Xiaomi Robot Vacuum S20+ & S20: Οι σκούπες που καθαρίζουν το σπίτι σου ενώ εσύ απολαμβάνεις τη μέρα σου!

by Aggeliki Tsoukana

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι από τα πιο βασικά στοιχεία για να απολαμβάνεις έναν άνετο και υγιεινό χώρο. Ωστόσο, με την καθημερινότητα να τρέχει και τις υποχρεώσεις να γεμίζουν το πρόγραμμά σου, μπορεί να φαίνεται δύσκολο να κρατάς τα πατώματα αστραφτερά, ειδικά αν έχεις κατοικίδια που αφήνουν τρίχες παντού!

Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι η Xiaomi Robot Vacuum S20+ & S20, δυο υπερσύγχρονες ρομποτικές σκούπες που θα σου αλλάξουν την καθημερινότητα. Με τεχνολογία αιχμής και υψηλές επιδόσεις, κάνουν τη διαδικασία του καθαρισμού πιο γρήγορη, εύκολη και αποδοτική από ποτέ.

 

 

Xiaomi Robot Vacuum S20+

 

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα ακριβείας: Δύο εργασίες σε μία

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον καθαρισμό είναι να καλύψεις τόσο την απομάκρυνση της σκόνης όσο και των λεκέδων. Η Xiaomi Robot Vacuum S20+ συνδυάζει αυτές τις δύο λειτουργίες, εξοικονομώντας σου χρόνο και κόπο. Με την ισχύ αναρρόφησης 6000Pa, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι καμία ακαθαρσία δεν θα μείνει πίσω. Η ισχύς της είναι αρκετή για να απομακρύνει τρίχες, σκόνη και άλλα μικροσωματίδια, καθιστώντας την ιδανική ακόμα και για νοικοκυριά με κατοικίδια. Παράλληλα, τα διπλά περιστρεφόμενα πανάκια σφουγγαρίσματος εξασφαλίζουν έναν δυναμικό και βαθύ καθαρισμό, αφαιρώντας ακόμα και επίμονους λεκέδες όπως ξεραμένη λάσπη και καφές.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις συνεχώς ένα καθαρό δάπεδο χωρίς να πρέπει να σφουγγαρίζεις με τον κλασσικό τρόπο ή να σκουπίζεις κάθε λίγο και λιγάκι. Έτσι, το σπίτι σου θα είναι πάντα καθαρό, προσφέροντας σε εσένα και τους αγαπημένους σου μια υγιεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

 

Καθάρισε μεγάλους χώρους με άνεση

Η μεγάλη μπαταρία των 5200mAh της S20+ σου επιτρέπει να καλύπτεις μεγάλους χώρους, έως 140m2, χωρίς να ανησυχείς για την αυτονομία της. Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει έως και 170 λεπτά με μία μόνο φόρτιση. Έτσι καθίσταται ιδανική για μεγάλα σπίτια ή διαμερίσματα με πολλά δωμάτια. Και αν δεν ολοκληρώσει τον καθαρισμό σε μία διαδρομή, μπορεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε αφού επαναφορτιστεί.

 

 

Έξυπνη ανίχνευση χαλιών

Αν έχεις χαλιά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα βραχούν κατά τη διάρκεια του σφουγγαρίσματος. Η έξυπνη ανίχνευση χαλιών με τον αισθητήρα υπερήχων της S20+ αναγνωρίζει αυτόματα την παρουσία χαλιού και ανυψώνει τα πανάκια σφουγγαρίσματος για να το προστατεύσει. Παράλληλα, η λειτουργία carpet boost αυξάνει την ισχύ αναρρόφησης όταν ανιχνεύσει χαλί, εξασφαλίζοντας έναν πιο αποτελεσματικό καθαρισμό, ακόμα και των βαθύτερων ινών. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επεμβαίνεις συνεχώς για να αλλάζεις τις ρυθμίσεις ή να επιβλέπεις τη συσκευή.

 

Αποφυγή εμποδίων και καθαρισμός με ακρίβεια

Η S20+ είναι εξοπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες αποφυγής εμποδίων που της επιτρέπουν να καθαρίζει γύρω από έπιπλα χωρίς να κολλάει ή να αφήνει κενά. Χάρη στην τεχνολογία πλοήγησης LDS με λέιζερ 360°, η σκούπα σαρώνει τον χώρο σου, δημιουργώντας έναν ακριβή χάρτη του σπιτιού και σχεδιάζει την καλύτερη δυνατή διαδρομή καθαρισμού. Έτσι, η S20+ αποφεύγει τα εμπόδια και καθαρίζει σχολαστικά ακόμα και κάτω από καναπέδες, κρεβάτια ή τραπέζια, όπου συνήθως συγκεντρώνεται η περισσότερη σκόνη.

Επιπλέον, οι αισθητήρες κατά της πτώσης διασφαλίζουν ότι η σκούπα δεν θα πέσει από σκαλιά ή άλλες ανυψωμένες επιφάνειες, προσφέροντάς σου ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία.

 

 

Έλεγχος από οπουδήποτε με το Xiaomi Home App

Η Xiaomi Robot Vacuum S20+ & S20 δεν σε εξυπηρετεί μόνο όταν είσαι στο σπίτι, αλλά και όταν βρίσκεσαι μακριά. Μέσω του Xiaomi Home App/Mi Home app, μπορείς να ελέγχεις τη σκούπα εξ αποστάσεως, να προγραμματίζεις τη λειτουργία και να ορίζεις περιοχές που θέλεις να αποφύγει. Έτσι, όταν επιστρέφεις, σε περιμένει ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι, χωρίς το άγχος του καθαρισμού.

 

 

 

Robot Vacuum S20: Η πιο προσιτή λύση καθαρισμού δαπέδων

Αν αναζητάς μια πιο οικονομική επιλογή, η Xiaomi Robot Vacuum S20 είναι επίσης μια καταπληκτική πρόταση. Προσφέρει αποτελεσματικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση σε μικρότερους χώρους, έως 114m2, ή για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια ρομποτική σκούπα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Αν λοιπόν θέλεις μια πιο προσιτή λύση, η Xiaomi Robot Vacuum S20 παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή που προσφέρει τις βασικές λειτουργίες καθαρισμού σε μια οικονομικότερη τιμή.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, οι ρομποτικές σκούπες Xiaomi φέρνουν την τεχνολογία στα χέρια σου για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και το σπίτι σου πιο καθαρό.

Έλα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος για τις δεις από κοντά ή επισκέψου το eshop για να αποκτήσεις μία Xiaomi Robot Vacuum από την άνεση του σπιτιού σου.

Μπορείς να δεις ακόμη