Ηλεκτρική σκούπα με κάδο

by K Admin

 

Εάν εξετάζεις την αγορά καινούργιας ηλεκτρικής σκούπας, αυτό που πιθανόν να σου προκαλέσει έντονο προβληματισμό (σε ό,τι αφορά στα κριτήρια επιλογής) είναι αν θα πρέπει να επιλέξεις σκούπα με σακούλα ή με κάδο. Κάθε τύπος ηλεκτρικής σκούπας διαθέτει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, ένας σημαντικός λόγος που οι περισσότεροι καταναλωτές «προσπερνάνε» τις σκούπες με κάδο είναι γιατί έχουν υψηλότερο κόστος σε σχέση με τις αντίστοιχες που λειτουργούν με σακούλα. Ωστόσο, μήπως τελικά το υψηλό κόστος δεν είναι μειονέκτημα; Έχεις σκεφτεί τι κερδίζεις σε βάθος χρόνου χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα με κάδο; Οι απαντήσεις δίνονται παρακάτω.

 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα που διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα καθαρίζουν καλά και υγιεινά. Αυτό απαιτεί, ωστόσο, τη συχνή αντικατάσταση της σακούλας. Η αλλαγή της σακούλας είναι απλή, αλλά οι σακούλες έχουν κάποιο κόστος αγοράς. Από την άλλη, στις ηλεκτρικές σκούπες με κάδο δεν υπάρχει η ανάγκη τοποθέτησης καθαρής σακούλας καθώς χρησιμοποιούν τεχνολογία κυκλώνα (cyclone technology) για να συγκεντρώνουν τη βρωμιά σε έναν κάδο ή ένα δοχείο το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να αδειάσει σε έναν κάδο απορριμμάτων. Επομένως, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση λόγω σακούλας.

 

Διαδικασία ευκολότερη και πιο καθαρή από τη χρήση σακούλας

Μια λάθος αντίληψη που επικρατεί σχετικά με τις ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα, είναι ότι το άδειασμα του κάδου δεν είναι τόσο απλό όσο η απόρριψη της σακούλας και ότι υπάρχει πιθανότητα διαρροής των ρύπων. Αντιθέτως, το άδειασμα του κάδου είναι εύκολη και πιο καθαρή διαδικασία από τη χρήση σακούλας. Μάλιστα, οι περισσότερες ηλεκτρικές σκούπες με κάδο διαθέτουν απλό σύστημα αφαίρεσης κάδου που σου επιτρέπει να αδειάσεις εύκολα τον κάδο χωρίς διαρροή σκόνης, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές ακόμα και για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες.

 

Καλύτερη απόδοση

Χάρη στην τεχνολογία κυκλώνα, οι ηλεκτρικές σκούπες που χρησιμοποιούν κάδο παγιδεύουν περισσότερη βρωμιά και μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης, καθώς σε αυτά τα μοντέλα, η ισχύς απορρόφησης διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τις σκούπες που λειτουργούν με σακούλα.

 

 

Ηλεκτρική σκούπα Rowenta RO6984 X-treme Power Cyclonic… για να τα έχεις όλα!

Η ηλεκτρική σκούπα Rowenta ενσωματώνει όλες τις παραπάνω ευκολίες, όπως εύκολο σύστημα Clean Express με 4 απλές κινήσεις για να ξεφορτωθείς τη σκόνη, υψηλό επίπεδο απορροφητικότητας σε σκληρό δάπεδο και χαλιά, και 2 επίπεδα φιλτραρίσματος για να αποβάλλει καθαρό αέρα, χωρίς ρίπους και σκόνη. Επιπλέον, η απόδοση Α σε σκληρό δάπεδο αλλά και χαλιά, συνδυασμένη με την εξαιρετική απόδοση του ειδικού πέλματος Deep Clean, κάνουν όλη την ποσότητα της σκόνης να περνάει κατευθείαν στον κάδο.

 

Απαλλάξου από το κόστος των αναλώσιμων

Η σκούπα Rowenta RO6984 X-treme Power Cyclonic διαθέτει ενεργειακή κλάση Α, πράγμα που σημαίνει ότι το λειτουργικό της κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από άλλες συμβατικές σκούπες χαμηλότερης ενεργειακής κλάσης. Ωστόσο, η πραγματική οικονομία επιτυγχάνεται από το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να πληρώνεις χρήματα για την αγορά αναλώσιμων, όπως σακούλες και φίλτρα. Απλά, αδειάζεις τον κάδο, πλένεις το φίλτρο και συνεχίζεις… να εξοικονομείς χρήματα!

 

Εργονομία και ευκολία χειρισμού

Η φορητότητα και η ευελιξία που προσφέρει μία ηλεκτρική σκούπα καθιστά το σκούπισμα ξεκούραστη διαδικασία. Σε αυτό, συμβάλουν η ακτίνα δράσης του καλωδίου και τα ροδάκια που ενσωματώνει μία σκούπα. Η σκούπα Rowenta σε καλύπτει και σε αυτόν τον τομέα, καθώς διαθέτει ρόδες, μεγάλο καλώδιο 8,8 μέτρων, αλλά και τηλεσκοπικό σωλήνα που φτάνει παντού.

 

Περισσότερα εξαρτήματα, περισσότερη ευελιξία

Αν έχεις κατοικίδια ζώα, τότε γνωρίζεις ότι οι τρίχες τους μπορούν συχνά να προσκολλώνται στα χαλιά και σε άλλες επιφάνειες του σπιτιού. Η ηλεκτρική σκούπα της Rowenta με κάδο έρχεται με ειδικό αξεσουάρ για τη φυσική τρίχα κατοικίδιων, αλλά και με άλλα εξαρτήματα όπως ρύγχος για χαραμάδες, ειδικό πέλμα για παρκέ, ακροφύσιο για καναπέδες και ενσωματωμένη βούρτσα καθαρισμού. Με τέτοιο «οπλοστάσιο» δεν θα κολλήσεις πουθενά!

Αναμφίβολα λοιπόν, η σκούπα Rowenta είναι μια πραγματικά αποδοτική ηλεκτρική σκούπα που θα διευκολύνει την καθημερινότητα σου και θα σου εξοικονομήσει χρήματα. Και ναι, η επόμενη σκούπα σου θα είμαι με κάδο!

 

Μπορείς να δεις ακόμη