Απόλυτη καθαριότητα στο σπίτι με μια ηλεκτρική σκούπα Philips

by Zikou Stella

Οι ηλεκτρικές οικιακές συσκευές Philips είναι από τις πιο γνωστές παγκοσμίως έχοντας σαν στόχο να  προσφέρουν καινοτόμες λύσεις κάνοντας την καθημερινότητα πιο εύκολη.  Μία από τις πιο βασικές συσκευές Philips για το σπίτι είναι οι ηλεκτρικές σκούπες, εργαλεία που συναντάμε εδώ και πολλά χρόνια σε κάθε νοικοκυριό. Παρακάτω παρουσιάζονται τα μοντέλα Philips FC9334/09 PowerPro Compact 3000 και Philips FC9741/09 PowerPro Expert 7000, που φιλοδοξούν να γίνουν οι καθημερινοί σου σύμμαχοι.

 

 

Philips FC9334/09 PowerPro Compact 3000

Η ηλεκτρική σκούπα Philips PowerPro Compact FC9334/09 λειτουργεί δίχως σακούλα. Απορροφά το 99,9% της ψιλής σκόνης και χάρη στο αντιαλλεργικό φίλτρο που διαθέτει, τη συγκρατεί στο εσωτερικό της. Με τον τρόπο αυτό ο αέρας που εκτονώνεται κατά το σκούπισμα είναι απαλλαγμένος από σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες. Η προηγμένη σχεδίαση και οι υψηλές επιδόσεις της θα είναι οι απόλυτοι σύμμαχοί σου για να καθαρίσεις κάθε βρωμιά, ενώ η σκόνη συγκεντρώνεται στο ειδικά σχεδιασμένο δοχείο απόρριψης, για υγιεινό άδειασμα με το ένα χέρι.

 

 

Μοτέρ 900W για υψηλή απόδοση

Η Philips FC9334/09 PowerPro Compact 3000 είναι εφοδιασμένη με ένα υψηλής απόδοσης μοτέρ που δουλεύει στα 900 W, το οποίο παρέχει υψηλή απορροφητική ισχύ για βαθύ καθάρισμα σε όλο το σπίτι. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία PowerCyclone 5 που επιταχύνει τη ροή του αέρα μέσα στον κυλινδρικό θάλαμο και διαχωρίζει τη σκόνη από τον αέρα, η υψηλή απόδοση και η απορροφητική ισχύς της συσκευής διατηρούνται για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

 

 

Πέλμα Turbo Brush, ιδανικό για τρίχες και χνούδια

Ειδικά αν έχεις κατοικίδιο στο σπίτι, μια από τις μόνιμες φροντίδες σου θα είναι να καθαρίζεις τον χώρο από τις τρίχες και τα χνούδια. Το συγκεκριμένο μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας είναι εφοδιασμένο με το ειδικό πέλμα Turbo Brush για να καθαρίζεις 25% περισσότερες τρίχες και χνούδια.

Σημαντική βοήθεια προσφέρει και το πέλμα TriActive που πραγματοποιεί ταυτόχρονα τρεις δράσεις καθαρισμού. Μια ειδικά σχεδιασμένη πλάκα αφαιρεί εις βάθος τη σκόνη από τα χαλιά, ενώ μπροστά υπάρχει μεγάλο άνοιγμα για να ρουφάει η συσκευή πιο μεγάλα κομμάτια. Μπορείς επίσης πολύ εύκολα να καθαρίζεις της σκόνη κατά μήκος των τοίχων ή των επίπλων σε απόσταση 1 χιλιοστού, καθώς υπάρχουν ειδικοί αεραγωγοί στις δύο πλευρές του πέλματος.

 

Αντιαλλεργικό φίλτρο HEPA13

Αν πάσχεις από αλλεργίες, τότε η ηλεκτρική σου σκούπα θα φροντίσει για τη μείωση των παραγόντων που τις προκαλούν. Αυτό είναι δυνατό μέσω του αντιαλλεργικού φίλτρου HEPA13 που έχει την ικανότητα να συγκρατεί το 99,9% της ψιλής σκόνης, τη γύρη και τις τρίχες των κατοικίδιων. Έτσι, με εύκολο τρόπο αναβαθμίζεται το επίπεδο υγιεινής του χώρου.

 

 

Philips FC9741/09 PowerPro Expert 7000

Η ηλεκτρική σκούπα Philips FC9741/09 PowerPro Expert 7000 λειτουργεί δίχως σακούλα και διαθέτει πανίσχυρη απορροφητική ισχύ. Θα γίνει το δεξί σου χέρι για ένα σπίτι καθαρό χωρίς κόπο και αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνολογία PowerCyclone 8 και το ακροφύσιο TriActive+ που ενσωματώνει τρεις βελτιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού στην ίδια συσκευή.

 

 

Υψηλές επιδόσεις με ισχυρό μοτέρ

Η Philips FC9741/09 PowerPro Expert διαθέτει μοτέρ 900 W που λειτουργεί στις 50.000 RPM και αποτελεί εγγύηση για μέγιστη απορροφητική ισχύ με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού. Η τελειότητα στην καθαριότητα επιτυγχάνεται συνδυαστικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας PowerCyclone 8, που βασίζεται στην ισχυρή, περιστροφική δράση για τη μεγιστοποίηση της ροής του αέρα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απορροφητική ισχύ. Με ταχύτητες που ξεπερνάνε τα 185 χιλιόμετρα ανά ώρα, διαχωρίζει τη σκόνη από τον αέρα με τον πιο αποδοτικό τρόπο και εξασφαλίζει περισσότερη απορροφητική ισχύ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να απολαμβάνεις άψογα αποτελέσματα καθαρισμού.

 

Αντιαλλεργικό φίλτρο HEPA13 και τεχνολογία Allergy Lock

Το επίπεδο φιλτραρίσματος της συσκευής αντιστοιχεί στο πρότυπο HEPA13. Μέσω του φίλτρου Allergy H13 εγκλωβίζονται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99,9% τα σωματίδια της ψιλής σκόνης, συμπεριλαμβανομένης της γύρης, των τριχών των κατοικίδιων και των ακάρεων σκόνης, άρα το περιβάλλον σου θα είναι απαλλαγμένο σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τις συνθήκες που είναι δυνατό να προκαλέσουν αλλεργία.

Παράλληλα, υπάρχει το σύστημα Allergy Lock, που παγιδεύει τη σκόνη στο εσωτερικό της σκούπας και εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υγιεινής. Το σύστημα Allergy Lock λειτουργεί με ειδικό αισθητήρα, ο οποίος διασφαλίζει ότι το δοχείο όπου συλλέγεται η σκόνη είναι 100% σφραγισμένο πριν ξεκινήσει να λειτουργεί η σκούπα, οπότε δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε διαρροή αλλεργιογόνων προς το περιβάλλον.

 

Χαρακτηριστικά που απλοποιούν τη χρήση

 

Ψηφιακός έλεγχος ισχύος

Με τον ψηφιακό έλεγχο ισχύος γίνεται δυνατή η εύκολη προσαρμογή της απορροφητικής ισχύος για διαφορετικές εργασίες καθαρισμού. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείς να καθορίζεις την απαιτούμενη κάθε φορά ισχύ είτε πρόκειται για σκληρά δάπεδα, είτε για μαλακά υφάσματα, είτε για οτιδήποτε άλλο είδος επιφάνειας θέλεις να καθαρίσεις.

 

Εργονομικό δοχείο σκόνης

Το απόλυτα εργονομικό δοχείο σκόνης είναι σχεδιασμένο για υγιεινό άδειασμα με το ένα χέρι και θα αποφεύγεις στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη δημιουργία σύννεφων σκόνης.

 

Αξεσουάρ όποτε τα χρειάζεσαι

Η σκούπα συνοδεύεται από μια σειρά αξεσουάρ, που αποθηκεύονται εύκολα σε θήκη στο πίσω μέρος της, για να τα έχεις πάντα διαθέσιμα τη στιγμή που τα χρειάζεσαι. Επιπρόσθετα συνοδεύεται και από δύο επιπλέον εξειδικευμένα πέλματα καθαρισμού για τα σκληρά πατώματα και τα χαλιά.

Επίλεξε το μοντέλο που απαντάει στις ανάγκες σου και κάνε την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Μπορείς να δεις ακόμη