Kαλοκαίρι με τα καλύτερα παιχνίδια για την αυλή, τον κήπο ή τη βεράντα

by Manos Kavvalos

Το καλοκαίρι αποτελεί την καλύτερη περίοδο για ξεκούραση, χαλάρωση, βόλτες και μπόλικο, ανέμελο παιχνίδι.

Η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και λιγότερο έντονη, οι ρυθμοί πέφτουν, οι υποχρεώσεις λιγοστεύουν. Εάν ακόμη αργούν οι ημέρες των διακοπών σου, που σηματοδοτούν τα πρώτα μπάνια, το παιχνίδι στην παραλία, δεν χρειάζεται να είσαι down και να ανυπομονείς για το θερινό escape. Εάν διαθέτεις κήπο, μεγάλη αυλή ακόμη και μία ευρύχωρη βεράντα μπορείς να οργανωθείς και να απολαύσεις διασκεδαστικά και δημιουργικά τις ημέρες σου στην πόλη.

Φέτος, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα σε συνεπάρουν και θα σου δώσουν ένα boost και έμπνευση για αθλοπαιδίες στο σπίτι με ατελείωτο παιχνίδι.

Πού να τρέχεις για… μπαλίτσα εκτός σπιτιού; Γιατί να ψάχνεις κάποιο κοντινό σου γήπεδο για μερικά σουτάκια αλά… Σπανούλης; Πού θα βρεις εύκολα μία άδεια πισίνα αν το σπίτι σου είναι αρκετά μακριά από κάποια παραλία;

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι εύλογα και φυσικά μπορούν εύκολα να απαντηθούν με μία περιήγηση στο www.kotsovolos.gr όπου θα βρεις πληθώρα επιλογών για ατέλειωτο παιχνίδι στον κήπο ή την βεράντα με την οικογένεια ή τους φίλους σου.

 

Splish Splash

Μην αγχώνεσαι για θέματα φορολογικών τεκμηρίων. Και πισίνα θα έχεις και tax… free θα είσαι. Φαντάσου να πίνεις το κοκτέιλ σου σε μία πισίνα που θα την εγκαταστήσεις απλά, εύκολα και γρήγορα στον κήπο ή την αυλή του σπιτιού σου.

Η πισίνα Bestway έχει σταθερά τοιχώματα κατασκευασμένα από Tritech, ενώ η χωρητικότητά της είναι 7.250 lt. Φέρει ιμάντα 3 στρώσεων και μεταλλικά πλαίσια ανθεκτικά στη σκουριά. Είναι εξοπλισμένη με Seal & Lock System για την ασφαλή σύνδεση των σωλήνων, ενώ ο διανεμητής ChemConnect διατηρεί καθαρό το νερό της πισίνας.

Η πισίνα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 1 άτομα και σίγουρα θα απολαύσεις το κοκτέιλ σου, χαλαρώνοντας στο δροσερό της νερό. Οι διαστάσεις της είναι 427x250x100cm ενώ η τιμή της δελεαστική.

Αν δεν είσαι από τους τυχερούς που διαθέτουν αυλή ή κήπο, αλλά μία σχετικά ευρύχωρη βεράντα, έχεις κι άλλες επιλογές, πιο φορητές,

Αν έχεις παιδιά σίγουρα θα λατρέψουν την Fantastic Aquarium Play Pool. Διαθέτει ενσωματωμένο εκτοξευτή σπρέι νερού που συνδέεται με λάστιχο και αποσπώμενη φουσκωτή τσουλήθρα για εύκολο άδειασμα. Το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό και δροσερό χωρίς να τρέχεις στην παιδική χαρά.

Μία ακόμη οικονομική λύση αποτελεί η φουσκωτή πισίνα Play Pool με τρεις δακτυλίους και βαλβίδα quick release. Το παιδί σου θα λατρέψει τα πλατσουρίσματα εν μέσω καύσωνα. Και θα απολαμβάνει τη δροσιά με τα παιχνίδια του, πάντα υπό την εποπτεία σου.

 

 

Γίνε basketball pro

Το πιο κουραστικό, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει, είναι να ψάχνεις γήπεδο και φυσικά με την μπασκέτα να διαθέτει διχτάκι για να απολαμβάνεις τα σουτ σου. Επειδή σίγουρα θα σε ξεσηκώσουν οι αγώνες μπάσκετ στο Παρίσι, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, μπορείς να διασκεδάσεις με ατέλειωτο παιχνίδι στον χώρο σου!

Με την ημιεπαγγελματική μπασκέτα εξωτερικού χώρου Garlando, με πύργο ρυθμιζόμενου ύψους 225-305cm θα ρίξεις αμέτρητα σουτ ή θα κάνεις διαγωνισμό τριπόντων με τους φίλους σου.

Η Garlando φέρει ταμπλό με διπλό στρώμα ανθεκτικού συνθετικού υλικού και μεταλλικές ράβδους ενίσχυσης πάχους 28 mm.

Διαθέτει επιπλέον βάθρο στήριξης από χυτό πολυαιθυλένιο με δύο ρόδες για εύκολη μεταφορά, που γεμίζει με νερό για εγγυημένη σταθερότητα στο παιχνίδι. Ιδανική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους από ενήλικους παίκτες.

 

Euro… Σουτάκια

Σίγουρα το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας γέμισε τα απογεύματά σου, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Λίγο ο Γιαμάλ και ο Εμπαπέ, λίγο ο Μπέλινγχαμ, σε ξεσήκωσαν και αποφάσισες να εξασκήσεις το ταλέντο σου! Παίξε μπαλίτσα κατ’ οίκον και αξιοποίησε δημιουργικά τον χρόνο στο σπίτι σου.

Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ θα βρεις σετ 2 τερμάτων μεσαίου μεγέθους, που είναι ιδανικά για χρήση από όλες τις ηλικίες, με στιβαρό πλαίσιο από χαλύβδινους σωλήνες και αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Διαθέτει μηχανισμό “Quick Fit” για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση και αριθμημένους σωλήνες για εύκολη και γρήγορη καθοδηγούμενη τοποθέτηση.

 

 

Επιλογές

Ένα από τα πιο ανερχόμενο και δημοφιλή παιχνίδια είναι το πινγκ πονγκ, μία επιλογή για εσένα που δεν έχεις απεριόριστο, ελεύθερο χώρο στο σπίτι. Απόκτησε το τραπέζι ping pong με μόνιμα τοποθετημένο φιλέ και πλάκες από πολυεπίπεδη ρητίνη πάχους 4mm. Διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος και SMS (Smart Manual System) που επιτρέπει το άνοιγμα των κορυφών με μία μόνο κίνηση.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να διασκεδάσεις και να παίξεις χαλαρά με την οικογένεια ή τους φίλους σου στη βεράντα. All time classic επιλογή αποτελούν τα επιτραπέζια παιχνίδια. Τις καλοκαιρινές βραδιές απολαμβάνεις την παγωμένη μπίρα σου με τους φίλους στη βεράντα, συνοδεία όποιου επιτραπέζιου παιχνιδιού (γνώσεων, μυστηρίου, κτλ) σου αρέσει. Εδώ μπορείς να βρεις μία ευρεία γκάμα από επιτραπέζια.

Αν είσαι ρετρό τύπος αυτή η Arcade 1Up παιχνιδομηχανή σε πηγαίνει πίσω στον χρόνο και σε γεμίζει αδρεναλίνη και αναμνήσεις με παιχνίδια βγαλμένα από τις χρυσές εποχές των Arcade. Ο τέλειος τρόπος να απολαύσεις παιχνίδια Arcade στο σπίτι ή το εξοχικό σου.

Οργανώσου σωστά για ένα αξέχαστο και διασκεδαστικό καλοκαίρι με τα καλύτερα παιχνίδια για την αυλή, τον κήπο ή τη βεράντα σου… Μπες στο kotsovolos.gr ή απευθύνσου σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας για να βρεις αυτό που ψάχνεις για να περάσεις όμορφες και ευχάριστες στιγμές στο σπίτι.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη