Η σειρά House of the Dragon θα επιστρέψει με 3η σεζόν

by Zikou Stella

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά House of the Dragon θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν, καθώς το HBO έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η παραγωγή. Τα καλά νέα ήρθαν λίγο πριν κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων, που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται.

“Ο George, ο Ryan και όλοι οι υπόλοιποι υπέροχοι παραγωγοί, οι ηθοποιοί και το συνεργείο έχουν φτάσει σε νέα ύψη με την εκπληκτική δεύτερη σεζόν του House of the Dragon”, δήλωσε εκ μέρους της διοίκησης του HBO η Francesca Orsi. “Τώρα θαυμάζουμε κυριολεκτικά την τεράστια προσπάθεια ολόκληρης της ομάδας, με ό,τι δημιούργησε για τη δεύτερη σεζόν, με ένα μέγεθος και κλίμακα που καθοδηγείται από το πάθος τους. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι τώρα που ανακοινώνουμε της συνέχεια της ιστορίας του House Targaryen και ετοιμαζόμαστε να δούμε την ομάδα να λάμπει ξανά”.

To House of the Dragon βασίζεται στα βιβλία του George R.R. Martin, Fire & Blod. Τα γεγονότα τοποθετούνται περίπου 200 χρόνια πριν από αυτά του Game of Thrones και ακολουθούν την άνοδο και την πτώση του House Targaryen.

Η πρώτη σεζόν του House of the Dragon έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2022. Η δεύτερη την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και για την τρίτη δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια σχετική ενημέρωση.

Το cast του δεύτερου κύκλου επεισοδίων περιλαμβάνει τους ηθοποιού: Matt Smith, Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Matthew Needham, Sonoya Mizuno, Tom Glynn-Carney, Ewan Mitchell, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban Jefferson Hall, Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor και Vincent Regan.

Μπορείς να δεις ακόμη