Υγιεινή και Άνεση στο Σιδέρωμα με τις Καινοτομίες της Tefal

by Zikou Stella

H Tefal επαναστατεί, φέρνοντας μια νέα διάσταση στον κόσμο του σιδερώματος και της παραγωγής ατμού. Ανακάλυψε την τέχνη του τέλειου σιδερώματος με τα συστήματα σιδερώματος και ατμού της Tefal, σχεδιασμένα για να σου προσφέρουν απαράμιλλη άνεση, ακρίβεια και ευελιξία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία και την ασύγκριτη ποιότητα που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν Tefal, το σιδέρωμα μετατρέπεται από μια καθημερινή υποχρέωση σε μια ευχάριστη και αποτελεσματική διαδικασία.

Ανακάλυψε το μυστικό της απόλυτης άνεσης και της αψεγάδιαστης εμφάνισης με την Tefal, τον αδιαμφισβήτητο πρωτοπόρο στον χώρο του σιδερώματος.

Γνώρισε 3 από τα κορυφαία προϊόντα σιδερώματος και παραγωγής ατμού της Tefal: To σύστημα σιδερώματος Tefal Pro Express Vision GV9821, το σίδερο ατμού Tefal Ultimate Pure FV9845 και το πρακτικό σύστημα ατμού Tefal Pure Tex DT9530.

 

 

Σύστημα Σιδερώματος Tefal Pro Express Vision GV9821

Μέσω του σχεδιασμού του και των πρωτοποριακών τεχνολογιών που χρησιμοποιεί, το κορυφαίο της κατηγορίας του σύστημα σιδερώματος Tefal Pro Express Vision GV9821 θα γίνει το δεξί σου χέρι σε μια δουλειά που μέχρι σήμερα μπορεί και να σου φαινόταν βουνό. Όχι μόνο υπόσχεται άριστα αποτελέσματα σιδερώματος, αλλά και τα πραγματοποιεί δίχως κόπο.

 

 

Υψηλή πίεση 9 bars

Η προηγμένη τεχνολογία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος σιδερώματος Tefal Pro Express Vision GV9821, που ανά πάσα στιγμή θα σου προσφέρει όλη την απαραίτητη ισχύ για να πεις αντίο ακόμα και στις πιο δύσκολες ζάρες που μπορεί να υπάρχουν στα ρούχα, τις κουρτίνες και στα παντός είδους υφάσματα. Χάρη στην πίεση των 9 bars, την παραγωγή ατμού 180 γρ./ λεπτό και την εκτόξευση ατμού 800 γρ. / λεπτό, θα καμαρώνεις για το πόσο γρήγορα κατάφερες να πετύχεις το τέλειο σιδέρωμα, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες σου τις ανάγκες για άψογη εμφάνιση και απολύμανση. Το τέλειο σιδέρωμα έρχεται ακόμα πιο κοντά με το σύστημα Smart Steam, που απελευθερώνει αυτόματα ατμό όταν αρχίζεις να σιδερώνεις και σταματάει όταν το σίδερο είναι τοποθετημένο κάθετα, ενώ η θερμοκρασία σε αυτήν την ρύθμιση είναι κατάλληλη για όλα τα υφάσματα, από το πιο ευαίσθητο μέχρι το πιο ανθεκτικό. Προφανώς, για την παραγωγή του ατμού είναι απαραίτητη η συνεχής τροφοδοσία με νερό και για αυτό φροντίζει το μεγάλης χωρητικότητας δοχείο, που σου εξασφαλίζει αυτονομία για 90 λεπτά για να μην χάνεις χρόνο αφήνοντας το σιδέρωμα στη μέση.

 

Τεχνολογία LED VISION για άριστο σιδέρωμα

Η τεχνολογία LED VISION φέρνει κάθε ζάρα και κάθε ατέλεια στο φως. Στη μύτη του σίδερου υπάρχει μια λυχνία LED, για να έχεις πάντα την καλύτερη εικόνα για την κατάσταση των υφασμάτων και να επιτυγχάνεις αξεπέραστα αποτελέσματα σιδερώματος, με απόλυτη ακρίβεια, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

 

 

 

Υπέρ- αποτελεσματικός συλλέκτης αλάτων

Σίγουρα θέλεις το σύστημα σιδερώματός σου να διατηρήσει τις υψηλές του επιδόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως τα άλατα του νερού φθείρουν τη συσκευή σου. Η Tefal φροντίζει και για αυτό το θέμα, εφοδιάζοντας τη συσκευή με ένα εξελιγμένο σύστημα συλλογής αλάτων. Ο συλλέκτης αλάτων είναι έως και 10 φορές πιο αποτελεσματικός από άλλα συστήματα που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά, εξασφαλίζοντας άριστη συντήρηση και μια συσκευή με απόδοση που παραμένει σταθερή στην πάροδο του χρόνου.

 

 

Σίδερο Ατμού Tefal Ultimate Pure FV9845

Το σίδερο ατμού Tefal Ultimate Pure FV9845  θα σου αποδείξει από την πρώτη στιγμή ότι βρήκες τον ιδανικό σύντροφο για το τέλειο σιδέρωμα. Η ισχύς του και οι τεχνολογίες του συνδυάζονται αρμονικά για να χαρίσουν στα ρούχα σου άψογη εμφάνιση, με τον ελάχιστο δυνατό κόπο. Έτσι θα έχεις απόθεμα δυνάμεων για να ασχοληθείς και με άλλες εργασίες ή δραστηριότητες.

 

 

Υψηλή ισχύς 3200 Watt

Η υψηλή ισχύς είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένα σίδερο ατμού για να φέρει άριστα αποτελέσματα. Το πλέον ισχυρό σίδερο ατμού της Tefal, με τα 3200 Watt του, θα σου δώσει τη δυνατότητα να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της γρήγορης προθέρμανσης και της υψηλής απόδοσης. Ο ατμός που εκτοξεύει φτάνει στα 260 γρ. / λεπτό και είναι η ιδανική ποσότητα για να απαλλάξεις τα αγαπημένα σου ρούχα άμεσα ακόμα και από τις πιο δύσκολες ζάρες, χαρίζοντάς τους την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Η συνεχής τροφοδοσία επιτυγχάνεται μέσω της χωρητικότητας 350 ml του δοχείου νερού. Έτσι θα σιδερώνεις άνετα αρκετά μεγάλο όγκο ρούχων, χωρίς διακοπές για επανατροφοδοσία.

 

 

Φίλτρο Micro Calc

Το σίδερο ατμού Tefal Ultimate Pure FV9845 είναι εξοπλισμένο με το καινοτόμο σύστημα αλάτων Micro-Calc που προστατεύεται από 8 πατέντες κι έχει δράση 2 σε 1, φιλτράροντας το νερό από τα άλατα και τον ατμό από μικροσωματίδια, για πεντακάθαρο εξερχόμενο ατμό. Το φίλτρο αφαιρείται και καθαρίζεται πολύ εύκολα.

 

Πλάκα Durillium AirGlide Auto Clean

Οι τεχνολογίες της Tefal βρίσκονται σε κάθε σημείο των συσκευών της, κάνοντας τη ζωή σου πιο εύκολη. Μια από αυτές ενσωματώνεται στην πλάκα Durilium AirGlide για εύκολη ολίσθηση σε οποιουδήποτε τύπου ύφασμα και γρήγορο σιδέρωμα δίχως κόπο, με ταυτόχρονη πιο αποτελεσματική διάχυση του ατμού για να αφαιρούνται οι τσακίσεις ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία. Η καταλυτική επίστρωση Autoclean, μια ακόμα εφεύρεση της Tefal, διατηρεί την πλάκα σιδερώματος καθαρή από λεκέδες και το σίδερο σε άριστη κατάσταση. Επίσης, η πλάκα αξιοποιεί την τεχνολογία Drop Stop και έτσι δεν απελευθερώνονται σταγόνες νερού που ενδέχεται να λεκιάσουν τα ευαίσθητα ρούχα σου την ώρα που σιδερώνεις.

 

 

Σύστημα Ατμού Tefal Pure Tex DT9530

Η Tefal πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά με το επαναστατικό και ευέλικτο σύστημα ατμού Tefal Pure Tex DT9530. Είναι εφοδιασμένο με όλες εκείνες τις τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να φρεσκάρεις άμεσα τα ρούχα σου αλλά και παντός είδους άλλα υφάσματα αφαιρώντας τις ζάρες, θα τα απολυμάνει και θα κάνει το σπίτι σου να μυρίζει φρεσκάδα.

