Ιδέες και προτάσεις για εντυπωσιακές αποκριάτικες στολές!

by K Admin

shutterstock_369786611

 

Οι Απόκριες είναι ήδη εδώ και οι ετοιμασίες για το τι στολή θα φορέσουν μικροί και μεγάλοι στα αποκριάτικα πάρτι κορυφώνονται. Σερπαντίνες, αποκριάτικοι χοροί, εύθυμη διάθεση γλεντιού, και καρναβάλι, όλα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα με αυτή την εορταστική περίοδο. Σίγουρα λοιπόν θα θέλεις και μια πρωτότυπη στολή που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με λίγη φαντασία και μεράκι μπορείς να φτιάξεις εκπληκτικές στολές, γρήγορα, εύκολα και προπαντός οικονομικά. Παρακάτω θα βρεις ορισμένες ιδέες για αυτοσχέδιες στολές, αλλά και προτάσεις για στολές που βασίζονται σε δημοφιλή franchises από το χώρο του σινεμά, των videogames κ.λπ.

 

 

Φτιάχνοντας αποκριάτικες στολές μαζί με τα παιδιά

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν γονιό να δημιουργεί μαζί με το παιδί του. Ας δούμε λοιπόν πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείς να φτιάξεις μια αποκριάτικη στολή. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες αποκριάτικες κατασκευές που είμαστε σίγουροι ότι θα σου φέρουν έμπνευση! Φρόντισε μόνο να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα υλικά, όπως μαρκαδόρους, κόλλες, χαρτόνι, ξυλομπογιές, κηρομπογιές κ.λπ.

 

Στολή κλόουν

Η στολή κλόουν είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για αποκριάτικη κατασκευή, είτε για να διακοσμήσουμε το σπίτι για ένα αποκριάτικο πάρτι ή για τη δημιουργία μιας αποκριάτικης στολής.

 

Τι θα χρειαστείς:shutterstock_23823247

  • Ένα φαρδύ παντελόνι ή φόρμα
  • Μπλουζάκι σε έντονα χρώματα
  • Κομμάτια από παλιά υφάσματα
  • Γκοφρέ χαρτί σε έντονο χρώμα
  • Πολύχρωμες κορδέλες
  • Πούλιες
  • Κουμπιά πολύχρωμα
  • Ένα παλιό καπέλο
  • Κόλλα στιγμής ή συρραπτικό

 

Κατασκευή:
Το φαρδύ παντελόνι ή τη φόρμα θα τη χρησιμοποιήσεις ως βάση για να κατασκευάσεις την στολή κλόουν. Κόψε τα παλιά υφάσματα (παλιές μπλούζες και παντελόνια, για παράδειγμα) σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και ράψε τα πάνω στο παντελόνι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν τα κομμάτια θα σου βγουν πολύ μεγάλα ή μικρά, κόβε χωρίς άγχος! Το ίδιο ισχύει και για το ράψιμο, ράψε τα κουρελάκια όπου και όπως θέλεις πάνω στο παντελόνι. Το χρωματιστό γκοφρέ χαρτί θα το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα ωραίο μεγάλο παπιγιόν, το οποίο θα κολλήσεις με την κόλα στιγμής πάνω στο λαιμό της μπλούζας. Δεν θα χρειαστείς μεγάλη ποσότητα κόλλας, μια σταγόνα αρκεί. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις συρραπτικό ή κολλητική ταινία διπλής όψεως. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το γκοφρέ χαρτί είναι πολύ ελαφρύ και θα κολλήσει εύκολα πάνω στη μπλούζα. Ένα παλιό καπέλο μπορεί να μετατραπεί μέσα σε λίγα λεπτά σε καπέλο κλόουν. Κόλλησε επάνω του χρωματιστές κορδέλες, πολύχρωμα κουμπιά ή πούλιες και είναι έτοιμο! Μια τελευταία πινελιά, είναι να βάψεις το πρόσωπο του μικρού ή τις μικρής με δικά σου καλλυντικά ή με ειδικά καλλυντικά για τέτοιες περιπτώσεις αφού πρώτα ελέγξεις ότι αφαιρούνται εύκολα με νερό και δεν είναι επιβλαβή για παιδιά. Μπορείς να βάψεις σε έντονο λευκό χρώμα τα μάτια, να κάνεις κόκκινη τη μύτη ή/και να βάλεις κόκκινες βούλες στα μαγουλάκια και είναι έτοιμος ο κλόουν!

