Η ΖΤΕ ανακοίνωσε τον Spro Plus smart projector

by K Admin

gsmarena_002

 

Η ΖΤΕ καινοτομεί για ακόμα μία φορά παρουσιάζοντας στο φετινό MWC 2016 τον διάδοχο του portable smart projector Spro 2, το ZTE Spro Plus.

Πρόκειται για μία συσκευή που μοιάζει περισσότερο ως tablet, αλλά διαθέτει και δυνατότητα προβολής, κάτι που την καθιστά ιδανική για παρακολούθηση ταινιών κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το νέο gadget είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED 8,4 ιντσών, ανάλυσης 2K (2560 x 1600px) και με σύστημα προβολής ανάλυσης WXGA (1366 x 768 px), με φωτεινότητα 500lm και αυτόματη εστίαση. Η συσκευή υποστηρίζει κάθετη και οριζόντια διόρθωση keystone ώστε να μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις την εικόνα. Ο projector χρησιμοποιεί προβολείς λέιζερ-φωσφόρου, αντί για κανονικά LED, οι οποίοι βοηθούν στο να διατηρείται η εξαιρετική φωτεινότητα, με ακριβή εστίαση και ευκρίνεια ανεξάρτητα από την επιφάνεια που παραβάλλεται η εικόνα. Μπορεί επίσης να προβάλει εικόνα 80 ιντσών από απόσταση 2,4 μέτρων.

Ο ZTE Spro Plus smart projector θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, οι οποίες έρχονται με λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow και μπαταρία 12.100 mAh. Το μοντέλο με ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi ενσωματώνει Snapdragon 801 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή Krait 400 και Adreno 330 GPU, ενώ η έκδοση LTE φέρει Snapdragon 625 chip με τατραπύρηνο Cortex-A53 και Adreno 506 GPU. Και οι δύο εκδόσεις του Spro Plus είναι εξοπλισμένες με 3GB RAM και 23 GB ή 128 GB εσωτερική μνήμη, με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD έως 2 ΤΒ.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέσει εξωτερική κάμερα μέσω USB και να πραγματοποιήσει βίντεο-διάσκεψη, ενώ αν δεν υπάρχει κάμερα, μπορεί να πραγματοποιήσει φωνητική συνομιλία. Ακόμα, ο Spro Plus projector ενσωματώνει σύστημα ήχου JBL με στερεοφωνικά ηχεία 4W HARMAN (με τεχνολογία Dolby) καθώς και high end μικρόφωνα HARMAN.

Τέλος, ο νέος προβολέας της ΖΤΕ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές μέσα στο 2016, με την κινεζική εταιρεία να εκτιμά ότι θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία δεδομένου ότι το Spro 2 έχει ήδη πουλήσει πάνω από 500.000 τεμάχια.

Μπορείς να δεις ακόμη