Gadgets κατάλληλα για διακοπές

by K-Admin

 

Relaxing-Summer-Wallpaper-HD

Είναι τα πιο ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ, ιδανικά για τις συνθήκες των διακοπών

c10252852-1Το καλοκαίρι μας ανήκει! Για να κρατήσουμε τις καλές αναμνήσεις του ζωντανές για πάντα, η τεχνολογία δίνει τη λύση, με συσκευές που θα απαθανατίσουν και θα φυλάξουν τις ξεχωριστές στιγμές μας στην παραλία ή από κάθε άλλη καλοκαιρινή μας περιπέτεια. Επειδή όμως το νερό, η άμμος και τα μικροατυχήματα κάνουν τις διακοπές «ανθυγιεινές» για τα ηλεκτρονικά, ο Κωτσόβολος μας προτείνει gadgets ιδανικά για αυτές τις συνθήκες. Χαρακτηριστική περίπτωση το Xperia M4 Aqua της Sony, ένα από τα ελάχιστα smartphones που μπορεί κανείς να ξεπλύνει στη βρύση, για να το καθαρίσει από την άμμο. Το M4 Aqua είναι αδιάβροχο στο γλυκό νερό για να βγάζουμε φωτογραφίες μέσα στην πισίνα, αφού αντέχει σε βάθος μέχρι 1,5 μέτρο και έως 30 λεπτά. Με μπαταρία διάρκειας έως 48 ώρες, το ψάξιμο για πρίζα θα σταματήσει να είναι καθημερινός πονοκέφαλος, ενώ οι δύο κάμερες των 13 και 5 Megapixels είναι ιδανικές για να φτιάξουμε το άλμπουμ των διακοπών μας και να βγάλουμε τις καλύτερες selfies. Επιπλέον, υποστηρίζει 4G για να σερφάρουμε παντού με εκπληκτικές ταχύτητες.


c10178632-3Αχώριστη «σύντροφος» για τους λάτρεις της περιπέτειας μπορεί να γίνει και η action cam Sony HDR-AS30V, αφού εκτός από το ότι έχει ελαφρύ και ανθεκτικό «σώμα», διατίθεται με ένα συνοδευτικό προστατευτικό περίβλημα που την κάνει αδιάβροχη σε βάθος έως και 5 μέτρα. Ενσωματώνοντας κορυφαία τεχνολογία, αποτυπώνει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο Full HD, ακόμη και στο σερφ και το θαλάσσιο σκι ή όταν κινούμαστε με ποδήλατο. Η αντοχή στις δύσκολες συνθήκες είναι το ατού και του σκληρού δίσκου Silicon Power Armor A80, ώστε να αποθηκεύουμε όλα τα στιγμιότυπα των διακοπών μας. Προστατεύεται
από τη σκόνη και αντέχει στο νερό (σε βάθος έως και 1 μέτρο μέχρι 30 λεπτά) και σε πτώση από ύψος έως 1 μέτρο. Έχει χωρητικότητα 1 ΤΒ, άφθονη δηλαδή για όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις διακοπές μας.


Μπορείς να βρείς όλη τη συλλογή των smartphones και των action cams, για να επιλέξεις το gadget που σου ταιριάζει καλύτερα!

Μπορείς να δεις ακόμη