 


Στολή
Minion!

9781942124_54d25aa536_z

Photo by Kelly (flickr)

Και ποιος δεν γνωρίζει αυτά τα μικρά κίτρινα πλασματάκια από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος». Ναι, για τα Minions λέμε, τα οποία έχουν γίνει πολύ αγαπητά σε μικρούς και μεγάλους και αποτελούν ένα ιδιαίτερα δημοφιλές θέμα για αποκριάτικη στολή.

 

Τι θα χρειαστείς:

  • Κίτρινο μάλλινο σκουφάκι
  • Καθαριστικά πίπας
  • Ψαλίδι
  • Μία κίτρινη μακρυμάνικη μπλούζα
  • Μαύρα γάντια
  • Τζιν σαλοπέτα (προαιρετικά)

 

Κατασκευή:
Το πλεκτό κίτρινο (ή φλούο κίτρινο) σκουφάκι, που ίσως να μην το χρειάζεσαι ποια, θα γίνει η βάση για να φτιάξεις μια εκπληκτική στολή Minion. Τα καθαριστικά πίπας (pipe cleaners), αυτά τα μικρά φουντωτά συρματάκια, θα τα χρειαστείς για να φτιάξεις τα μαλλιά. Χρησιμοποίησε πέντε ή/και παραπάνω συρματάκια (σε μαύρο χρώμα) για να τα περάσεις –από μέσα προς τα έξω- τρυπώντας την κορυφή του σκούφου. Δεν θα χρειαστείς κόλλα, καθώς θα τρυπήσεις τον σκούφο και με τις δύο άκρες τους (έτσι θα φαίνονται περισσότερα τα υποτιθέμενα μαλλιά). Στη συνέχεια, μπορείς –προαιρετικά- να κόψεις με ένα ψαλίδι τις άκρες ώστε να έχουν το ίδιο μήκος μεταξύ τους. Για τα γυαλιά του Minion μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο καθαριστικά πίπας (ένα μαύρο και ένα γκρι) για να φτιάξεις έναν σκελετό γυαλιών. Για να φτιάξεις το τμήμα για τα μάτια, γύρισε τις δύο άκρες του σύρματος προς το μέσο, αφήνοντας ένα ενδιάμεσο κενό για τη μύτη. Στερέωσε στρίβοντας το σύρμα δύο-τρεις φορές, προσέχοντας να μην εξέχει η μυτερή άκρη. Στη συνέχεια, κόψε ένα δεύτερο συρματάκι στα δύο και σχημάτισε τα χεράκια του σκελετού, στρέφοντας ελαφρά στις άκρες για να στέκονται τα γυαλιά στα αυτιά (είμαστε σίγουροι ότι έχεις ήδη βρει εναλλακτική λύση για τα γυαλιά, επομένως το αφήνουμε πάνω σου!). Για την υπόλοιπη στολή, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά. Με μια κίτρινη μακρυμάνικη μπλούζα, ένα μπλε τζιν σαλοπέτα (για αγόρια ή κορίτσια), το οποίο έχει τιράντες, και ένα ζευγάρι μαύρα γάντια (πλεκτά ή δερμάτινα) έχεις φτιάξει μια υπερπαραγωγή! Αν δεν υπάρχει σαλοπέτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα απλό μπλε τζιν (αν και οι τιράντες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά).

 

 

Στολή Μίνι Μάους για μικρούς και μεγάλουςlittle-girl-308298_1280

Η Μίνι είναι αγαπημένος χαρακτήρας και εξαιρετική ιδέα για αποκριάτικη στολή. Με μια μαύρη στέκα με τα αυτιά και τον κόκκινο με λευκά πουά φιόγκο της Μίνι η στολή είναι σχεδόν έτοιμη.

Τι θα χρειαστείς:

  • Στέκα με τα αυτιά και το φιόγκο (κόκκινο με λευκά πουά) της Μίνι
  • Κόκκινη μπλούζα (ή μπλούζα με λευκά πουά)
  • Λευκή τσόχα
  • Κολλητική ταινία διπλής όψεως
  • Ένα φαρδύ λάστιχο
  • Τούλι σε κορδέλες για τη φουστίτσα μπαλαρίνας
  • Βελόνα και κλωστή

 

Κατασκευή
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει μπλούζα με λευκά πουά, καθώς ο σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια ωραία αποκριάτικη στολή μαζί με το παιδί. Έτσι, μπορείς να φτιάξεις λευκά κυκλάκια –μικρά ή μεγάλα- από λευκή τσόχα, τα οποία θα κολλήσεις με ταινία διπλής όψεως πάνω σε μια κόκκινη μπλούζα. Για τη φουστίτσα μπαλαρίνας, θα μετρήσεις με το λάστιχο τη μέση σου ή τη μέση του παιδιού και στη συνέχεια θα το κόψεις στο επιθυμητό μέγεθος. Κατόπιν, ράψε τις δύο άκρες του λάστιχου με τη βελόνα και την κλωστή (ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις συρραπτικό). Κόψε το τούλι σε κορδέλες πλάτους περίπου πέντε με έξι πόντους. Για να έχουν όλες οι κορδέλες το ίδιο μήκος, τύλιξε το τούλι γύρω από ένα χαρτόνι και κόψε από την μία πλευρά την ένωση. Πέρνα το λάστιχο στο πόδι σου και δέσε την κάθε μία λωρίδα ξεχωριστά προσέχοντας να μην σου τσακίσει. Γέμισε το λάστιχο με τις κορδέλες από τούλι και έτοιμη η φουστίτσα μπαραλαρίνας.  Η φουστίτσα μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα, ενώ μπορεί να γίνει μακρύτερη για χρήση σε άλλες αποκριάτικες στολές, όπως μπαλαρίνα, πριγκίπισσα, νεράιδα κ.λπ.

 

 

Προτάσεις για εξαιρετικά πρωτότυπες αποκριάτικες στολές (για μικρούς και μεγάλους)

Παραπάνω, είδαμε ενδεικτικά το τι μπορείς να κάνεις με μερικά υλικά και λίγο φαντασία. Στη συνέχεια ακολουθούν ακόμα περισσότερες προτάσεις για αποκριάτικες στολές τόσο για εσένα όσο και για τους μικρούς μας φίλους. Ξεκινάμε λοιπόν!

 

Ανθρώπινο LEGO!

Τα LEGO είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για πάνω από επτά(!) δεκαετίες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα τα βλέπουμε σε videogames, στον κινηματογράφο, ενώ οι τελευταίες δημιουργίες LEGO αφορούν τη νέα ταινία Star Wars. Επομένως, μια εξαιρετική επιλογή για αυτές τις μέρες είναι αποκριάτικη στολή με θέμα τα LEGO. Η κατασκευή είναι πολύ εύκολη. Με ένα χαρτοκιβώτιο (το οποίο βρίσκεις παντού), ένα ζωηρό χρώμα τύπου LEGO και ασορτί ρούχα έχεις κάνει ήδη το πρώτο βήμα για μια εκπληκτική κατασκευή. Στη συνέχεια, μπορείς να αγοράσεις μερικά κυλινδρικά φενιζόλ, στο ίδιο χρώμα, και να τα κολλήσεις πάνω στο κουτί για να μοιάζει σαν τουβλάκι LEGO. Χωρίς κόπο και χρόνο θα έχεις φτιάξει μια αρκετά πρωτότυπη αποκριάτικη στολή. Και με σχεδόν μηδενικό κόστος.

 

Πίνακας προβολής / ανακοινώσεων

Αποκριές έχουμε, ας πουλήσουμε και λίγο τρέλα! Αυτή είναι η πιο γρήγορη κατασκευή που μπορείς να κάνεις, ακόμα και λίγο πριν φύγεις για το αποκριάτικο πάρτι. Μπορείς να φτιάξεις έναν μεγάλο πίνακα προβολής ή πίνακα ανακοινώσεων είτε από ένα μονοκόμματο χαρτόνι ή από συραμμένα κομμάτια χαρτονιού, τα οποία στη συνέχεια θα καλύψεις με καφέ χαρτί περιτυλίγματος. Φρόντισε μονάχα να κάνεις σχισμές για τα μάτια και το στόμα. Μπορείς να κολλήσεις και post-it επάνω του για να δώσεις περισσότερο χρώμα. Αν θέλεις να πουλήσεις περισσότερη τρέλα, μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις κάποια κατασκευή, απλά ξεκίνα να κολλάς πάνω σου διάφορα post-it με σημειώσεις (φρόντισε να είναι πολύχρωμα).

 

Αποκριάτικη στολή για web developers

Δεν υπάρχει περίπτωση –έστω και μια φορά- να μην έχεις συναντήσει στον browser σου το μήνυμα σφάλματος «error 404». Στο μήνυμα σφάλματος 404 υποδηλώνεται πως η σελίδα που ζητήθηκε δεν είναι διαθέσιμη (το οποίο συνήθως συνοδεύεται από χιουμοριστικά μηνύματα όπως… «Είσαι χαμένος κάπου στο σύμπαν» κ.λπ.). Το παραπάνω αποτελεί εξαιρετική ιδέα για το τέλειο trollάρισμα! Συγκεκριμένα, θα χρειαστείς μια λευκή μπλούζα και έναν μαρκαδόρο. Πριν φύγεις για το αποκριάτικο πάρτι, άπλωσε τη μπλούζα πάνω σε μια επιφάνεια και γράψε «Error 404 Costume Not Found» ή «Σφάλμα 404 Η στολή που ζητήσατε δεν υπάρχει!», ή μπορείς να αυτοσχεδιάσεις. Εύκολο, γρήγορο, και διασκεδαστικό. Βέβαια, θα πρέπει να σε προειδοποιήσουμε ότι υπάρχει και μία πιθανότητα να… μην το «πιάσουν» όλοι οι φίλοι σου. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε…

 

Σακούλα ποπ κορν!

Πρόκειται για μία από τις πιο χαριτωμένες προτάσεις για αποκριάτικη στολή -για τη μαμά και το μωρό. Για αρχή, θα χρειαστείς ένα κόκκινο παπιγιόν (για τη μαμά) και ένα πορτ μπεμπέ (για το μωρό). Η σακούλα για ποπ κορν μπορεί να γίνει με τσόχα κομμένη σε κόκκινες λωρίδες και γράμματα. Η τελευταία πινελιά, και η πιο σημαντική, είναι ένα καπέλο με κολλημένα πραγματικά ποπ κορν στην κορυφή του.

 

Το τέλειο σαλιγκαράκι

Θα χρειαστείς μια κορδέλα, καφέ χαρτί περιτυλίγματος μαζί με δύο κίτρινα μπαλάκια (του πινγκ πόνγκ) για τις κεραίες, και σκληρό ύφασμα, το οποίο θα τυλίξεις για να φαίνεται σαν καβούκι. Όλα αυτά δεν θα σου στοιχήσουν πάνω από 8 ευρώ, και θα κατασκευάσεις μια πρωτότυπη στολή για το αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο.

 

Κουκουβάγια

Ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι, ένα υφασμάτινο, μαύρο παντελόνι, και το μόνο που απομένει είναι κομμάτια υφάσματος και συρραπτικό ή κόλλα. Ένα παλιό ζευγάρι γαλιά ηλίου χωρίς τους φακούς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για να κολλήσεις επάνω μια αυτοσχέδια μάσκα από χαρτόνι. Εναλλακτικά, μπορείς να βρεις μια έτοιμη μάσκα κουκουβάγιας. Αυτή η στολή ενδείκνυται τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους καρναβαλιστές.

