Η Apple επιβεβαίωσε το μέγεθος της RAM του iPhone 16

by Zikou Stella

Η σειρά iPhone 16 έρχεται με 8GB RAM, από το βασικό μοντέλο μέχρι και το iPhone 16 Pro Max, μιας και αυτό είναι απόλυτα απαραίτητο για να λειτουργήσει σωστά το Apple Intelligence. Αυτό επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος του τμήματος hardware και τεχνολογίας της Apple, Johny Srouji.

Ο Srouji εξήγησε πως η “DRAM” είναι ένα στοιχείο που έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπόψη όταν αποφασίστηκε το hardware που θα απαιτούνταν για να τρέξει το Apple Intelligence, λέγοντας ότι, “το χαρακτηριστικό αυτό μας οδήγησε να πιστεύουμε ότι έπρεπε να πάμε στα 8GB”. Πρόσθεσε ότι η επιπλέον RAM θα είναι μια τεράστια βοήθεια για να μπορέσουν να απολαύσουν οι κάτοχοι των νέων iPhone high-end gaming στις συσκευές τους.

Εκτός από τη σειρά iPhone 16, το iOS θα προσθέσει το Apple Intelligence και στα μοντέλα iPhone Pro 15, τα οποία διαθέτουν 6GB RAM, όχι σε όλη τη σειρά 15 μιας και με λιγότερη μνήμη θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως αδύνατο να τρέξει.

Στο video που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια, ο Srouji μιλάει για τη φιλοσοφία της Apple όσον αφορά τις επιδόσεις του hardware, τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν τα A18 chips στα νέα smartphones, την προσέγγιση της εταιρείας στο κομμάτι της ψύξης και τις δυνατότητες των iPhone 16 και 16 Pro στην επεξεργασία video και φωτογραφιών.

 

 

Απόκτησέ τα εδώ!

Μπορείς να δεις ακόμη