Συναρπαστική τριάδα monitors από την LG στην IFA 2016!

by K Admin

H LG ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την φετινή IFA, με μία από αυτές να αφορά στην παρουσίαση μία πολύ δυνατής τριάδας monitors, τα οποία διακρίνονται για τις υψηλές προδιαγραφές τους.

 lgmonitors1-1500x1000

Ξεκινώντας με το LG 38UC99, ένα monitor 38 ιντσών (21:9) με κυρτό design, το οποίο είναι κατασκευασμένο για τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων. Με ανάλυση στα 3.480×1.600 pixels, το monitor της LG προσφέρει εκπληκτική χρωματική παλέτα, η οποία εκτείνεται στο 99% του εύρους του sRGB. Επιπλέον, διαθέτει USB type-C port για να μεταφέρει data σε μία σειρά από συσκευές, όπως επίσης και ένα ζευγάρι ηχείων στα 10 watt, τα οποία υποστηρίζουν την wireless τεχνολογία Bluetooth. Φυσικά, το εν λόγω monitor απευθύνεται στους users που δεν φοβούνται να δαπανήσουν ένα υψηλό ποσό για το επόμενο monitor τους, καθώς θα κοστίζει κοντά στα 1.499$.

38UC99

monitor LG 38UC99

 

Εκτός από το μικρό τέρας των 38 ιντσών, η LG έχει ακόμη δύο εκπλήξεις για την IFA 2016, καθώς θα παρουσιάσει το LG 34UC79G (κοστίζει κοντά στα 699$), ένα ultra-wide gaming monitor που απευθύνεται στο κοινό των gamers και διαθέτει refresh rate στα 144Hz. Σύμφωνα με την LG, το εν λόγω monitor πρόκειται για το πρώτο του είδους του που κάνει χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας, καθώς χρησιμοποιεί διαφορετικό panel σε σύγκριση με τα υπόλοιπα monitors που ξεχωρίζουν για το υψηλό refresh rate. Επιπλέον, η συγκεκριμένη gaming πρόταση θα υποστηρίζει την τεχνολογία AMD FreeSync, η οποία ως γνωστόν βελτιώνει το frame rate στα games.

 

34UC79G

Τέλος, η τρίτη πρόταση της LG θα είναι το LGUM79G, ένα IPS monitor 34 ιντσών, το οποίο είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για multimedia χρήση και πρόκειται για ένα monitor που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία πιο immersive εμπειρία στο gaming και στις κινηματογραφικές ταινίες. ΤΟ UM79G θα στοιχίζει 100 δολάρια λιγότερα από το 34UC79G και θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη