Samsung Gear S2 και Apple Watch πλέον διαθέσιμα!

by K-Admin

knight-rider-smartwatch

 

Τα smartwatches έχουν ήδη μπει στη ζωή μας για τα καλά. Όλοι πρέπει να το παραδεχτούμε…

Κι αν δεν έχουν μπει στη ζωή μας, έχουν σίγουρα μπει στο μυαλό όλων μας!

 

Είχαν μπει προ πολλού, σαν ιδέα απόμακρη και βγαλμένη από το μέλλον, όταν παρακολουθούσαμε κολλημένοι στην τηλεόραση τον Μάικλ Νάιτ να επικοινωνεί με το αυτοκίνητό του μέσω του ρολογιού του, πριν μερικές δεκαετίες. Όταν όλοι αναρωτιόμασταν αν θα έρθει ποτέ η ώρα που κι εμείς θα μιλάμε στο ρολόι μας!

 

Ο όρος και μόνο ακούγεται πολύ “hot”, είναι πάντα στο χέρι σου, κάνει ότι περίπου κάνει και το smartphone σου, ενώ μπορεί να σου προσφέρει ατελείωτες ευκολίες στην καθημερινότητά σου απαντώντας κλήσεις, οργανώνοντας την ημέρα σου, παρακολουθώντας την υγεία σου και πολλά πολλά άλλα…

 

Με άλλα λόγια, ένα καλό smartwatch κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη!

 

Μερικά από τα καλύτερα smartwathes είναι ήδη εδώ, είναι διαθέσιμα και μπορείς να τα κάνεις δικά σου, ενώ άλλα πολυαναμενόμενα μόλις ανακοινώθηκαν!

 

Μιλάμε φυσικά για το κυκλικό Samsung Gear S2, με το ανθεκτικό σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, που εφαρμόζει άνετα στον καρπό σου και κάνει την καθημερινότητά σου πιο άνετη αλλά και για το Apple Watch, που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του στην Ελλάδα για τις 12 Φεβρουαρίου.

 

 

[row]
[col col=6]Gear_S2_3_Unit_Lockup[/col]
[col col=6]apple-watch-all[/col]
[/row]

 

Τα δύο αυτά smartwatches απαντάνε στις ανάγκες των πολυάσχολων tech-lovers που θέλουν να ελέγχουν την καθημερινότητά τους, εύκολα και γρήγορα, είτε πρόκειται για τις απαιτήσεις της δουλειάς τους, τον προγραμματισμό και τον έλεγχο της διατροφής και της άσκησής τους αλλά ακόμη και την κοινωνική τους ζωή.

 

Είτε είσαι Android-lover, είτε iOS-lover είναι σίγουρο πως ένα smartwatch θα βρει τη θέση του στον καρπό σου.. αρκεί να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου!

 

Για να δούμε λοιπόν, τι πρέπει να σκεφτείς πριν διαλέξεις το smartwatch σου:  

  • Πόσες ώρες την ημέρα θέλω να το χρησιμοποιώ και τι χρήση θα κάνω;  Πχ. θα απαντώ σε κλήσεις, θα ακούω μουσική;
  • Χρειάζομαι ένα ανθεκτικό ή/ και αδιάβροχο smartwatch;
  • Θέλω να είναι σύμμαχος στην καθημερινή μου άσκηση και διατροφή;
  • Είναι εργαλείο δουλειάς;
  • Μου αρέσει συγκεκριμένο χρώμα ή σχήμα;
  • Θέλω να φορτίζεται ασύρματα ή ενσύρματα;

 

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις, που πιστεύουμε ότι είναι καλό να απαντήσεις πριν καταλήξεις σε ποιο smartwatch θα επενδύσεις, καθώς οι νέες αφίξεις κάνουν σίγουρα τον ανταγωνισμό εντονότερο και το μυαλό σου πιο ανήσυχο, προσπαθώντας να επιλέξεις το κατάλληλο gadget για τον δικό σου καρπό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες προτάσεις θα σου δώσουν τη δυνατότητα της επιλογής μεταξύ περισσότερων top αξεσουάρ και ότι τα smartwatches, ειδικά μερικά παγκόσμια top-sellers, θα είναι στην κορυφή της wishlist όλων μας.

 

Το 2016 αναμένεται πολύ ενδιαφέρον και τα smartwatches θα είναι πλέον εκεί, προσφέροντας μια πραγματικά smart εμπειρία σε όλους…

 

Δες όλα τα smartwatches που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα και βρες ποιο σου ταιριάζει!

 

 

[wpfblikebox]

Μπορείς να δεις ακόμη