 

 

Αποκριάτικες στολές για ζευγάρια, παρέες, και την οικογένεια

Παρακάτω ακολουθούν προτάσεις για αμφιέσεις που βασίζονται σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές, videogames και γνωστούς ήρωες της Marvel και DC. Ό,τι πρέπει δηλαδή για ζευγάρια και παρέες, για να τους ξετρελάνετε όλους στο αποκριάτικο πάρτι. Εννοείται ότι κάποιοι από εσάς έχετε ήδη επιλέξει στολές, όπως Spider-man, Superman, Supergirl, Batman κ.λπ., ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα ιδέες.

 

The Justice League

Ακόμα μια ομαδική αμφίεση που θα τραβήξει τα βλέμματα. Superman, Batman, Wonder Woman, Αquaman, Cyborg και πολλοί άλλοι! Στο μεταξύ, οι περισσότερες από τις παραπάνω αμφιέσεις υπάρχουν στο εμπόριο, ενώ μπορείς να αυτοσχεδιάσεις και να φτιάξεις μόνος σου μια στολή Superman ή Wonder Woman, ειδικά για την τελευταία, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές.

 

Κακοποιοί από το σύμπαν του Batman

Όσο μεγάλη και να είναι η παρέα, με τουλάχιστον 100 κακοποιούς από το σύμπαν του Batman έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αν είσαι της «παλιά σχολής» μπορείς να επιλέξεις αμφίεση Doctor Hurt. Άλλες προτάσεις είναι ο Riddler, ή ο Bane από την πιο πρόσφατη ταινία Batman (Σκοτεινός Ιππότης).

 

Superman και Supergirl

Ιδανικές αμφιέσεις για μικρά και μεγάλα ζευγάρια. Αν είσαι γονιός και έχεις ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, ξέρεις από τώρα τι θα τα ντύσεις για το παιδικό πάρτι -που περιμένουν πως και πως.

 

Star Wars

Αν δεν είσαι fan του Star Wars, μάλλον ήρθε η ώρα να γίνεις, γιατί κάποιος / κάποια από την παρέα είναι σίγουρα fan και θα ξετρελαθεί με την ιδέα να ντυθεί Fin και Rey αντίστοιχα, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην τελευταία ταινία Star Wars. Βέβαια, μπορείς να επιλέξεις και την «all time classic» στολή του Darth Vader. Εννοείται ότι όταν γίνεται λόγος για Darth Vader, ακόμα και μία μάσκα αρκεί. Καλά να περάσεις και… may the Force be with you!

 

Mario Karters

15717994796_95e2c2cdff_z

Photo by RyC – Behind The Lens

Η συγκεκριμένη ομαδική αμφίεση ίσως σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε, ωστόσο σίγουρα θα αξίζει τον κόπο. Αν εσύ και η παρέα σου επιλέξετε ως θέμα το κλασικό videogame Mario Kart, τότε είναι ιδανική επιλογή για πολλά άτομα: Mario, Luigi, Bowser, Princes Daisy, Donkey Kong, Diddy Kong, Koopa Troopa και πολλοί άλλοι ήρωες της Nintendo.

 

Trolls

Αν σου αρέσουν οι ταινίες Amime, τότε θα γνωρίζεις τα Trolls, τα οποία τα έχουμε δει στο παρελθόν και ως παιχνίδια. Δεν χρειάζονται και πολλά για μια τέτοια αμφίεση, μια περούκα χρωματιστή και ένα φόρεμα ή μπλούζα στο χρώμα του δέρματος και είναι έτοιμο το set!

 

Η Λάμψη

Όχι, δεν πρόκειται για ομαδική αμφίεση με θέμα τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου (αλλά αν σου αρέσει, γιατί όχι;). Οι fans των ταινιών τρόμου θα γνωρίζουν σίγουρα τη «Λάμψη» (the Shining) με πρωταγωνιστή τον Τζακ Νίκολσον και επίσης γνωρίζουν το πόσο ανατριχιαστικοί είναι οι χαρακτήρες της ταινίας. Αν θέλετε να ντυθείτε όπως ο Τζακ Τόρανς και η οικογένεια του, η αμφίεση είναι ιδανική για μια παρέα τριών ατόμων (ειδικά αν υπάρχει κάποιος λιλιπούτιος φίλος). Αν πρόκειται για δίδυμο, ακόμα καλύτερα. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και κάντε τις στολές όσο πιο ανατριχιαστικές μπορείτε!

 

X-Men

Αν είσαι fan του σύμπαντος της Marvel, τότε ξέρεις τι πρέπει να επιλέξεις ως θέμα αποκριάτικης στολής. Για ζευγάρια, μια ιδανική επιλογή είναι στολές των Wolverine και Storm. Για την τελευταία μια λευκή περούκα, μαύρη κάπα, δερμάτινες μπότες, γάντια και λίγο make up, αρκούν για να εντυπωσιάσεις. Αν θέλεις να φορέσεις spandex, υπάρχουν πολλές προτάσεις στο διαδίκτυο. Για τον Wolverine τα πράγματα είναι πιο απλά, ειδικά μετά την εμφάνιση του στις πρόσφατες ταινίες. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ένα λευκό φανελάκι ή μπλουζάκι, τζιν παντελόνι, και μπότες, μπορείς να τα βρεις εύκολα στην ντουλάπα σου. Για ψεύτικες φαβορίτες και νύχια, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά.

 

The Sims

Μια ακόμα εξαιρετική ιδέα για ομαδική αμφίεση, η οποία είναι αρκετά φθηνή, ενώ χωράνε πολλά άτομα στην παρέα. Μόνο μην ξεχνάς το σήμα κατατεθέν ενός Sim, το πράσινο διαμάντι!

Photo by amateur photography by michel

Photo by amateur photography by michel

Addams Family

Η οικογένεια Addams περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες. Μερικές περούκες, «σκοτεινό» make up και είστε έτοιμοι. Μόνο μη ξεχάσετε να εξοπλιστείτε με ορισμένα απαραίτητα «αξεσουάρ», πλαστικό μπαλτά, νεκροκεφαλές, πλαστικές αράχνες και άλλα τέτοια «χαριτωμένα».

 

 

Game Of Thrones

Οι στολές Game Of Thrones έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς αλλά και πολύ εντυπωσιακές. Οι χαρακτήρες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς καλύπτουν σχεδόν όλα τα γούστα και είναι ιδανικοί για μια ομαδική αμφίεση είτε πρόκειται για μεγάλη παρέα ή για ζευγάρι, όπως είναι οι Καλίσι και Καλ Ντρόγκο, για παράδειγμα.

 

Angry Birds

Το Angry Birds είναι ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, με εκατομμύρια πωλήσεις ανά τον πλανήτη. Κόκκινα, κίτρινα, πράσινο γουρουνάκι και άλλοι χαρακτήρες αποτελούν εξαιρετική επιλογή τόσο για την παρέα όσο και για την οικογένεια. Μαμά, μπαμπάς και παιδί εν δράση λοιπόν!

 

Στρουμφάκια

Ακόμα μία εξαιρετική πρόταση για μια οικογενειακή αποκριάτικη αμφίεση. Και ποιος δεν γνωρίζει τα στρουμφάκια! Ο μπαμπάς σε ρόλο Παπαστρουμφ, η μαμά στρουμφίτα, μία στολή στρουμφάκι Γελαστούλης για το παιδί και το αποκριάτικο πάρτι θα γίνει μπλε!

 

Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για πρωτότυπες αποκριάτικες στολές, αρκεί να υπάρχει όρεξη και φαντασία. Πάντα, βέβαια, υπάρχουν και πολλές έτοιμες λύσεις, όπως περούκες για ενήλικες, τσαχπίνικα γυαλιά, στέκες, καπέλα, μπομπεράκια και άλλα αποκριάτικα αξεσουάρ που θα σε μεταμορφώσουν σε ένα φανταστικό, διασκεδαστικό ήρωα. Όπως και να έχει σκοπός είναι να περάσεις καλά και να το διασκεδάσεις με τη ψυχή σου.

 

Καλές Αποκριές και καλά μασκαρέματα!

 

Μπορείς να δεις ακόμη