Δυναμικά η Acer στην IFA 2016 με τα δύο ισχυρά και budget-friendly smartphones: Liquid Z6 και Z6 Plus!  

by K Admin
liquid-z6-plus_02-970x647-c

Z6 plus

 

 

Η Acer ήταν εκείνη που πρώτη σήμανε την έναρξη των μεγάλων ανακοινώσεων στον κόσμο των smartphones στην IFA 2016, παρουσιάζοντας τα Liquid Z6 και Z6 Plus, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν υψηλού επιπέδου επιδόσεις, κάνοντας παράλληλα τρομερό καλό στην ήδη ταλαιπωρημένη τσέπη σου!

Ξεκινώντας πρώτα από το Acer Liquid Z6 Plus, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά όμορφο smartphone στο design, το οποίο ξεχωρίζει για το μεταλλικό φινίρισμα στο πίσω μέρος. Στα ενδότερα η πρόταση της Acer έρχεται με octa-core MediaTek 6753 επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1,3GHz και 3GB μνήμης RAM. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο εδώ έχουμε να κάνουμε με μία πρόταση που προσφέρει 32GB σε storage (επεκτάσιμη μέσω microSD), ενώ η μπαταρία του έρχεται με χωρητικότητα στα 4,080mAh. Παράλληλα, η main camera του Z6 Plus παρέχει ποιότητα στα 13MP, όπως επίσης 5MP selfie cam, ενώ επιπλέον διαθέτει fingerprint sensor.

 

liquid-z6_gold_01-970x647-c

Z6

 

Το μικρότερο της παρέας είναι το «απλό» Z6, το οποίο είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και στην καρδιά του βρίσκεται ένα quad-core MediaTek 6737 SoC, το οποίο είναι χρονισμένο στα 1.25GHz και συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM. O αποθηκευτικός χώρος του ανέρχεται στα 8GB, αλλά για εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω υπάρχει μία microSD slot. Επίσης, διαθέτει κάμερα στα 8MP και 2MP εμπρόσθια κάμερα, ενώ η μπαταρία του είναι στο μισό (2000mAh) σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο αδελφό του.

 

Και οι δύο συσκευές προορίζονται για την αγορά της Ευρώπης τον Δεκέμβριο, και αποτελούν value for money προτάσεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη