Windows 10: Πρεμιέρα σε 190 χώρες!

by K-Admin

2
  

Έφτασε επιτέλους η μεγάλη ημέρα!

  

Από σήμερα έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα του Windows 10 σε 190 χώρες, το οποίο είναι διαθέσιμο ως δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους Windows 7/8.1, ενώ το λανσάρισμα για τις επιχειρήσεις ξεκινά την 1η Αυγούστου.

Τα Windows 10 είναι τόσο γνώριμα και εύχρηστα που θα αισθανθείς “ειδικός”. Το μενού έναρξης έχει επιστρέψει σε διευρυμένη μορφή και ακόμα επανήλθαν οι καρφιτσωμένες εφαρμογές.

Η εκκίνηση και η επαναφορά τους είναι ταχεία, διαθέτουν καλύτερη ενσωματωμένη ασφάλεια και είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με το υλικό που ήδη έχεις.

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συναντήσεις προβλήματα με την αναβάθμιση, αρκεί ο υπολογιστής σου να διαθέτει επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB ή 2GB (για την έκδοση 64bit) και ~20GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου.

Αν πάλι κάτι δεν πάει καλά ή αν δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία ή να περιμένεις πότε θα εμφανιστούν μπροστά σου, μπορείς άμεσα να επισκεφτείς ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα Κωτσόβολος και οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν, εγκαθιστώντας τα Windows 10 στον υπολογιστή σου.

  

Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία εγκατάστασης Windows 10 εδώ

όπου θα βρεις και τη λίστα των καταστημάτων που μπορούν να εξυπηρετήσουν.
 

Μπορείς να δεις ακόμη