Εξερεύνησε τον Κόσμο της Υψηλής Απόδοσης στο Σιδέρωμα με την Braun

by Zikou Stella

Στον κόσμο των οικιακών συσκευών, τα συστήματα σιδερώματος και τα ατμοσίδερα της Braun διακρίνονται για την καινοτομία και την αποδοτικότητά τους. Ποια όμως είναι τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν; Από την προηγμένη τεχνολογία ατμού μέχρι τον κομψό και λειτουργικό τους σχεδιασμό, τα συστήματα και τα ατμοσίδερα της Braun προσφέρουν μια ασύγκριτη εμπειρία σιδερώματος. Έλα να μάθεις ποιες προηγμένες τεχνολογίες ενσωματώνουν και να γνωρίσεις ορισμένα από τα πιο σύγχρονα μοντέλα.

 

Τεχνολογία iCare

Η τέλεια εικόνα των ρούχων παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις την απαραίτητη εμφάνιση, είτε βρίσκεσαι στον χώρο εργασίας σου, είτε ετοιμάζεσαι για έξοδο. Στη σύγχρονη εποχή, ο χρόνος όλων είναι περιορισμένος.  Έτσι, για τις εργασίες που μοιάζουν κοπιαστικές και χρονοβόρες, όπως το σιδέρωμα, είναι σημαντική η επιλογή μια συσκευής που θα προσφέρει γρήγορα και άψογα αποτελέσματα. Η Braun έχει εξοπλίσει τα συστήματα σιδερώματός της με την έξυπνη τεχνολογία iCare. Έτσι, με ένα πλήκτρο μπορείς να ρυθμίσεις την κατάλληλη θερμοκρασία για να σιδερώσεις τα ρούχα εύκολα και αποτελεσματικά, δίχως να φοβάσαι ότι θα τα κάψεις. Δεν χάνεις χρόνο για την προθέρμανση ή το κρύωμα της πλάκας και το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

 

Πλάκα Eloxal

Η πλάκα ενός συστήματος σιδερώματος είναι εξαιρετικά σημαντική για να έχουν τα ρούχα σου άψογη εμφάνιση, δίχως κόπο, στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Όλες οι συσκευές της Braun είναι εφοδιασμένες με πλάκα Eloxal, που απλοποιεί ακόμα περισσότερο το σιδέρωμα ακόμα και των πλέον δύσκολων ρούχων, απαλλάσσοντάς σε από περιττούς πονοκεφάλους. Ο σχεδιασμός τη μεταλλικής πλάκας Eloxal είναι εμπνευσμένος από τα snowboards. Είναι ανασηκωμένη στο πίσω μέρος για να μπορείς να σιδερώνεις ακόμα και προς τα πίσω και ταυτόχρονα περνάει με μεγάλη ευκολία πάνω από κουμπιά, τσέπες και φερμουάρ. Σιδερώνεις δίχως καθυστερήσεις, αφού δεν χρειάζεται να σηκώνεις στο σίδερο για να περνάς πάνω από εμπόδια.

 

 

Σύστημα Σιδερώματος Braun IS7286BK CareStyle 7 Pro

Το Σύστημα Σιδερώματος Braun IS7286BK CareStyle 7 Pro θα γίνει άμεσα ο απόλυτος σύμμαχός σου στο σιδέρωμα και δεν θα καταλαβαίνεις το πότε κατάφερες να τα βγάλεις πέρα με τις στοίβες ρούχων που είχαν μαζευτεί. Με εξαιρετικές επιδόσεις, πίεση ατμού που φτάνει τα 8 bar, σταθερή παραγωγή ατμού 190 g/min και ισχυρή βολή ατμού 650gr/min, είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει πουθενά εμπόδιο και θα φροντίσει απόλυτα όλα τα αγαπημένα σου υφάσματα.

 

Το πιο δυνατό σύστημα σιδερώματος

Επιλέγοντας το νέο CareStyle 7 Pro βάζεις στο νοικοκυριό σου το πλέον ισχυρό σύστημα σιδερώματος σε απόδοση και σε λειτουργίες ισχυρού ατμού. Χάρη στην τεχνολογία PowerSteam παράγει σταθερό συνεχόμενο ατμό 190gr, κάτι που σου δίνει το απαραίτητο εφόδιο για να νικήσεις τον αγώνα ενάντια στα πιο σκληρά υφάσματα και τις πλέον επίμονες τσακίσεις σε πολύ λίγο χρόνο και κυρίως δίχως κόπο, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ρεύματος. Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της συσκευής θα σου επιτρέψουν να βιώσεις ένα νέο επίπεδο ποιότητας στη διαδικασία του σιδερώματος.

 

Το πρώτο εργονομικά πιστοποιημένο σίδερο παγκοσμίως

Το CareStyle 7 Pro είναι σίγουρο ότι θα σου προσφέρει τη δυνατότητα για ένα άνετο και εύκολο σιδέρωμα. Χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό, η εμπειρία του σιδερώματος γίνεται πιο χαλαρή και ευχάριστη, αφού σε πολύ λίγο χρόνο θα έχεις επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα, δίχως να καταπονείς τον καρπό σου. Το χερούλι της συσκευής ενσωματώνει την τεχνολογία iModeLed. Είναι ένας πίνακας ρυθμίσεων που λειτουργεί με ένα άγγιγμα και σου επιτρέπει να επιλέγεις ανάμεσα σε 4 λειτουργίες (eco, icare, turbo & prosteam), απλά με το με το πάτημα ενός πλήκτρου κατά το σιδέρωμα. Έτσι δεν απαιτείται πλέον να ακουμπήσεις το σίδερο κάτω για να ρυθμίσεις την τέλεια θερμοκρασία για το κάθε ρούχο. Παράλληλα, την ώρα που σιδερώνεις μπαίνει σε συνεχή λειτουργία η ψηφιακή τεχνολογία Anti-Drip, για τον συνεχή έλεγχο της θερμοκρασίας, ώστε να αποφευχθεί η διαρροή νερού κατά το σιδέρωμα και οι ανεπιθύμητες γυαλάδες στα υφάσματα.

 

 

Λειτουργία Turbo, Steam Boost & ProSteam

Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις να αντιμετωπίσεις χοντρά υφάσματα με επίμονες τσακίσεις. Το CareStyle 7 Pro θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτές γρήγορα και χωρίς κόπο, ενεργοποιώντας απλά τη λειτουργία Turbo, που προσφέρει τη μέγιστη ισχύ ατμού και την υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία, που μετατρέπει σε παιχνίδι ακόμα και το πλέον απαιτητικό σιδέρωμα. Αν θέλεις συνεχόμενο ατμό για να σιδερώσεις κάθετα, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Steam Boost, απλά και μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου, χωρίς να πρέπει να πιέζεις συνεχώς τη σκανδάλη, κουράζοντας το χέρι σου. Τέλος, με το ProSteam εξασφαλίζεις συνεχόμενο ατμό για 30 δευτερόλεπτα στη λειτουργία iCare, για τη μέγιστη φροντίδα όλων των υφασμάτων.

 

Μεγάλο δοχείο νερού και εύκολη συντήρηση

Το δοχείο νερού είναι πολύ μεγάλο και γεμίζει εύκολα. Με χωρητικότητα 2 λίτρων θα επιταχύνεις την όλη διαδικασία σιδερώματος, αφού θα απαλλαγείς από το βάσανο των συνεχών διακοπών για να το γεμίζεις. Βεβαίως, μην ξεχνάς ότι τα άλατα του νερού είναι ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε συστήματος σιδερώματος. Το CareStyle 7 Pro διαθέτει ειδική λυχνία, που θα ανάψει όταν υπάρξει η ανάγκη για αφαλάτωση. Η διαδικασία είναι απλή και απαιτείται μόνο ένα γέμισμα και άδειασμα του boiler για να απομακρυνθούν τα άλατα χάρη στον ειδικό συλλέκτη που υπάρχει στο εσωτερικό του. Έτσι, από τη μια εξοικονομείς χρόνο, από την άλλη το σύστημα σιδερώματος παραμένει σαν καινούριο για περισσότερο διάστημα, διατηρώντας τις υψηλές επιδόσεις που είχε τη στιγμή που το χρησιμοποίησες για πρώτη φορά.

 

Σύστημα Σιδερώματος Braun CareStyle Compact IS2143 Energy Blue

Το Braun CareStyle Compact απευθύνεται σε εσένα που δεν έχεις πολύ χώρο για να σιδερώνεις, όμως θέλεις ένα ισχυρό σύστημα σιδερώματος με ατμό. Ο πρακτικός σχεδιασμός του είναι σίγουρο ότι θα σε κερδίσει και θα σου προσφέρει την εμπειρία του χαλαρωτικού σιδερώματος.

 

Μικρό και ισχυρό

Το Braun CareStyle Compact μπορεί να είναι μικρό σε διαστάσεις, όμως δεν κάνει εκπτώσεις στις επιδόσεις. Χάρη στο σύστημα Continuous Refill δεν υπάρχουν παύσεις στη διαδικασία σιδερώματος, με το συνεχόμενο γέμισμα του δοχείου νερού να προσφέρει απεριόριστη αυτονομία. Με την τεχνολογία Double Steam που λειτουργεί με ατμό 125g/min και προσφέρει ισχυρή βολή ατμού 420gr/min, μειώνεις στο μισό τον χρόνο του σιδερώματος και έτσι μπορείς να ασχοληθείς με άλλες, πιο παραγωγικές δουλειές, εντός και εκτός σπιτιού.

 

Εξοικονόμηση Ενέργειας και Ασφάλεια

Αν εξασφαλίσεις τέλεια αποτελέσματα σιδερώματος και εξοικονόμηση ενέργειας, τότε έχεις πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό. Με το Braun CareStyle Compact, το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσεις το πλήκτρο ECO. Η παραγωγή του ατμού μειώνεται, έχεις έως και 48% μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και νερού σε σχέση με την υψηλότερη ρύθμιση, παρόλα αυτά, το συνολικό τελικό αποτέλεσμα παραμένει εξίσου ικανοποιητικό. Πάντοτε με ταυτόχρονη απόλυτη προστασία, ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζεσαι να διακόψεις το σιδέρωμα επειδή προέκυψε μια επείγουσα κατάσταση ή χτύπησε το τηλέφωνο. Αφήνεις το σίδερο αναμμένο στη βάση του και αυτό συνεχίζει να καταναλώνει ρεύμα. Κι αν καθυστερήσεις να επιστρέψεις, τι γίνεται; Θα φουσκώσει ο λογαριασμός, ή μπορεί να προκληθεί ατύχημα. Όχι όμως αν χρησιμοποιείς το Braun CareStyle Compact, το οποίο διαθέτει σύστημα Auto Off και απενεργοποιείται μετά από δέκα λεπτά μη χρήσης ατμού.

 

 

Σύστημα Σιδερώματος Braun IS5145WH CareStyle 5

Το Σύστημα Σιδερώματος Braun IS5145WH CareStyle 5 απευθύνεται σε εσένα που οι ρυθμοί της ζωής σου απαιτούν να έχεις τα πάντα στην εντέλεια, σε ελάχιστο χρόνο και με όσο το δυνατό λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

 

 

Τεχνολογία DoubleSteam για γρήγορο σιδέρωμα

Με το CareStyle 5 δεν θα καταλάβεις πότε σιδέρωσες όλες εκείνες τις στοίβες των ρούχων που νόμιζες ότι έχουν το ύψος βουνού. Χάρη στην τεχνολογία DoubleSteam παράγεται ο διπλάσιος ατμός σε σχέση με τα υπόλοιπα σίδερα της σειράς 5 της Braun. Με 100% περισσότερη ποσότητα ατμού, θα περνάς μόνο μια φορά από κάθε σημείο, όλες οι τσακίσεις θα εξαφανίζονται άμεσα και θα μειώνεις τον χρόνο σιδερώματος στο μισό. Ακόμα και οι συχνές παύσεις για γέμισμα μειώνονται, επιταχύνοντας ακόμα περισσότερο την όλη διαδικασία, χάρη στο σύστημα continuous refil. Αυτό σημαίνει ότι έχεις συνεχόμενο γέμισμα του δοχείου των 2 λίτρων και απεριόριστη αυτονομία, για να συνεχίζεις τη δουλειά σου δίχως διακοπές.

 

Λειτουργία ECO

Ναι μεν σε ενδιαφέρουν τα τέλεια αποτελέσματα σιδερώματος και η άψογη εμφάνιση των ρούχων, όμως θα πρέπει να προσέχεις και την κατανάλωση ρεύματος, για να μην τρομάζεις κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός. Ιδιαίτερα σε ορισμένα μαλακά υφάσματα, που δεν απαιτούν μεγάλη ποσότητα ατμού, μπορείς να χρησιμοποιείς τη λειτουργία ECO για την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Με την ισχύ στα 2400 Watt θα έχεις πάντοτε το σωστό επίπεδο θερμοκρασίας για να σιδερώνεις τα ρούχα σου δίχως κόπο.

 

Συντήρηση και ασφάλεια

Κάθε φορά που αγοράζεις μια νέα συσκευή, ένα από τα βασικά που ρωτάς είναι αν σου δίνει τη δυνατότητα να τη συντηρείς με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Το CareStyle 5 είναι εφοδιασμένο με το Ultimate Fast Clean System. Ο ενσωματωμένος συλλέκτης αλάτων μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για την αφαλάτωση στο μισό. Έτσι, κερδίζεις χρόνο και διατηρείς τη συσκευή σου σε εξαιρετική κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ασφαλής λειτουργία δεν μπορεί παρά να είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για την επιλογή μιας συσκευής που λειτουργεί με ρεύμα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα σίδερο. H Braun λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό έχει προσθέσει στο CareStyle 5 τη λειτουργία Auto Off, που το απενεργοποιεί μετά από δέκα λεπτά αδράνειας. Ακόμα και αν ξεχάσεις το σίδερο πάνω στο ρούχο, αυτό δεν πρόκειται να καεί. Έτσι, θα αντιμετωπίζεις έγκαιρα όλα τα επείγοντα περιστατικά εντός του σπιτιού σου την ώρα που εσύ σιδερώνεις, αφήνοντας το CareStyle 5 να φροντίσει για άλλα σημαντικά. Όταν τελειώσεις το σιδέρωμα, με τον μηχανισμό Auto Lock θα κλειδώσεις το σίδερο πάνω στο σύστημα για μεταφορά και αποθήκευση με απόλυτη ασφάλεια.

 

 

Σίδερο Ατμού Braun TexStyle 9 SI 9281 Black

Το Σίδερο Ατμού Braun TexStyle 9 SI 9281 Black θα γίνει για εσένα το απόλυτο εργαλείο σιδερώματος, χάρη στις τεχνολογίες που ενσωματώνει. Υπόσχεται άψογα αποτελέσματα, σε λιγότερο χρόνο σε σχέση με άλλες συσκευές της ίδιας κατηγορίας, φροντίδα ακόμα και για τα πλέον ευαίσθητα υφάσματα και άνετο χειρισμό χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του.

 

Φροντίδα για κάθε τύπο υφάσματος

Ρούχα δεν αγοράζεις καθημερινά, οπότε ένα βασικό σου μέλημα είναι η πολύ καλή τους κατάσταση για όσο περισσότερο χρόνο. Σε αυτό θα πρέπει να σε βοηθάει και το σίδερο που έχεις διαλέξει και ευτυχώς το Braun TexStyle 9 θα σε βοηθήσει να έχεις τη γκαρνταρόμπα σου σε τέτοια κατάσταση που ανά πάσα στιγμή θα εντυπωσιάσει τους πάντες, ακόμα και τους πλέον δύσκολους κριτές. Για όλα αυτά φροντίζουν η πλάκα Eloxal FreeGlide3D και η έξυπνη λειτουργία iCare. Κάτι πολύ σημαντικό είναι το άκρο ακριβείας του σίδερου, το οποίο κάνει δυνατή την δίχως κόπο απαλλαγή των ρούχων από όλες τις τσακίσεις, ακόμα και σε δύσκολες περιοχές όπως ο γιακάς και οι ραφές, χωρίς να προκαλούνται ζημιές στα υφάσματα ή να ξηλώνονται κουμπιά. Επίσης, ένα ειδικό σύστημα, αποτρέπει τις διαρροές νερού από την πλάκα του σίδερου, ακόμα και σε χαμηλή θερμοκρασία, για να αποφεύγονται οι ενοχλητικές γυαλάδες (anti drip system). Θα εκπλαγείς από το πόσο εύκολα και γρήγορα θα τελειώνεις με το σιδέρωμα. Μέσα σε 30 λεπτά θα έχεις βάλει στην άκρη 15 t-shirts και στη συνέχεια απλά θα απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου.

 

Δυνατός ατμός και απόλυτη ισχύς για εξαιρετικές επιδόσεις

Με συνεχή ροή ατμού έως και 50 γραμμάρια ανά λεπτό σε λειτουργία Turbo και ριπή ατμού έως και 230 γραμμάρια ανά λεπτό, θα αποχαιρετίσεις πολύ πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόσουν, ακόμα και τις πιο δύσκολες ζάρες. Οι εξαιρετικές λειτουργίες ατμού του Braun TexStyle 9 αποτελούν εγγύηση για υψηλές επιδόσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα είτε σιδερώνεις οριζόντια είτε θέλεις να φρεσκάρεις τις κουρτίνες και τα φορέματά σου. Με ισχύ που φτάνει τα 3100 watt, θα έχεις πάντοτε συνεχή παροχή ισχυρού ατμού και το σιδέρωμα θα μοιάζει πλέον με χαλαρωτική διαδικασία. Κάθε λειτουργία και κάθε καινοτομία που ανακάλυψες αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Braun για την παροχή ποιοτικών, αποδοτικών και εύκολων στη χρήση λύσεων για το σπίτι. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πόσο μπορεί να απλοποιηθεί και να βελτιωθεί η εμπειρία του σιδερώματος, χάρη στην τεχνολογία που ενσωματώνει η Braun. Αυτή η γνώση σίγουρα θα σε βοηθήσει ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σου.

Μπορείς να δεις ακόμη