Lumia 650: Κοντινή ματιά στο νέο Windows 10 smartphone της Microsoft

by K Admin

Lumia-650-block1-jpg

 

 

Το Lumia 650 είναι το τελευταίο Windows 10 smartphone που ανακοίνωσε η Microsoft και όπως ήταν αναμενόμενο έδωσε το «παρών» στο φετινό Mobile World Congress που λαμβάνει χώρα στη Βαρκελώνη. Έτσι, παρακάτω ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα πρόταση της Microsoft.

 

Πανέμορφο design!

Η Microsoft τονίζει δύο σημαντικές πτυχές του Lumia 650 – ο σχεδιασμός και η συνολική καταλληλότητά του για επαγγελματική χρήση. Όσον αφορά στο πρώτο, πρόκειται για ένα πανέμορφο τηλέφωνο με πλαίσιο από αλουμίνιο και με πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά, ενώ είναι αρκετά ελαφρύ με βάρος μόλις 122 γραμμάρια. Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ένα πολύ εύχρηστο τηλέφωνο που «κάθεται» άνετα στο χέρι του χρήστη.

 

Lumia-650-SSIM-hero-jpgΟθόνη AMOLED και τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 212

Το Lumia 650 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, ανάλυσης 720p, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 212 χρονισμένος στο 1,3 GHz,  με 1GB μνήμης RAM. Η μπαταρία των 2000mAh έχει διάρκεια ζωής 16 ώρες σε ομιλία (4G) και 26 μέρες σε λειτουργία αναμονής. Επιπλέον, διαθέτει εσωτερική μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 200GB μέσω κάρτας microSD, έτσι ώστε να έχεις μπόλικο αποθηκευτικό χώρο για εικόνες, βίντεο, μουσική και τα έγγραφα σου.

 

Κάμερες και συνδεσιμότητα

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οπίσθια κάμερα 8MP με LED flash, μπροστινή κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5MP, ενώ και οι δύο φακοί υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο ανάλυσης 720p (HD, 1280 x 720) 30fps, Video zoom x2, Continuous autofocus, και Video light.  Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, το νέο Lumia 650 διαθέτει υποστήριξη 4G LTE, Bluetooth 4.1, και NFC, ενώ ενσωματώνει θύρες Micro-USB, Micro-USB-B και USB 2.0.

 

 

Lumia-650-SSIM-block2-jpg

Έξυπνη επιλογή για επαγγελματική χρήση

Φυσικά, μιας και πρόκειται για business Windows 10 smartphone, υπάρχει πάντα και η επιλογή cloud OneDrive για εύκολο συγχρονισμό, ενώ με το Office 365 μπορείς να διευθύνεις ευκολότερα την επιχείρηση σου για την εκτέλεση των εργασιών σου οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε!

 

Το Lumia 650 θα το βρεις σύντομα στα ράφια σε δύο χρωματικές επιλογές, μαύρο και λευκό.

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=15nAJorLmHY

 

Μπορείς να δεις ακόμη