Δύο USB dongles θα έχει το Stealth 700 Gen 3 wireless gaming headset της Turtle Beach

by Aggeliki Tsoukana

Το ασύρματο gaming headset Stealth 700 Gen 3 της Turtle Beach διαθέτει δύο USB dongles, οπότε απλά, με το πάτημα ενός πλήκτρου θα μπορείς να εναλλάσσεις τη λειτουργία του για κονσόλες ή PC/ Steam Deck. Ναι μεν δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάται κάτι τέτοιο σε ασύρματο headset, όμως ακολουθεί ένα διαφορετικό μονοπάτι σε σχέση με άλλα, ανταγωνιστικά προϊόντα, που δρομολογούν ό,τι έχει να κάνει με τον ήχο και το video μέσω της λειτουργίας HDMI passthrough του σταθμού φόρτισης. Διαθέτει drivers 60mm, ταυτόχρονη σύνδεση Bluetooth 5.2 για χρήση με τηλέφωνο/Discord, spatial audio, μικρόφωνο με ακύρωση θορύβου μέσω AI και η εταιρεία υποστηρίζει πως η αυτονομία του αγγίζει τις 80 ώρες.

Το μοντέλο που προορίζεται αποκλειστικά για PC προσφέρει καλύτερης ποιότητας έξοδο ήχου, 24-bit/ 96kHz και έχει μικρόφωνο 16-bit/ 32kHz mic, καθώς οι κονσόλες νέας γενιάς περιορόζονται σε ήχο 16-bit/48kHz και είσοδο μέσω μικροφώνου στα 16-bit/16kHz.

Η Turtle Beach σημειώνει ότι η έκδοση του headset για Xbox είναι συμβατή με PlayStation και PC, όμως τα μοντέλα για PlayStation και PC δεν συνεργάζονται με κονσόλες Xbox. Το μοντέλο για PlayStation είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί σε PC, ενώ το αντίστοιχο για PC είναι συμβατό με PS5 και PS4.

Το Stealth 700 Gen 3 είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική λύση αν χρησιμοποιείς πολλαπλές πλατφόρμες για gaming.

Μπορείς να δεις ακόμη