Mortal Kombat 1: Η Cyrax παρουσιάζεται στο νέο trailer του Khaos Reigns expansion

by Manos Kavvalos

Η Warner Bros. Games και η NetherRealms κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay για τη Cyrax, έναν χαρακτήρα που αποτελεί μέρος του Mortal Kombat 1 expansion “Khaos Reigns” και του “Kombat Pack 2”.

Το “Khaos Reigns” είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσεις στις 24 Σεπτεμβρίου 2024 και περιλαμβάνει νέα κεφάλαια για την ιστορία, όπως επίσης και το “Kombat Pack 2”. Όπως έχει ανακοινωθεί θα υπάρξει ένα πακέτο του “Khaos Reigns” με το “Kombat Pack 1” που κυκλοφορεί ήδη. Σημειώνεται ότι το “Kombat Pack 2” δεν πρόκειται να πωλείται ως ανεξάρτητο character pack.

Στη νέα εποχή του Fire God Liu Kang, η Cyrax είναι μια νεαρή μαχήτρια Lin Kuei από τη φυλή Zaki και οι εξαιρετικές της ικανότητες της χάρισαν μια θέση που της επιτρέπει να υπηρετεί υπό τον Sektor. Άδραξε την ευκαιρία με το σφρίγος, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της, αλλά ενώ οι δεξιότητές της εντυπωσιάζουν, η επιθυμία της για ανεξαρτησία δημιούργησε ρήγματα μεταξύ αυτής και του μέντορά της. Έχει γίνει σαφές ότι η Cyrax παραμένει αδέσμευτη και θα υπηρετήσει τη Lin Kuei με τους όρους της, ή και καθόλου. Το σετ κινήσεων υψηλών οκτανίων της Cyrax αποκαλύπτεται πλήρως στο νέο trailer, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς της να αξιοποιεί τη cyber technology για να εκτελεί εντυπωσιακές εναέριες επιθέσεις και ελιγμούς αποφυγής, που συμπληρώνονται από τη χρήση ενεργειακών διχτυών για τον εντοπισμό αντιπάλων, εκρηκτικών για την επέκταση των combos και λεπίδων πριονιού για καταστροφικά χτυπήματα.

Επίσης, στο νέο video υπάρχουν αναφορές στο Animality της Cyrax, το βάναυσο finishing move που της επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε σφήκα για να αποτελειώνει τους αντιπάλους της. Τα fan favorite Animalities θα γίνουν διαθέσιμα υπό μορφή ενός δωρεάν content update για όλους τους κατόχους του Mortal Kombat 1 ταυτόχρονα με το Mortal Kombat 1: Khaos Reigns στις 24 Σεπτεμβρίου.

 

Το Mortal Kombat 1 είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη