Απόλαυσε την Τέλεια Φροντίδα Ρούχων με την Τεχνολογία LG

by Aggeliki Tsoukana

Η LG υπόσχεται να σε βοηθήσει να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που ως τώρα στέγνωνες τα ρούχα σου, με τρία επαναστατικά στεγνωτήρια προηγμένης τεχνολογίας. Πρόκειται για το LG RC90V9AV2W, το LG RH90V9AV2QR και το LG RC90V9JV2W Black Steel, όλα με μεγάλη χωρητικότητα 9 κιλών για να στεγνώνεις τα πάντα σε έναν κύκλο στεγνώματος. Όλα ανήκουν στην ενεργειακή κλάση A+++ οπότε εκτός από την απόλυτη φροντίδα των αγαπημένων σου ρούχων, θα εξοικονομείς και ενέργεια, για να μην αγχώνεσαι κάθε φορά που αντικρίζεις τον λογαριασμό του ρεύματος. Οι επιδόσεις τους και η αξιοπιστία τους είναι τέτοιες που απλά θα μονιμοποιηθούν στο νοικοκυριό σου. Ας δούμε όμως και τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσεις λόγω του σχεδιασμού και των τεχνολογιών τους.

 

Εξοικονόμηση χρόνου και χώρου

Επιλέγοντας ένα στεγνωτήριο της LG ξενοιάζεις από το άπλωμα των ρούχων, που πολλές φορές γίνεται δύσκολο ή και αδύνατο λόγω των καιρικών συνθηκών. Ειδικά τον χειμώνα, το στέγνωμα όχι μόνο καθυστερεί, αλλά τα ρούχα κινδυνεύουν να ποτίσουν και μυρωδιές από τις αναθυμιάσεις των τζακιών που πιθανό να ανάβουν κάποιοι γείτονες για να ζεσταθούν. Άλλες φορές μπορεί να αναγκαζόσουν να βάλεις απλώστρα στο εσωτερικό του σπιτιού, όμως αυτός είναι ένας παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει σε υγρασία, με ανεπιθύμητες επιπτώσεις όπως η μούχλα. Απεναντίας, διαθέτοντας ένα στεγνωτήριο LG, απλά θα το θέτεις σε λειτουργία και θα περιμένεις την ειδοποίηση να ανοίξεις την πόρτα του για να βγάλεις τα στεγνά και φρέσκα ρούχα.

Ακόμα και αν δεν έχεις χώρο, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο στα μοντέρνα νοικοκυριά με τις πολλαπλές συσκευές, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Μπορείς πολύ εύκολα να τοποθετήσεις το στεγνωτήριο πάνω από το πλυντήριο LG, χάρη στο συνδετικό ράφι, στο οποίο μπορείς και να ακουμπήσεις τη λεκάνη με τα ρούχα. Με έξυπνες και απλές κινήσεις, έχεις στη διάθεσή σου όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου, εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

 

Αυτοκαθαριζόμενος συμπυκνωτής

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι αγοράζουν ένα στεγνωτήριο είναι τα χνούδια και η σκόνη, που εμποδίζουν τη ροή του αέρα, με αποτέλεσμα η συσκευή να πρέπει να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια για να αφαιρέσει όλη την υγρασία από τα ρούχα. H LG βάζει τέλος αυτό, με τον αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή, που χάρη στη δυνατή ροή νερού στο εσωτερικό της συσκευής, αφαιρεί αυτόματα χνούδια και σκόνη, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι. Έτσι εξασφαλίζεται η ομαλή ροή του αέρα και το στεγνωτήριο συνεχίζει να δουλεύει με τις αρχικές του, υψηλές επιδόσεις για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Με έναν ακόμα τρόπο γλιτώνεις χρόνο που σε διαφορετική περίπτωση θα ήθελες για τον καθαρισμό του συμπυκνωτή και χρήμα μιας και μειώνεται το κόστος συντήρησης.

 

Υψηλή προστασία υφασμάτων

Μια συσκευή για το στέγνωμα των ρούχων θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται και να προστατεύει όλα τα υφάσματα, κάτι που η LG λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη. Γιατί να χρειάζεται να ανανεώνεις συνεχώς την γκαρνταρόμπα σου; Πες τέλος στην ανεπιθύμητη και απροσδόκητη φθορά των αγαπημένων σου ρούχων, που τόσο πολύ δυσκολεύτηκες να τα βρεις, αναθέτοντας το στέγνωμά τους στην LG. Τα ρούχα σου θα φαίνονται πάντα σαν καινούργια. Με τη λειτουργία στεγνώματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία, θα αποφεύγονται οι ζάρες και οι φθορές. Επιπλέον, για μεγαλύτερη προστασία των ευαίσθητων υφασμάτων, υπάρχει το ειδικό ράφι στεγνώματος. Οπότε, ανοίγοντας την πόρτα της συσκευής, τα ρούχα σου όχι μόνο θα είναι απόλυτα στεγνά και φροντισμένα, αλλά και έτοιμα για σιδέρωμα με τον λιγότερο δυνατό κόπο.

Επιπλέον, ένας έξυπνος αισθητήρας στεγνώματος ανιχνεύει το επίπεδο υγρασίας των ρούχων και ρυθμίζει αυτόματα τον ιδανικό χρόνο λειτουργίας της συσκευής. Ταυτόχρονα, τα υφάσματα προστατεύονται από την έκθεση σε υπερβολική, αχρείαστη θερμότητα.

 

 

Μείωση βακτηρίων και αλλεργιογόνων

Η ατμόσφαιρα, ειδικά στις σύγχρονες πόλεις είναι γεμάτη βακτήρια, αιωρούμενα σωματίδια και μικροοργανισμούς. Προφανώς επιθυμία σου είναι τα ρούχα που φοράς εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα να είναι απαλλαγμένα από βακτήρια και ακάρεα, παράγοντες που ζημιώνουν την ανθρώπινη υγεία, προκαλώντας αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα. Τί κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Τίποτα. Από την άποψη ότι για μια ακόμα φορά η LG αναλαμβάνει να ενεργήσει υπέρ σου. Χάρη στο πρόγραμμα Allergy Care, που είναι πιστοποιημένο από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών, τα στεγνωτήρια της LG μειώνουν τα βακτήρια σε ποσοστό έως και 99,9%, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία της υγείας όλων των μελών του νοικοκυριού σου.

 

Ράφι στεγνώματος

Σχεδιαστικά, τα στεγνωτήρια της LG παρέχουν μια σειρά από ευκολίες. Μία από αυτές είναι το ράφι στεγνώματος, που μπορείς να τοποθετήσεις στον κάδο της συσκευής. Εκεί μπορείς να βάζεις ευαίσθητα ρούχα, όπως τα πουλόβερ σου, για τη μέγιστη δυνατή προστασία και αποφυγή της τριβής με άλλα υφάσματα. Ακόμα και τα παπούτσια που θέλεις να στεγνώσεις, απλά τα βάζεις στο ράφι και δεν έχεις το οποιοδήποτε φόβο ότι θα έρθουν σε επαφή με υφάσματα, προκαλώντας τους απροσδόκητες φθορές.

 

 

Έξυπνο στεγνωτήριο

Γιατί να πρέπει να είσαι συνεχώς πάνω από τη συσκευή για να επιβλέπεις τη λειτουργία της; Γιατί να μένεις πίσω από τις εξελίξεις στις μεθόδους και τις τεχνολογίες στεγνώματος; Η LG έχει επιλέξει την τεχνολογία ThinQ™, για έξυπνα στεγνωτήρια που μπορείς να τα χειριστείς από απόσταση. Θα χρειαστείς απλά το smartphone ή το tablet σου και σύνδεση Wi-Fi, πράγματα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι στις μέρες μας. Έτσι, θα μπορείς να ρυθμίζεις απομακρυσμένα το επιθυμητό πρόγραμμα στεγνώματος και να δίνεις εντολή να ξεκινήσει ο κύκλος. Ακόμα, θα μπορείς να εμπλουτίζεις τις επιλογές σου με νέα προγράμματα για κλινοσκεπάσματα, εσώρουχα, ρούχα γυμναστηρίου και στέγνωμα με ακόμα λιγότερες τσακίσεις.

 

 

Τεχνολογία Eco Hybrid™

Οι ανάγκες της σύγχρονης ζωής είναι διαφορετικές για τον καθένα. Το ζήτημα είναι να υπάρχουν συσκευές που προσφέρουν όλες τις επιλογές, με δεδομένο ότι οι απαιτήσεις δεν είναι σταθερές και μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Βασισμένη στο σύστημα Dual Inverter Heat Pump, η τεχνολογία Eco Hybrid™ σου δίνει την επιλογή να εξοικονομήσεις ενέργεια ή χρόνο ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σου. Με έναν πάρα πολύ απλό τρόπο: Γυρίζεις το στεγνωτήριο της LG στο Energy Mode για εξοικονόμηση ενέργειας ή στο Time Mode για εξοικονόμηση χρόνου. Όσον αφορά στα ρούχα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σε κάθε περίπτωση. Τέλεια φροντισμένα υφάσματα, ανανεωμένα, με τις λιγότερες δυνατές τσακίσεις, έτοιμα για σιδέρωμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

 

Τεχνολογία Smart Pairing

Έχεις επιλέξει για το νοικοκυριό σου πλυντήριο και στεγνωτήριο της LG. Δεν θα ήθελες η μια συσκευή να συγχρονίζεται και να “μιλάει” με την άλλη; Μπορεί να έχεις αρχίσει να κάνεις διάφορες σκέψεις, όμως η LG σου λέει πως είναι κάτι που γίνεται πολύ εύκολα. Πώς; Mε την τεχνολογία Smart Pairing. Έτσι, το στεγνωτήριο έχει τη δυνατότητα αυτόματης λήψης πληροφοριών, μέσω Wi-Fi, για τον κύκλο πλύσης από το πλυντήριο και έτσι επιλέγει μόνο του το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος, προσφέροντας στα αγαπημένα σου ρούχα την προστασία που τους αξίζει.

Ανακάλυψε την πρωτοποριακή εμπειρία στεγνώματος με τα στεγνωτήρια LG όπου η καινοτομία συναντά την απόδοση. Εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, τα στεγνωτήρια LG προσφέρουν ασυναγώνιστη αποδοτικότητα και φροντίδα για κάθε είδος υφάσματος. Προχώρησε στο επόμενο επίπεδο φροντίδας ρούχων με τα στεγνωτήρια LG. Το μέλλον του στεγνώματος είναι εδώ!

Μπορείς να δεις ακόμη