Diablo 2: Resurrected. Η επιστροφή του Diablo 2 σε HD remaster

by Manos Kavvalos

 

Μπορεί οι φανατικοί οπαδοί της Blizzard να περιμένουμε πως και πως το Diablo 4, όμως φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνουμε κάμποση υπομονή ακόμα αφού ο πολυαναμενόμενος τίτλος δεν έχει ακόμα κάποια επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της BlizzConline 2021, η εταιρεία φρόντισε να απαλύνει κάπως τη δύσκολη αυτή περίοδο της αναμονής, ανακοινώνοντας επίσημα την κυκλοφορία του Diablo 2: Resurrected.

 

 

To Diablo 2: Resurrected είναι το HD remaster του επιτυχημένου action-RPG της εταιρείας, το οποίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2000. Το D2: Resurrected θα περιλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι, όσο και το Lord of Destruction expansion pack, με ανανεωμένα 3D γραφικά και υποστήριξη για Dolby surround ήχο 7.1. Όπως φαίνεται και στο επίσημο trailer, η ομάδα που έχει αναλάβει το remaster έχει κάνει πραγματικά πολλή δουλειά, έχοντας αντικαταστήσει 2D γραφικά του αρχικού παιχνιδιού με πλήρως 3D rendered μοντέλα. Βελτιωμένα είναι και όλα τα animations και τα οπτικά εφέ, με δυναμικό σύστημα φωτισμού και υποστήριξη για αναλύσεις μέχρι 4K.

 

 

Οι υπόλοιπες βελτιώσεις περιλαμβάνουν κοινό stash για όλους τους χαρακτήρες σου, τέρμα λοιπόν στους χαρακτήρες “μουλάρια” του αρχικού D2, υποστήριξη auto looting, ώστε να μπορείς να μαζεύεις όλο το χρυσό με ένα κλικ ή απλά περνώντας από πάνω με το χαρακτήρα σου, πλήρως ανανεωμένα cutscenes με σύγχρονα CGI γραφικά, υποστήριξη για modding (αν και με πιο αυστηρά κριτήρια), υποστήριξη για gamepads και στην έκδοση των PC και υποστήριξη color blind/low vision modes. Τέλος θα υπάρχει υποστήριξη  cross-progression μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων, αλλά όχι cross-play, ενώ το online co-op θα υποστηρίζει μέχρι και οκτώ παίκτες.

Το D2: Resurrected αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2021 για PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S | X, Xbox One και Nintendo Switch.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη