Άφησε τη Shark να καθαρίσει για σένα!

by Zikou Stella

Ο καθαρισμός ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολος, γρήγορος και αποτελεσματικός! Οι σκούπες Stick της Shark σου προσφέρουν την τεχνολογία και την αξιοπιστία που χρειάζεσαι για να καθαρίσεις τον χώρο σου με απόλυτη ακρίβεια. Ελαφριές, εργονομικά σχεδιασμένες και με ισχυρή απορροφητική ικανότητα, μετατρέπουν τον καθαρισμό σε μια απλή και ξεκούραστη εμπειρία.

Επιπλέον, οι σκούπες Shark διαθέτουν μια εντυπωσιακή σειρά από προηγμένες τεχνολογίες που τις καθιστούν τον απόλυτο εξοπλισμό για το σπίτι σου. Ανακάλυψε τις τεχνολογίες Duo Clean, Anti Hair Wrap και Flexology  που διαθέτουν όλες οι σκούπες stick της Shark, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου και ετοιμάσου να γνωρίσεις έναν καινούριο κόσμο στον χώρο του καθαρισμού!

 

 

Duo Clean

Η τεχνολογία Duo Clean είναι εδώ για να προσφέρει γρήγορο καθαρισμό με τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Το πέλμα της σκούπας διαθέτει 2 ρολά, που το καθένα παίζει τον δικό του ρόλο. Το πίσω ρολό καθαρίζει σε βάθος τα χαλιά για να απομακρύνει την ενσωματωμένη βρωμιά και τις τρίχες ενώ το μπροστινό ρολό που είναι πιο μαλακό, έχει συνεχόμενη επαφή με το πάτωμα τραβώντας τα μεγάλα και μικρά ψίχουλα αλλά και τη λεπτή σκόνη που βρίσκεται στα σκληρά δάπεδα. Τέλος, από την οθόνη LED που διαθέτουν οι σκούπες Shark, μπορείς εύκολα να επιλέξεις μεταξύ των λειτουργιών δαπέδου ενώ εάν χρειαστείς επιπλέον ώθηση απλώς επιπλέγεις τη λειτουργία boost.

 

 

AntiHair Wrap

Αν κουράστηκες να αφαιρείς τις μπλεγμένες τρίχες από τη βούρτσα της ηλεκτρικής σκούπας, τότε η τεχνολογία Anti Hair Wrap θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, μιας και θα αναλάβει να σε απαλλάξει από αυτό τον κόπο. Τη στιγμή που καθαρίζεις, το σύστημα  AntiHair Wrap απομακρύνει από το ρολό καθαρισμού του πέλματος τις τρίχες, ώστε να παραμένει πάντα καθαρό για να διατηρείται μέγιστη η αναρροφητική απόδοση της συσκευής. Επιπλέον, απορροφά εξίσου αποτελεσματικά μακριές, κοντές και τρίχες κατοικίδιων ζώων.

 

 

Flexology

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η ράβδος Flexology λυγίζει για να καθαρίζεις εύκολα κάτω από χαμηλά έπιπλα, όπως κρεβάτια, καναπέδες και τραπεζάκια. Όταν ολοκληρώσεις τον καθαρισμό, απλώς τη διπλώνεις για να αποθηκεύεται ανεξάρτητα, δίχως να απαιτούνται ειδικοί γάντζοι ή να πρέπει να την ακουμπήσεις σε τοίχο δίνοντας τέλος στον προβληματισμό για την αποθήκευση της σκούπας σου.  Με το πάτημα ενός κουμπιού η σκούπα διπλώνει και μπορεί να αποθηκευτεί παντού, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για σπίτια με περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο.

 

Anti-Allergen Complete Seal & Εύκολο άδειασμα

Η τεχνολογία Anti-Allergen Complete Seal είναι ιδανική για άτομα με αλλεργίες και σπίτια με κατοικίδια, καθώς συλλαμβάνει και παγιδεύει το 99,9% της σκόνης και των αλλεργιογόνων χωρίς να τα απελευθερώνει πίσω στον αέρα που αναπνέεις. Ακόμα, ο κάδος  αδειάζει με ένα μόνο άγγιγμα χωρίς να έρθεις σε επαφή με τη βρωμιά.

 

 

Κάθε μοντέλο σκούπας stick της Shark είναι μοναδικό και απαντά σε διαφορετικές ανάγκες. Ανακάλυψε τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε συσκευή να ξεχωρίζει και επίλεξε αυτή που χρειάζεσαι!

 

 

Shark IZ320EUT Τrue Pet

Η Shark IZ320EUT Τrue Pet θα γίνει εύκολα το απόλυτο εργαλείο για να καθαρίζεις οποιουδήποτε είδους πάτωμα.

 

Διπλή μπαταρία – Αυτονομία έως 120 λεπτά

Mε αυτό το μοντέλο που έρχεται με δύο μπαταρίες θα απολαύσεις εκπληκτικό χρόνο ασύρματης λειτουργίας έως και 120 λεπτών. Κάθε φορά χρησιμοποιείς τη μία μπαταρία, ενώ η δεύτερη φορτίζει στη βάση της συσκευής. Έτσι, αν ξεμείνεις από μπαταρία μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφεδρική χωρίς να χάσεις χρόνο περιμένοντας την επαναφόρτιση της πρώτης. Με τον χρόνο αυτονομίας που σου προσφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο, θα μπορείς να καθαρίζεις όλο το σπίτι χωρίς να νοιάζεσαι για το αν μείνεις ή όχι από μπαταρία.

 

 

 

Shark IZ300EUT Τrue Pet

Η Shark IZ300EUT Τrue Pet θα σου λύσει τα χέρια προσφέροντας υγιεινό καθάρισμα, γρήγορα και εύκολα.

 

Αυτονομία έως και 60 λεπτά

Η ελευθερία που σου δίνει η ασύρματη λειτουργία της σκούπας σου σε βοηθάει να τελειώνεις το καθάρισμα πιο γρήγορα και ξεκούραστα. Μπορείς εύκολα να μετακινηθείς από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να διακόψεις ούτε στιγμή τον καθαρισμό. Απόλαυσε έως και 60 λεπτά χρόνου αυτονομίας μπαταρίας, ιδανικός χρόνος για τον καθαρισμό ολόκληρου του σπιτιού!

 

 

 

Οθόνη LED

Τα παραπάνω μοντέλα διαθέτουν στη λαβή μια ευανάγνωστη οθόνη τύπου LED Smart Display που εμφανίζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το επίπεδο αναρρόφησης και τον επιλεγμένο τύπο δαπέδου, ώστε να μπορείς εύκολα να επιλέγεις μέσα από 3 λειτουργίες, 2 ρυθμίσεις για πατώματα και με μια ματιά να βλέπεις το ποσοστό της μπαταρίας που έχει απομείνει.

 

 

Shark IZ201EUT True Pet

Η Shark IZ201EUT φροντίζει ώστε κάθε γωνιά του σπιτιού σου να παραμένει καθαρή.

 

Αυτονομία έως και 40 λεπτά

Με συνεχόμενη ασύρματη λειτουργία για έως και 40 λεπτά, είναι βέβαιο πως θα καταφέρεις, χωρίς να κουραστείς καθόλου, να καθαρίσεις αποτελεσματικά το σπίτι σου και να αφαιρέσεις τη σκόνη και κάθε επίμονη βρωμιά από τα δάπεδα και τις λοιπές επιφάνειες.

 

 

 

 

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται, οι ασύρματες σκούπες stick Shark ξεχωρίζουν, προσφέροντάς σου την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτουν, το σπίτι σου θα λάμψει από καθαριότητα με τον λιγότερο δυνατό κόπο. Επένδυσε στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία που σου προσφέρει η Shark και ανακάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τον καθαρισμό του σπιτιού σου. Με λίγα λόγια, άφησε τη Shark να καθαρίσει για σένα!

 

Μπορείς να δεις ακόμη