήσεις τον επόμενο στόχο σου. Στην πορεία, μέσω της στρατολόγησης νέων συμμάχων θα αποκτήσεις ακόμα ένα ατού για την ολοκλήρωση των αποστολών.

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα των shinobi θα απαιτήσει να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο κρησφύγετο. Εκεί θα εκπαιδεύονται τα μέλη της ομάδας, θα κατασκευάζεις νέο εξοπλισμό, θα αλληλοεπιδράς με βασικούς χαρακτήρες και θα επιλέγεις τη διάταξη, τις διακοσμήσεις και τα αξεσουάρ της βάσης.

Το Assassin’s Creed Shadows θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 15 Νοεμβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC (Ubisoft +) και Mac (App Store).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη