Το GreedFall II: The Dying World υπόσχεται μια επική εμπειρία RPG

by Manos Kavvalos

Όπως ανακοίνωσαν η Nacon και η Spiders, το GreedFall II: The Dying World θα κυκλοφορήσει σε κατάσταση Early Access για PC (Steam) στις 24 Σεπτεμβρίου 2024 και θα ακολουθήσει η πλήρης έκδοση για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, δίχως προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό το πότε.

Η ιστορία ξεκινάει τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού και τις περιπέτειες του/ της De Sardet.

Αυτή τη φορά υποδύεσαι έναν κάτοικο του Teer Fradee, που ξεριζώθηκε με τη βία από το νησί και μεταφέρθηκε στην ήπειρο Gacane, από όπου κατάγονται οι άποικοι. Σε αυτόν τον παλιό κόσμο που καταστρέφεται από τον πόλεμο και έχει πληγεί από την πανδημία του Malichor και τις πολιτικές μεθοδεύσεις των διαφορετικών φατριών, πρέπει να ανακτήσεις την ελευθερία και τον έλεγχο της μοίρας σου. Χρησιμοποιώντας τη διπλωματία, την πονηριά ή τη μάχη, καθώς και τη βοήθεια από συμμάχους που δημιουργείς, εναπόκειται σε εσένα να τερματίσεις τις φιλοδοξίες ενός ανθρώπου για κατακτήσεις, που θα μπορούσαν να σημάνουν το τέλος για την ήπειρο και το νησί σου.

 

 

Θα βιώσεις ξανά τον μοναδικό κόσμο του GreedFall εξερευνώντας τη γηραιά ήπειρο! Θα ταξιδέψεις σε νέα τοπία, από την Olima- την πόλη των αστεριών της Bridge Alliance- μέχρι τις ακτές του Uxantis και θα ανακαλύψεις τα μυστικά αυτών των αρχαίων τόπων. Θα γνωρίσεις όλες τις φατρίες που μοιράζονται τον έλεγχο αυτών των εθνών και θα διερευνήσεις τις μεθόδους και τις συνωμοσίες τους.

Αρχικά, θα δημιουργήσεις τον δικό σου χαρακτήρα και θα αναζητήσεις μέλη για την ομάδα σου. Θα τους βοηθήσεις με τις αναζητήσεις τους, θα αποκαλύψεις τα μυστικά τους, θα κάνεις φίλους, εχθρούς, αλλά και ερωτικές σχέσεις.

Θα βυθιστείς σε μια εμπειρία RPG όπου κάθε επιλογή έχει αντίκτυπο στην περιπέτεια, με τη διπλωματία, τον χειρισμό, τη διείσδυση πίσω από τις γραμμές του εχθρού και τις μάχες να αποτελούν επιλέξιμα μονοπάτια για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη