Ανατριχιαστικό το launch trailer του Silent Hill 2 Remake

by Manos Kavvalos

Η Konami και η Bloober Team αποκάλυψαν το launch trailer για το remake του Silent Hill 2.

Έχοντας λάβει μια επιστολή από τη νεκρή σύζυγό του, ο James κατευθύνεται στο μέρος που μοιράστηκαν τόσες πολλές αναμνήσεις, στο Silent Hill, με την ελπίδα να τη δει μια ακόμα φορά. Εκεί, δίπλα στη λίμνη βρίσκει μια γυναίκα που της μοιάζει ανατριχιαστικά…

“Το όνομά που είναι… Maria,” λέει η γυναίκα με χαμόγελο. Το πρόσωπό της, η φωνή της… Είναι όπως αυτή.

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι τα εξής:

Υψηλής Ποιότητας Γραφικά και Ήχος – Με ray tracing και άλλες τεχνολογίες αιχμής, ο κόσμος του Silent Hill και η ατμόσφαιρα που προκαλεί μια διαρκή ανησυχία, είναι πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Με την προσθήκη νέων καθηλωτικών ήχων, θα σου δημιουργηθεί η εντύπωση ότι βρίσκεσαι πραγματικά στο επίκεντρο των δραματικών γεγονότων.

Μεγαλύτερα Περιβάλλοντα – Θα εξερευνήσεις τοποθεσίες που δεν ήταν προσβάσιμες στο original παιχνίδι, ή είναι νέες και προστέθηκαν στο remake. Θα απολαύσεις την ίδια, εκπληκτική ιστορία, ακόμα και αν βλέπεις τον κόσμο του Silent Hill με μια νέα ματιά και κινείσαι σε έναν μεγαλύτερο χάρτη.

Over-the-Shoulder Camera – Το remake κάνει το μεγάλο βήμα από τη σταθερή camera σε μια οπτική γωνία που παρουσιάζεται πάνω από τον ώμο του πρωταγωνιστή, οπότε θα βρίσκεσαι ακόμα πιο κοντά σε όσα βλέπει και βιώνει ο James, για μια πιο συναρπαστική και καθηλωτική εμπειρία, ερχόμενος πρόσωπο με πρόσωπο με τα τέρατα.

Εξελιγμένο Σύστημα Μάχης – Γνώριμα όπλα, όπως ο σιδερένιος σωλήνας και το περίστροφο επιστρέφουν, όμως τώρα αποτελούν κομμάτια ενός ανανεωμένου συστήματος μάχης. Με καλά συντονισμένες κινήσεις θα αποφεύγεις τις επιθέσει των τεράτων, θα μπορείς να στοχεύεις και πολλά άλλα, στοιχεία που κάνουν τις μάχες πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ.

 

To original Silent Hill 2 κυκλοφόρησε για το PlayStation 2 το 2001 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Xbox και PC. Θεωρείται ως ένα από τα πέντε κορυφαία horror games όλων των εποχών και ήταν πολύ λογικό να αποφασιστεί να γίνει remake, με την νέα έκδοση να κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου 2024 για PlayStation 5 και PC.

Δες το trailer εδώ

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη