Epson Moverio BT-300 Smart Glasses με Augmented Reality!

by K Admin

Η Epson, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην κατηγορία των Smart Glasses, αποκάλυψε στην 3η γενιά προϊόντων της, δηλαδή τα Epson Moverio BT-300 Smart Glasses, που έρχονται για να διαδεχτούν τα Moverio BT-200. Η νέα πρότασης της εταιρείας διαθέτει ακόμα πιο εντυπωσιακή απόδοση σε ένα ελαφρύ και συμπαγές σκελετό που συνδέεται με ένα μικροσκοπικό wearable android computer. Σύμφωνα με την Epson, τα Moverio BT-300 Smart Glasses προσφέρουν πραγματικές εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Η Epson έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό το προϊόν της με την αναβάθμιση της CPU: τον TI OMAP 4460 1.2Ghz Dual Core αντικαθιστά πλέον ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Atom X5. Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 5MP και η συσκευή βασίζεται στο λειτουργικό Android 5.1. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα νέα έξυπνα γυαλιά για να λειτουργήσουν θα πρέπει να συνδεθούν στο παρεχόμενο περιφερειακό το οποίο παρέχει την επεξεργαστική ισχύ και την μπαταρία. Η οικογένεια αισθητήρων επιτρέπει την ανίχνευση της κατεύθυνσης του κεφαλιού, ενώ η τεχνολογία προβολής ενσωματώνεται στα γυαλιά.

Η απόδοση έχει αυξηθεί κατακόρυφα, ωστόσο η Epson κατάφερε παράλληλα να μειώσει το βάρος κατά 20% (από 88 γραμμάρια στα περίπου 71 γραμμάρια). Η νέα οθόνη έχει αναβαθμιστεί από HD to Full HD (1080p), το οπτικό πεδίο είναι μεγαλύτερο και η νέα τεχνολογία Si-OLED (silicon-based OLED) ενισχύει τα επίπεδα του μαύρου, καθώς σε αντίθεση με την τεχνολογία LCD, δεν χρειάζεται οπίσθιο φωτισμό. Η εταιρεία υπόσχεται αξεπέραστη οπτική ποιότητα, με όλα τα κείμενα να είναι απόλυτα ευανάγνωστα στον χρήστη, σαν να κοιτάζει μια μεγάλη οθόνη. Χάρη στον σχεδιασμό OGT (Over The Glass), τα BT-300 μπορούν να φορεθούν πάνω από τα γυαλιά μυωπίας.

Τα Epson Moverio BT-300 Smart Glasses είναι διαθέσιμα για προ-αγορά και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2016.

Μπορείς να δεις ακόμη