CES 2017: Η Razer εγκαθιστά τρεις οθόνες 17 ιντσών σε φορητό υπολογιστή

by K-Admin

Τα gaming laptops ξεχωρίζουν για τις δυνατότητές που διαθέτουν, ειδικά σε ότι αφορά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά που πολλές φορές δεν έχουν να ζηλέψουν σε κάτι από άλλους επιτραπέζιους υπολογιστές.  Το Project Valerie παρουσιάστηκε στην έκθεση CES 2017 και έκλεψε τα βλέμματα αφού είναι ένας φορητός υπολογιστής της Razer, που ενσωματώνει όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις οθόνες 17 ιντσών και ανάλυσης 4K η καθεμία.

Χωρίς να υπάρχει άλλος φορητός υπολογιστής που να μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο, το Project Valerie βρίσκεται ακόμα σε πρωτότυπο στάδιο οπότε δε γνωρίζουμε πολλά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Θεωρείται όμως σίγουρη η παρουσία μιας NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU στο εσωτερικό του, ενώ η Razer αναφέρει ότι υποστηρίζει και την τεχνολογία NVIDIA Surround View με συνολική ανάλυση 11520 x 2160. Η μνήμη της GTX 1080 φτάνει τα 8GB και ολόκληρου του συστήματος στα 32GB.

 

 

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εκεί αφού η παράλληλη χρήση των οθονών σημαίνει ότι υποστηρίζεται το πρότυπο Nvidia G-sync. Τα συνολικά τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται από ένα τέτοιο σύστημα κάνουν σαφές ότι το Project Valerie θα είναι μια πρόταση για λίγους, αφού με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, το κόστος θα ξεφεύγει…

 

Μπορείς να δεις ακόμη