 

 

Χρήση 4 σε 1

Το Tefal Pure Tex DT9530 είναι το πρώτο σύστημα ατμού χειρός 4 σε 1. Μια απόλυτα εύχρηστη συσκευή που από την πρώτη στιγμή που θα αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς θα αναρωτηθείς γιατί δεν την ένταξες πιο γρήγορα στο νοικοκυριό σου. Διαθέτει επαναστατικό σύστημα τεσσάρων κεφαλών, η κάθε μια για διαφορετική χρήση, με πατενταρισμένη μαγνητική κατασκευή για την εύκολη και γρήγορη εναλλαγή τους. Πλέον θα μπορείς με εξαιρετική ευκολία να απολυμαίνεις, να  εξαφανίζεις τις ζάρες, να καθαρίζεις και να διαχέεις αρώματα σε όλα τα υφάσματα του σπιτιού σου, είτε πρόκειται για ρούχα, είτε για κουρτίνες, είτε για κουβέρτες.

Σε περίπτωση που θέλεις να διαχέεται το αγαπημένο σου άρωμα στα ρούχα σου ή στον χώρο, απλά βάζεις λίγες σταγόνες στην κεφαλή MonParfum και η φρεσκάδα απλώνεται παντού.

 

 

Υψηλή ισχύς 1700 Watt

H υψηλή ισχύς των 1700 Watt που σου προσφέρει το σύστημα ατμού Tefal Pure Tex DT9530 είναι όση χρειάζεσαι για άμεσα αποτελέσματα. Αν παραστεί έκτακτη ανάγκη για καλοσιδερωμένα ρούχα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αφού η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Με την επαναστατική λειτουργία δύο επιπέδων ατμού, μια στα 30 γρ. ανά λεπτό για λεπτά και ευαίσθητα υφάσματα που σιδερώνονται εύκολα και μια στα 90 γρ. ανά λεπτό για επίμονες ζάρες ή βαριά υφάσματα, εξασφαλίζεις άψογα αποτελέσματα με σχεδόν μηδενικό κόπο, χωρίς να χρειάζεσαι σιδερώστρα.

 

Προστασία από το κάψιμο

Για ακόμα καλύτερη προστασία των ρούχων σου, η Tefal σού προσφέρει την τεχνολογία Smart Protect, ώστε να έχεις τον ιδανικό συνδυασμό ατμού και θερμοκρασίας για όλα τα υφάσματα, δίχως ρυθμίσεις. Έτσι, απολαμβάνεις άριστα αποτελέσματα με τη σιγουριά ότι θα αποφύγεις κατά 100% τα καψίματα. Σε συνδυασμό με τη θερμαινόμενη πλάκα, εξασφαλίζεις ρούχα χωρίς υγρασία και γυαλάδα, που μπορείς να τα φορέσεις αμέσως μετά το φρεσκάρισμα.

 

Απολύμανση κατά 99,99%

Η δυνατότητα απολύμανσης είναι μια από τις κύριες αποστολές του συστήματος ατμού Tefal Pure Tex DT9530, που θα απολαμβάνεις καθημερινά, εξαλείφοντας έως και το 99,9% των βακτηρίων. Ο φυσικός ατμός εξασφαλίζει για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα ένα υγιεινό σπίτι χωρίς τη χρήση χημικών. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις απαλλάξει τον χώρο σου από πολλούς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.

Η επιλογή του σωστού συστήματος σιδερώματος και παραγωγής ατμού δεν είναι απλά μια απόφαση για την αγορά ενός ηλεκτρικού είδους,  είναι μια επένδυση στην ποιότητα της καθημερινής σου ζωής. Η Tefal έχει αφιερώσει δεκαετίες στην καινοτομία και στη βελτίωση της τεχνολογίας σιδερώματος, προσφέροντας λύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Αναβάθμισε την εμπειρία του σιδερώματος με την Tefal και ανακάλυψε μια νέα εποχή ευκολίας και αποτελεσματικότητας.

Tefal – Βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου!

Μπορείς να δεις ακόμη