Αναβάθμισε τη Φροντίδα των Ρούχων Σου με τα Προηγμένα Πλυντήρια και Στεγνωτήρια Grundig

by Zikou Stella

Η Grundig πρωτοπορεί στον τομέα της οικιακής φροντίδας των ρούχων σχεδιάζοντας προηγμένες συσκευές. Η εξελιγμένη σειρά πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων Grundig συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με τον πρακτικό σχεδιασμό για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα πλυσίματος, ακόμα και σε πολύ σύντομο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την οικονομία και την άνεση στην καθημερινή χρήση.

Με τις ευέλικτες λειτουργίες και την ευφυή διαχείριση ενέργειας, οι συσκευές της Grundig αποτελούν μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν πεντακάθαρα ρούχα με ελάχιστη κατανάλωση πόρων.

Ας εξετάσουμε λοιπόν πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα αυτών των κορυφαίων συσκευών.

 

 

Πλυντήριο Ρούχων Grundig GW5P59415W

Το πλυντήριο ρούχων Grundig GW5P59415W είναι ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες κάθε οικογένειας. Διαθέτει κάδο μεγάλης χωρητικότητας και τεχνολογίες που θα σου προσφέρουν άριστα αποτελέσματα πλύσης καθαρίζοντας ακόμα και τους πλέον δύσκολους λεκέδες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και απαλλάσσουν τα υφάσματα από αλλεργιογόνα.

 

Κάδος εννέα κιλών

Είναι σίγουρό ότι θα φορτώνεις τον κάδο του Grundig GW5P59415W και πάλι θα υπάρχει χώρος. Με εννέα κιλά στη διάθεσή σου, είναι σίγουρο ότι θα καλύψεις άνετα τις ανάγκες της οικογένειας, με μια πλύση κάθε φορά, γλιτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο ώστε να αφιερωθείς σε άλλες πιο παραγωγικές δουλειές, εντός ή εκτός νοικοκυριού ή να περάσεις ακόμα περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης με ταυτόχρονη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, είναι ο ιδανικός συνδυασμός που αναζητά το κάθε νοικοκυριό. Το Grundig GW5P59415W ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α, οπότε δεν θα σκέφτεσαι το πόσο ρεύμα θα χαλάσεις όταν το χρησιμοποιείς και ο λογαριασμός του ρεύματος δεν θα φουσκώνει επειδή χρειάστηκε να βάλεις μερικά πλυντήρια παραπάνω αυτόν τον μήνα. Έτσι όχι μόνο παραμένεις στα όρια του προϋπολογισμού σου, αλλά δεν καταναλώνεις και πολλή ενέργεια, βάζοντας ένα λιθαράκι για την προστασία του περιβάλλοντος. Το ίδιο κάνει και η Grundig, αφού τα πλυντήριά της δίνουν προτεραιότητα στον άνθρωπο και την προστασία του πλανήτη. Πως; Τα πλυντήρια ρούχων με PET TUB της Grundig έχουν κάδο πλύσης κατασκευασμένο από 60 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

 

Τεχνολογία SteamRefresh για απομάκρυνση των οσμών

Αν περνάς πολύ χρόνο σε περιβάλλον με έντονες οσμές, τότε πολύ πιθανό να «ποτίσουν» τα ρούχα σου. Το Grundig GW5P59415W είναι εφοδιασμένο με την τεχνολογία SteamRefresh, που θα φρεσκάρει πολύ γρήγορα τα ρούχα σου, κάνοντας τα λες και μόλις τα αγόρασες από το κατάστημα. Απαιτεί μόνο 15 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σου. Πώς λειτουργεί; Μια γεννήτρια που είναι εγκατεστημένη στο εσωτερικό του πλυντηρίου παράγει ατμό και τον απελευθερώνει μέσω τριών βαλβίδων. Επίσης, ειδικοί αισθητήρες ρυθμίζουν τον τύπο του ατμού αναλόγως τα υφάσματα, για ακόμα καλύτερη προστασία. Όμως τα πλεονεκτήματα του SteamRefresh δεν σταματάνε εδώ. Από την πρώτη κιόλας χρήση θα καταλάβεις ότι με τη δύναμη του ατμού οι τσακίσεις μειώνονται έως και 60%, κάνοντας το σιδέρωμα πολύ πιο εύκολο.

 

 

Πλυντήριο Ρούχων Grundig GW5P58415W

Το πλυντήριο ρούχων Grundig GW5P58415W είναι ιδανικό για εσένα που οι ρυθμοί ζωής δεν σου επιτρέπουν να αφιερώνεις πολύ χρόνο στο πλύσιμο των ρούχων. Θέλεις όμως ένα πλυντήριο μεγάλης χωρητικότητας, που όχι μόνο θα σου εξασφαλίζει ρούχα απόλυτα καθαρά, αλλά ταυτόχρονα θα τα φροντίζει και θα τα φρεσκάρει.

 

Κάδος οκτώ κιλών

Θα βάζεις ρούχα στον κάδο του Grundig GW5P58415W και μέχρι να γεμίσει θα ξεχάσεις πότε ξεκίνησες να τον φορτώνεις. Τα οκτώ κιλά του είναι υπεραρκετά για να μην βάζεις συχνά πλυντήριο, ακόμα και αν έχεις μικρά παιδιά που γεμίζουν με ταχύτητα αστραπής το καλάθι με τα άπλυτα. Πάντως, δεν πρέπει να ανησυχείς για την κατανάλωση του ρεύματος, ακόμα και αν αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς τη συσκευή πολύ συχνά. Ο λόγος είναι ότι ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α, κι εσύ απλά θα πατάς το κουμπί της έναρξης, δίχως να σε νοιάζει ο λογαριασμός του ρεύματος.

 

Χειρισμός μέσω WiFi

Ναι μεν το Grundig GW5P58415W διαθέτει οθόνη με αναλυτικές και ευκρινείς ενδείξεις που κάνουν τον χειρισμό του παιχνίδι, τι γίνεται όμως όταν βρίσκεσαι μακριά από τη συσκευή; Είναι απόλυτα λογικό να θέλεις ανά πάσα στιγμή να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Για τον λόγο αυτό, το συγκεκριμένο πλυντήριο σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις στο smartphone ή το tablet σου την ειδική εφαρμογή και να συνδεθείς μέσω WiFi. Έτσι θα έχεις πάντοτε ολοκληρωμένη εικόνα για τις λειτουργίες της συσκευής και την πορεία της πλύσης, δίχως να χρειάζεται να κάνεις συνεχώς διαδρομές από και προς το πλυντήριο. Θα μπορέσεις λοιπόν να παρακολουθήσεις δίχως διακοπές την αγαπημένη σου σειρά ή να συνεχίζεις να ασχολείσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όταν ολοκληρωθεί η πλύση, θα λάβεις την απαραίτητη ειδοποίηση.

 

Γρήγορο Πρόγραμμα 14′

Πολλές φορές τα ρούχα θέλουν μόνο ένα γρήγορο πλύσιμο, ίσα για να φρεσκαριστούν. Ως τώρα μπορεί να έσπαγες το κεφάλι σου για το πώς θα τα καταφέρεις, κάτι που τελειώνει αν επιλέξεις να βάλεις στο νοικοκυριό σου το Grundig GW5P58415W. Το πλυντήριο διαθέτει πρόγραμμα που μέσα σε 14 λεπτά σου προσφέρει ρούχα καθαρά, γεμάτα φρεσκάδα, έτοιμα για άπλωμα ή για το στεγνωτήριο. Έτσι και θα αποφεύγεις τα περιττά έξοδα και τη σπατάλη ρεύματος και θα τελειώνεις τη δουλειά σου πολύ πιο γρήγορα, ώστε να αφιερώνεσαι πλήρως σε κάτι άλλο, διαφορετικό από οικιακές εργασίες.

 

Τα πλυντήρια ρούχων Grundig GW5P59415W και Grundig GW5P58415W διαθέτουν προγράμματα HygieneCare+ και StainCare.

 

 

HygieneCare+

Το πρώτο πράγμα που σε νοιάζει όταν βάζεις μπρος το πλυντήριο είναι τα ρούχα σου να είναι απόλυτα καθαρά όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος της πλύσης. Τι καλά που θα ήταν όμως αν ήταν απαλλαγμένα και από αλλεργιογόνες ουσίες, για τη μέγιστη προστασία των αγαπημένων σου προσώπων. Η Grundig το επιτυγχάνει με το πρόγραμμα υγιεινής HygieneCare+ που προσφέρει αντιαλλεργική προστασία σε ποσοστό έως και 99,9% και είναι εγκεκριμένο από τη βρετανική οργάνωση Allergy UK. Στο εσωτερικό του κάδου διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία καθώς περιστρέφεται και προστίθεται ένας ακόμα κύκλος ξεβγάλματος ώστε το Allergy Shield να καταπολεμήσει όλες τις βλαβερές ουσίες και μικροοργανισμούς.

 

StainCare

Οι δύσκολοι λεκέδες είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Ειδικά αν πρόκειται για το αγαπημένο σου ρούχο, είναι φυσικό να στεναχωριέσαι μέχρι να μπορέσεις να το καθαρίσεις πλήρως, αν τα καταφέρεις, με τις συμβουλές που έλαβες από φίλους και συγγενείς. Βάλε στο νοικοκυριό σου ένα πλυντήριο Grundig και στο εξής θα “χαίρεσαι” να λερώνεις οποιοδήποτε είδους ύφασμα. Χάρη στο πρόγραμμα StainCare αφαιρούνται δίχως κόπο 24 τύποι λεκέδων όπως καφέ, τσάι, χυμό φρούτων, λεκέδες, σαλάτα, μαγιονέζα, κέτσαπ, μακιγιάζ, αίμα, ιδρώτα, κόκκινο κρασί, παιδικές τροφές, λάδι μηχανής, χυμούς, βούτυρο, μαρμελάδα, κάρυ και κάρβουνο.

 

 

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο Grundig GW7 P510447 W

Αν θέλεις να συνδυάσεις πλυντήριο και στεγνωτήριο σε μια συσκευή, το Grundig GW7 P510447 W θα πρέπει να βρεθεί στην κορυφή των επιλογών σου. Ο κύριος λόγος είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις ρούχα απόλυτα καθαρά, φρεσκαρισμένα, στεγνά, έτοιμα για σίδερο και κυρίως χωρίς κόπο.

 

Πλύση 10kg και Στέγνωμα 6kg

Από την ημέρα που αποφάσισες να αγοράσεις το Grundig GW7 P510447 W, προσπαθείς να θυμηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που το χρησιμοποίησες. Έχουν περάσει οι μέρες και προσπαθείς να φέρεις στο μυαλό σου πότε πάτησες το κουμπί για να ξεκινήσει να δουλεύει το πλυντήριο, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Το μόνο που σου έρχεται αμυδρά στο μυαλό είναι οι στοίβες των ρούχων που περίμεναν να πλυθούν και η παλιά σου συσκευή που πάλευε να τελειώσει με τις συνεχόμενες πλύσεις. Λογικό να συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί το Grundig GW7 P510447 W έχει κάδο που χωράει 10 κιλά ρούχα για πλύσιμο και έξι κιλά για στέγνωμα. Μάλιστα με το πρόγραμμα Wash & Dry θα κάνεις και επιπλέον οικονομία, αφού μέσα σε μόλις 60 λεπτά, ναι πολύ καλά διαβάζεις, μια ώρα, θα πλύνεις και θα στεγνώσεις έξι κιλά ρούχων. Τέτοιο πλεονέκτημα, μόνο με τις τεχνολογίες της Grundig.

 

Μέγιστη προστασία των μάλλινων ρούχων

Τα μάλλινα ρούχα είναι από τα πλέον αγαπημένα αλλά και πολύ ευαίσθητα. Η όλη διαχείρισή τους, όπως το πλύσιμο, δεν είναι απλή διαδικασία. Είναι πολύ εύκολο, άθελά σου να τους προκαλέσεις ζημιά, άρα θα πρέπει να αναζητήσεις τον κατάλληλο σύμμαχο και βοηθό. Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ, τον έχουμε ήδη βρει για εσένα και είναι το Grundig GW7 P510447 W. Απλά επιλέγεις το πρόγραμμα Wool Protect και ο κύκλος πλύσης πραγματοποιείται σε χαμηλές στροφές. Η τεχνολογία αυτή εμποδίζει την τριβή μεταξύ των ινών των μάλλινων ρούχων, παρέχοντάς τους τη μέγιστη προστασία από τη φθορά.

 

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με το Inverter EcoMotor

Ρούχα απόλυτα καθαρά και στεγνά με μικρή κατανάλωση ενέργειας; Μην ψάχνεις δεξιά και αριστερά. Μην ρωτάς φίλους και γνωστούς που θα σε γεμίσουν με δεκάδες διαφορετικές γνώμες αλλά έλα να γνωρίσεις την όμορφή πραγματικότητα που θα σου προσφέρει το πλυντήριο στεγνωτήριο Grundig GW7 P510447 W. Χάρη στον κινητήρα EcoMotor, η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος μειώνεται κυριολεκτικά στο ελάχιστο δυνατό, ξεπερνώντας έως και 70% τις επιδόσεις της ενεργειακής κλάσης A+++. Αυτό επιτυγχάνεται με τη λειτουργία του μοτέρ σε μεταβλητή ταχύτητα, δίχως τριβές. Παράλληλα με την εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνονται στα 45 dB τα επίπεδα θορύβου, για όλο τον κύκλο πλύσης. Το πλυντήριο θα δουλεύει και εσύ θα απολαμβάνεις τον ύπνο σου.

 

Προγράμματα για όλες τις ανάγκες

Το Grundig GW7 P510447 W διαθέτει 16 προγράμματα για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι. Η επιλογή των επιθυμητών ρυθμίσεων λειτουργίας γίνεται μέσω της ευανάγνωστης οθόνης LCD. Ακόμα και αν θέλεις να κλειδώσεις το πλυντήριο, μπορείς να το κάνεις με λίγα αγγίγματα στα πλήκτρα αφής. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να φτιάξεις το πρόγραμμα πλύσης με τρόπο τέτοιο ώστε να τελειώνει όποτε εσύ θέλεις, όπως για παράδειγμα την ώρα που συνήθως επιστρέφεις στο σπίτι από τη δουλειά. Τέλος, μπορείς να προγραμματίζεις την έναρξή του με καθυστέρηση έως και 24 ωρών.

 

Τα πλυντήρια και πλυντήρια-στεγνωτήρια της Grundig αποτελούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας, εξοικονόμησης ενέργειας και άνεσης. Η Grundig, μέσα από αυτές τις πρωτοπόρες συσκευές, αναδεικνύει το μέλλον της οικιακής φροντίδας των ρούχων, συνδυάζοντας ιδανικά την τεχνολογία με τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

 

Μπορείς να δεις ακόμη