Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και δραστηριότητες για κάθε γούστο και ηλικία

by Aggeliki Tsoukana

Απέχουμε λίγες μέρες από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα σχολεία θα κλείσουν για διακοπές, αρκετοί εργαζόμενοι θα πάρουν άδεια για να ξεκουραστούν, οι αργίες -αισίως- πέφτουν καθημερινές και έτσι οι περισσότεροι θα έχουν ελεύθερο χρόνο να περάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μιας και η εποχή προσφέρεται για σπίτι και ζεστασιά, θα πρέπει να βρεις και τρόπους να διασκεδάσεις με ποιοτικά παιχνίδια, μόνος ή με παρέα. Παρακάτω σου προτείνουμε μερικά από αυτά που μπορείς να βρεις στο site του Κωτσόβολου, για να περάσεις ανέμελες ώρες, μακριά από το άγχος.

 

 

LEGO

Τα κλασσικά παιχνίδια με τουβλάκια LEGO είναι μια πολύ καλή επιλογή για δημιουργική απασχόληση. Οι επιλογές είναι δεκάδες και η θεματολογία έχει τεράστια ποικιλία.

 

LEGO Adventures Mario Starter

Στο LEGO Adventures Mario Starter ο αγαπημένος όλων Super Mario ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες. Συναρμολόγησε την πίστα με βάση τη φαντασία σου και βοήθησέ τον να μαζέψει νομίσματα. Για να πετύχεις τον στόχο σου θα φτάσεις ως στα σύννεφα και θα πατήσεις πάνω στο Goomba και τον Bowser Jr.

 

LEGO Dolphin and Turtle

To LEGO Dolphin and Turtle σε προσκαλεί να βουτήξεις στο βυθό της θάλασσας για να δημιουργήσεις τις δικές σου φανταστικές περιπέτειες με χαριτωμένα θαλάσσια πλάσματα. Σε περιμένουν ένα φιλικό δελφινάκι και ένα θαλάσσιο χελωνάκι, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα τουβλάκια για να φτιάξεις ότι περνάει από τη φαντασία σου.

 

 

PLAYMOBIL

Ο κόσμος των Playmobil είναι όχι μόνο μαγικός, αλλά και ανεξάντλητος. Με αμέτρητες επιλογές για δημιουργία, μπορείς να απολαύσεις ό,τι περιπέτειες σκαρφιστεί το μυαλό σου.

 

PLAYMOBIL Princess Μικρό Πριγκιπικό Κάστρο

Στο Μικρό Πριγκιπικό Κάστρο θα βρεις γαλαζοαίματες πριγκίπισσες από όλα τα μέρη του κόσμου, που εκπαιδεύονται για να αναλάβουν σύντομα τα υψηλά τους αξιώματα. Το εσωτερικό του παλατιού είναι πλούσιο, με ευρύχωρα δωμάτια, κομψές εξωτερικές σκάλες, εντυπωσιακή πύλη και ασανσέρ που οδηγεί στον πύργο.

 

PLAYMOBIL Pirates Πειρατική Ναυαρχίδα

Με την Πειρατική Ναυαρχίδα ετοιμάσου να κατακτήσεις τις θάλασσες. Το αρχικό πλήρωμα αποτελείται από τρεις πειρατές, ενώ στο καράβι υπάρχουν πολλά αξεσουάρ, όπως άγκυρα, σκάλες και κανόνια. Μπες στο εσωτερικό του πλοίου από τη μεγάλη καταπακτή στη μέση του καταστρώματος ή απόλαυσε ώρες ξεκούρασης στην τραπεζαρία.

 

Fisher Price

Αν έχεις στο σπίτι μωρά, τα παιχνίδια της Fisher Price είναι ιδανικά για να τα απασχολήσεις με δημιουργικό τρόπο.

 

Fisher Price Εκπαιδευτικό Τραπέζι

Το Εκπαιδευτικό Τραπέζι της Fisher Price έχει κύλινδρο που παίζει τραγούδια για ζωάκια και κουμπιά για μάθε ένα μικρό παιδί τα σχήματα στα ελληνικά. Με την τεχνολογία Smart Stages: Επίπεδο 1.Εξερεύνηση, Επίπεδο 2.Ενθάρρυνση, Επίπεδο 3.Μίμηση, είναι σίγουρο ότι το παιχνίδι θα συνδυαστεί ιδανικά με τη μάθηση.

 

Fisher Price Εκπαιδευτική Παιχνιδομηχανή

Με την Εκπαιδευτική Παιχνιδομηχανή το μωρό θα αφήσει στην άκρη το κινητό σου και θα απασχοληθεί με κάτι πολύ πιο δημιουργικό. Πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι με κάρτες που κουμπώνουν στη συσκευή και περιέχουν διασκεδαστικά τραγουδάκια, ήχους και φράσεις που του μαθαίνουν χρώματα, κατευθύνσεις, αρίθμηση και γράμματα του αλφάβητου.

 

 

Παιδικά Πατίνια

Τα παιδικά πατίνια είναι ένας τελείως ξεχωριστός και ασφαλής τρόπος διασκέδασης, που δίνει στο παιδί όχι μόνο χαρά αλλά και το αίσθημα της ελευθερίας.

 

Scooter Wild Ones Dino

Με το Scooter Wild Ones Dino που προορίζεται για ηλικίες 0 έως 3 ετών, το παιδί μαθαίνει να οδηγεί με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Έχει πλατύ αντιολισθητικό deck που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το έδαφος και φαρδιές ρόδες για καλύτερη ισορροπία.

 

Δημιουργική Απασχόληση

Ο συνδυασμός παιχνιδιού με μάθηση και ελευθερία δημιουργίας είναι αυτός που θα πρέπει να προσφέρουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Στο site της Κωτσόβολος θα βρεις μια σειρά από ποιοτικές επιλογές που θα προσφέρουν σε μικρά και μεγάλα παιδιά τη χαρά της δημιουργικής απασχόλησης.

 

Mega Bloks H.Wheels Πρόκληση

Το Mega Bloks H.Wheels Πρόκληση έχει τα αυθεντικά σούπερ αυτοκίνητα Rally Cat, Dawgzilla, Night Shifter και Mod Rod, καθώς και 4 ευλύγιστες φιγούρες οδηγών, για να κατακτήσεις τους δρόμους. Συνδυάζοντας μεταξύ τους διαφορετικά κομμάτια, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις το αγωνιστικό των ονείρων σου.

 

Kinetic Sand Παλάτι Γοργόνας

Ετοιμάσου για αναζητήσεις στο Παλάτι της Γοργόνας, σκάβοντας στην άμμο για να βρεις πολύτιμα πετράδια. Υπάρχει και καλούπι για να δημιουργήσεις κοχύλια και αν βρεις το σπάνιο οπαλένιο κοχύλι θα κερδίσεις μια θέση στην ιστορία ως τεράστια εξερευνήτρια.

 

 

Υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας

Ασφαλώς υπάρχουν και πιο παραδοσιακά ή διαδραστικά παιχνίδια που συνήθως εστιάζονται σε κατασκευές που μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου ή με τους φίλους ή την οικογένειά σου. Στο site του Κωτσόβολου θα βρεις μια σειρά από υλικά και εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις τη δημιουργικότητά σου, απελευθερώνοντας τον “μάστορα” ή τον “καλλιτέχνη” που τόσο καιρό έκρυβες μέσα σου.

 

Κατσαβίδι Μπαταρίας Bosch IXO 5 Bit Set

Το κατσαβίδι μπαταρίας Bosch IXO 5 είναι ένα εύχρηστο πολυεργαλείο, κατάλληλο για παντός είδους συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση ή σφίξιμο βιδών. Διαθέτει εργονομική λαβή για να μην καταπονείς το χέρι σου και καινοτόμα σκανδάλη για διαισθητική χρήση. Μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, καθώς είναι εφοδιασμένο με φωτισμό LED για να έχεις την καλύτερη δυνατή οπτική επαφή με το σημείο που επεξεργάζεσαι. Επίσης, έχει μπαταρία λιθίου που δεν αδειάζει κατά την αποθήκευση, οπότε είναι πάντα έτοιμο όποτε το χρειάζεσαι. Με το Bosch IXO 5 έχεις έναν ακόμα λόγο να αντιμετωπίζεις με ευκολία όλες τις ερασιτεχνικές εργασίες.

 

Πιστόλι Θερμοκόλλησης Bosch Gluey Evergreen

Είτε έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, είτε έχεις να κάνεις μικροδιορθώσεις που απαιτούν κόλληση, το Bosch Gluey Evergreen αναλαμβάνει να κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά. Είναι συμπαγές, ελαφρύ, άνετο στη χρήση και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε μια σειρά από κατασκευές, καθώς υποστηρίζει κολλήσεις σε ένα ευρύ φάσμα υλικών. Είναι απόλυτα φορητό, καθώς λειτουργεί δίχως καλώδιο, το μόνο που θα χρειαστεί για να βάλεις μπρος είναι δυο μπαταρίες AA.

 

Πλαστελίνη Κόλλα Faber Castell

Έφτιαξες τις μικροκατασκευές σου, καλλιτέχνησε τις ζωγραφιές σου, τύπωσες τις φωτογραφίες με τα εφέ που ήθελες, ε ήρθε ώρα να τα “στολίσεις” για να δείξεις σε όλους την ικανότητες σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Tack-it, την πλαστελίνη κόλλα της Faber Castell. Ουσιαστικά είναι ένα στερεωτικό ζυμαράκι σε έτοιμα κομματάκια. Είναι σταθερό, δεν ξεραίνεται με την πάροδο του χρόνου και το κυριότερο, δεν αφήνει υπολείμματα στις επιφάνειες που το χρησιμοποιείς. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά για να στερεώσεις σε τοίχους χαρτιά ή αντικείμενα από άλλες χειροτεχνίες.

 

 

Επιτραπέζια παιχνίδια

Τα επιτραπέζια ανήκουν στην κατηγορία των κλασσικών παιχνιδιών και μπορούν να προσφέρουν αμέτρητες ώρες διασκέδασης σε όλες της ηλικίες.

Epoch Games Super Mario Kart Racing Deluxe

Οι διάσημοι υδραυλικοί, Mario και Luigi, εκτός των άλλων είναι και εξαιρετικοί οδηγοί. Έλα στο Super Mario Kart Racing Deluxe, με τέσσερα είδη παιχνιδιού και έξι διαφορετικά εμπόδια που θα κρίνουν ποιος θα είναι ο νικητής μετά από πέντε συναρπαστικούς γύρους.

 

Hasbro Trivial Pursuit Family Edition

Το Trivial Pursuit Family Edition απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, καθώς περιλαμβάνει κάρτες για ενήλικές και για παιδιά. Οι 400 κάρτες με 2.400 ερωτήσεις είναι χωρισμένες σε δύο σετ, ανάλογα με την ηλικία που απευθύνονται. Στους τρόπους παιχνιδιού έχει προστεθεί μια πρόκληση αναμέτρησης, όπου δυο παίκτες αγωνίζονται ταυτόχρονα για ένα τριγωνικό πιόνι.

 

Οχήματα

Τα οχήματα είναι ένα είδος παιχνιδιών που απευθύνεται κυρίως σε αγόρια, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πολλά κορίτσια που τα συναρπάζουν τα δίτροχα, τετράτροχα, ιπτάμενα ή πλεούμενα.

 

Cars Νταλίκα Μακ Που Ανοίγει

Η Νταλίκα Μακ που Ανοίγει είναι εμπνευσμένη από τη σειρά ταινιών Cars των Disney & Pixar και σε περιμένει για να κάνεις σέρβις τα αγαπημένα σου αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, μπορεί και να τα μεταφέρει στις πίστες των αγώνων, οπότε αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη για να ζήσεις μοναδικέ περιπέτειες.

 

Siku Jeep με Trailer για Άλογο

Αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα και η φύση, το Jeep με Trailer για Άλογο θα σε ενθουσιάσει. Πρόκειται για ένα σετ αντοχής με μεγάλο βαθμό λεπτομερειών, που όχι μόνο θα στολίσει το δωμάτιό σου, αλλά και θα σε παρακινήσει να φτιάξεις νέες ιστορίες, ζώντας το δικό σου παραμύθι.

 

 

Τρένα – Αυτοκινητόδρομοι

Τα τρένα και οι αυτοκινητόδρομοι είναι ακόμα μια κατηγορία παιχνιδιών που εξιτάρουν τη φαντασία και προσφέρουν μοναδικές στιγμές ποιοτικής διασκέδασης, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα.

 

Μεγάλος Σιδηρόδρομος

Ο Μεγάλος Σιδηρόδρομος αποτελεί το εισιτήριό σου για τον συναρπαστικό κόσμο της Άγριας Δύσης. Έχει βαγόνια, ράγες και άλλα αξεσουάρ, για να φτιάξεις έναν σιδηρόδρομο που πλησιάζει σε μήκος τα δύο μέτρα. Ο ρεαλισμός συναντάει τη φαντασία με βαγόνια που διαθέτουν φωτισμό, καπνό και ήχο. Υπάρχει ακόμα και φιαλίδιο με λάδι καπνού για απόλυτα ζωντανές εμπειρίες.

 

Chuggington Safari Adventure Set

Με το Chuggington Safari Adventure Set θα μπεις σε ένα μοναδικό πάρκο που θα στήσεις μόνος σου, για να βιώσεις τη μαγεία της ζούγκλας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλων των ειδών τα οχήματα Look Alive και Touch & Go που ξεκινάνε και σταματάνε με ένα άγγιγμα. Στο πάρκο θα δεις ακόμα και μαϊμούδες που μετακινούνται μέσω zip lines.

 

 

Φιγούρες

Τα παιχνίδια με φιγούρες είναι πολλών και διαφόρων ειδών, για έναν ή περισσότερους παίκτες, πολλές φορές με συλλεκτική αξία και πάντοτε προορισμένα για διασκέδαση δίχως όρια.

 

Beyblade Evo Elite Champions Pro Set

Μπες στην αρένα και προσπάθησε να ανταγωνιστείς την ελίτ της Beyblade. Με σβούρες και εκτοξευτές Beyblade Burst Pro Series, ετοιμάσου να δοξαστείς στο Evo Elite Champions Beystadium, αποδεικνύοντας σε όλους την αξία σου ως μαχητής.

 

Wow! Stuff Harry Potter Flying Snitch

Αν είσαι fan των βιβλίων και των ταινιών του Harry Potter, αυτό το παιχνίδι θα σε καταπλήξει. Θα βυθιστείς στον κόσμο της μαγείας και θα ζήσεις το δημοφιλές παιχνίδι Quidditch, με το δικό σου Harry Potter Flying Snitch. Με ρεαλιστικό μέγεθος και μηχανικά φτερά που κυματίζουν, ζωγραφισμένα στο χέρι, κάνε προπόνηση για να φέρεις την ομάδα σου στην κορυφή του πρωταθλήματος του Hogwarts.

 

Παζλ

Τα παζλ όχι μόνο ακονίζουν το μυαλό, αλλά σε βοηθάνε και να αναπαραστήσεις ολόκληρους κόσμους ή ιστορικά μνημεία, με τη δημιουργική απασχόληση να καταλήγει σε ένα στολίδι για τον χώρο σου.

 

Ravensburger 3D Πύργος Άιφελ

Προορισμός είναι η Γαλλία και ο διάσημος Πύργος του Άιφελ που βρίσκεται στο Παρίσι. Τα πλαστικά κλικαριστά κομμάτια του ενώνονται τέλεια μεταξύ τους, για τη δημιουργία μιας απόλυτα σταθερής κατασκευής. Δεν χρειάζεται κόλλα και στο τέλος έχεις στα χέρια σου ένα μοναδικό σύγχρονο μνημείο σε τρεις διαστάσεις.

 

Ravensburger Spiderman

Ένα set που αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά παζλ των 100 τεμαχίων το καθένα, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα Spideman. Για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά που είναι fans των περιπετειών του ανθρώπου αράχνη.

 

 

Λούτρινα

Τα λούτρινα παιχνίδια απευθύνονται κυρίως σε νεαρά κορίτσια. Προορισμός τους είναι να προσφέρουν διασκέδαση, συντροφιά, αλλά και να αποτελέσουν το έναυσμα για φανταστικές ιστορίες.

 

AS Λούτρινα Κουβαροζωάκια Οικογένεια

Η οικογένεια με τα λούτρινα κουβαροζωάκια σε περιμένει για να της προσφέρεις ένα μόνιμο σπίτι. Λούσε τα, φρόντισέ τα, ανακάλυψε αν είναι σκυλάκια ή γατάκια. Θα βρεις το μωράκι ή τα σπάνια δίδυμα. Αρσενικά ή θηλυκά και τι χρώμα; Οι εκπλήξεις είναι πολλές και σε περιμένουν.

 

AS Χνουδωτό Minnie

Η Minnie είναι η πασίγνωστη ηρωίδα της Disney, φίλη του Mickey Mouse. Σε περιμένει να κάνετε παρέα με το ροζ φορεματάκι της, τις λαμπερές λεπτομέρειες στον φιόγκο και τα μικρά φιογκάκια στα παπούτσια της. Το χνουδωτό Minnie είναι απαλό, ανθεκτικό και φτιαγμένο από υλικά που δεν είναι επιβλαβή για το δέρμα των μικρών παιδιών.

 

 

Ρόλων – Μίμησης

Τα παιχνίδια ρόλων και μίμησης κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις κάθε ηλικιακής ομάδας. Ο λόγος είναι ότι σε βάζουν να υποδυθείς αυτό που πραγματικά ονειρεύεσαι να γίνεις.

eKids LΟL! Surprise Sing Along Karaoke

Με το Boombox Karaoke της eKids μπορείς να ηχογραφήσεις την ώρα που τραγουδάς, χρησιμοποιώντας πραγματικό μικρόφωνο. Μάλιστα, μπορείς να συνοδεύσεις τη φωνή σου με διάφορα ηχητικά εφέ. Στη συνέχεια, μπορείς εύκολα να συνδέσεις το Boombox με ένα smarthone, tablet ή ακόμα και MP3 Player, για να ακούσεις τις φωνές των παιδιών στερεοφωνικά.

 

Πάγκος Γιατρού Τρόλεϊ 3-1 Εργαλεία

Το παιδί σου μπορεί να θέλει να γίνει επιστήμονας και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις τα κατάλληλα μέσα. Γι’ αυτό υπάρχει και ο πάγκος γιατρού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητό ιατρείο ή σαν βαλιτσάκι μεταφοράς των εργαλείων και αξεσουάρ. Που ξέρεις, ίσως έτσι βοηθήσεις έναν από τους επόμενους Νομπελίστες.

 

 

Κούκλες

Οι κούκλες ένα από τα πιο κλασσικά παιδικά παιχνίδια που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών και συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των προτιμήσεών τους.

 

Baby Alive Κούκλα Σετ Στούντιο Ζωγραφικής

Η ζωγραφική είναι το αγαπημένο χόμπι της Ballina. Έτσι λοιπόν έχει το δικό της studio, όπου περνάει ατελείωτες ώρες, αφήνοντας τη φαντασία να καθοδηγήσει τη δημιουργικότητά της. Με πάγκο εργασίας, πινέλα, παλέτα, χρώματα και άλλα υλικά, ετοιμάσου να τη βοηθήσεις να ζωγραφίσει ό,τι και όπως το θέλει.

 

Mattel Barbie Καντίνα για Χυμούς

Η Barbie έχει τη δική της καντίνα, όπου απολαμβάνει δροσιστικούς χυμούς παρέα με τις φίλες της. Αυτό που χρειάζεται από εσένα είναι να βρεις τα κατάλληλα φρούτα για να τους φτιάξεις. Με το ίδιο όχημα μπορείς να ταξιδέψεις, ενώ το πλαϊνό του μέρος ανοίγει και μετατρέπεται σε υπαίθριο χώρο με τραπέζι και καρέκλα.

 

Εκπαιδευτικά

Το παιχνίδι και η εκπαίδευση είναι ένας ιδανικό συνδυασμός για δημιουργική απασχόληση. Στο site της Κωτσόβολος θα βρεις εκατοντάδες εκπαιδευτικά παιχνίδια, που προωθούν όχι μόνο την ψυχαγωγία αλλά και τη μάθηση.

 

The Source Wabo the Robot

Ο Wabo είναι ένα αξιαγάπητο ρομπότ που κινείται με μεγάλη ευκολία με τον έναν τροχό του. Αυτό που προκαλεί μεγάλη έκπληξη σε όλους είναι η τέλεια ισορροπία του. Ετοιμάσου να δημιουργήσεις πίστες βγαλμένες από τη φαντασία σου, με τρία μαγευτικά στηρίγματα, έναν διαχωριστή τριών δρόμων, διακόπτη σταυρού και τραμπάλα που θα βρεις στη συσκευασία.

 

The Source 14 in 1 Solar Robot Kit

Όλο και περισσότερα μικρά και μεγάλα παιδιά ασχολούνται με τη ρομποτική, που θεωρείται ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος. Τώρα, μπορείς να κάνεις δικό σου ένα μοναδικό σετ για να κατασκευάζεις 14 διαφορετικά ρομποτάκια , ζωάκια, οχήματα. Λειτουργεί με ηλιακή ενεργεία, οπότε δεν χρειάζεται μπαταρίες.

 

 

Video games

Τα video games είναι μια σύγχρονη μορφή διασκέδασης. Πέρα από τα κλασσικά παιχνίδια για κονσόλες και υπολογιστές, υπάρχει και μια σειρά από retro hardware, που θα σε γυρίσει στα χρόνια της αθωότητας και θα διδάξει στους νέους την ιστορία του gaming.

 

Nintendo Game & Watch: The Legend of Zelda

To Nintendo Game & Watch: The Legend of Zelda είναι μια φορητή κονσόλα που περιλαμβάνει τρία εμβληματικά παιχνίδια. Το The Legend of Zelda, το Zelda II: The Adventure of Link και το The Legend of Zelda: Link’s Awakening, που θα ξυπνήσουν αναμνήσεις από τα ‘80s και τα ‘90s. Η κονσόλα έχει επίσης ψηφιακό ρολόι και χρονόμετρο.

 

Atari Legends Flashback

To Atari Legends Flashback είναι μια κονσόλα που έρχεται με δύο χειριστήρια και 100 κλασσικά παιχνίδια γνωστών εταιρειών, όπως οι BANDAI NAMCO, DATA EAST, Disney, LucasFilm και Taito. Συνδέεται πολύ εύκολα στην τηλεόρασή σου, με καλώδιο HDMI.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οι επιλογές παιχνιδιών που προτείναμε μπορούν να φέρουν χαρά και διασκέδαση στις γιορτινές στιγμές σου. Μην ξεχνάς ότι το πιο σημαντικό είναι να περνάς χρόνο με τους αγαπημένους σου, γελώντας και δημιουργώντας αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα. Αυτά τα παιχνίδια είναι απλώς ένα μέσο για να ενισχύσεις τις στιγμές αυτές. Καλές γιορτές και απόλαυσε το παιχνίδι!

Μπορείς να δεις ακόμη