Βάζουμε τον Chef στην πρίζα: Ψήσιμο στην εξοχή και στην πόλη!

by K-Admin

vazoume_ton_chef_stin_priza_3

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να μαζευτούμε με φίλους σε εξοχικά, αυλές, αλλά και, γιατί όχι, στο μπαλκόνι μας. Εκτός από τους φίλους και καλές πρώτες ύλες, χρειαζόμαστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ψήσουμε με μαεστρία κρέας, ψάρι και λαχανικά.


Κορυφαία ψησταριά για μοναδικό αποτέλεσμα

Με την ψησταριά υγραερίου Weber Spirit E210 το ψήσιμο γίνεται εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα. Ξεκινάει με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ διαθέτει μάτι στο πλάι, όπου μπορείτε παράλληλα να τηγανίσετε πατάτες ή να παρασκευάσετε σάλτσες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο ψησίματος ανάλογα με το φαγητό που θα φτιάξετε.

Για να ψήσετε κρεατικά διατηρώντας τους φυσικούς χυμούς τους, ώστε αυτά να μείνουν τρυφερά και να μη στεγνώσουν, επιλέξτε το άμεσο ψήσιμο, το οποίο επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση του κρέατος απευθείας πάνω από την πηγή θερμότητας. Καθώς το λίπος από το φαγητό στάζει στις ειδικά σχεδιασμένες ράβδους αρώματος, δημιουργεί την κάπνα που χαρίζει στα φαγητά την ακαταμάχητη γεύσηbarbeque.

Για να ψήσετε κοτόπουλο, κυνήγι ακόμη και πίτσα ή κέικ, επιλέξτε τον έμμεσο τρόπο ψησίματος, όπου οι καυστήρες είναι αναμμένοι στα πλαϊνά άκρα της επιφάνειας ψησίματος και το καπάκι της ψησταριάς είναι κλειστό.


Μπάρμπεκιου με στυλ

Η στυλάτη ψησταριά Weber Compact λειτουργεί με κάρβουνο και προσφέρεται για μπάρμπεκιου στηνπόλη ή στο εξοχικό. Διαθέτει ροδάκια για εύκολη μεταφορά, ειδικού τύπου λαβές, σταθερό καπάκι για ομοιόμορφο καταμερισμό της θερμότητας και κάδο περισυλλογής για στάχτες, για να μη σκοτίζεστε με το καθάρισμα μετά το ψήσιμο.

Απόλαυση σε compact μέγεθος και σε προσιτή τιμή!


Αναζητήστε περισσότερη έμπνευση για την κουζίνα σας!

[ul type=”dot”]

[li]Συσκευές Μαγειρικής[/li]
[li]Μηχανές Καφέ, Χυμού[/li]
[li]Σκεύη Μαγειρικής[/li]
[li]Εργαλεία Μαγειρικής[/li]

[/ul]

 

Μπορείς να δεις ακόμη