Το σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό “LG Styler” στην IFA 2015

by K Admin

LG_Styler1Η LG παρουσιάζει το αναβαθμισμένο σύστημα για τη φροντίδα των ρούχων ‘LG Styler’ για οικιακό ‘στεγνό’ καθάρισμα που κάνει τη φροντίδα των ρούχων ακόμα πιο εύκολη υπόθεση

 

Το ξεχωριστό LG Styler έχει σχεδιαστεί για να ανανεώνει τα υφάσματα  χωρίς χημικά, παρέχοντας την ιδανική λύση για ρούχα που απαιτούν επιπλέον ειδική φροντίδα, όπως τα παλτό, τα πουλόβερ καθώς και υφάσματα από μαλλί ή μετάξι.

Σε αντίθεση με τα τυπικά πλυντήρια, το μοναδικό LG Styler δεν καθαρίζει τα ρούχα με νερό, αλλά με ατμό. Η τεχνολογία ψεκασμού ατμού TrueSteam™ της LG, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη σε κάποια μοντέλα πλυντηρίων ρούχων της LG, απολυμαίνει και αναζωογονεί. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ζεστός ατμός ψεκάζεται απευθείας στα ρούχα για την εξάλειψη περισσότερο από το 99 τοις εκατό των μικροβίων και των βακτηρίων που μολύνουν τα ρούχα, τα καπέλα και τα κασκόλ. Επιπλέον, το Styler είναι ασφαλές στη χρήση, διότι δεν απαιτεί δραστικές χημικές ουσίες. Συγκεκριμένα, οι δοκιμές που διεξήχθησαν από ερευνητική ομάδα, έδειξαν ότι το LG Styler απέβαλλε περίπου το 92 τοις εκατό της ουσίας Perchloroethylene – την κύρια χημική και καρκινογόνα ουσία που χρησιμοποιείται για το στεγνό καθάρισμα- κατά τη διάρκεια ενός πλήρη κύκλου[1] πλύσης 83 λεπτών.

 

visit IfA 2015 222Νέο για το 2015, το Styler προσφέρει τη χρήσιμη λειτουργία ‘Pants Press’ μέσω της οποίας οι ζάρες των παντελονιών ελαχιστοποιούνται κατά τη διάρκεια της πλύσης, αφήνοντας μία τέλεια κεντρική τσάκιση στα παντελόνια. Το Styler του 2015 είναι επίσης σε θέση να ‘επικοινωνήσει’ μέσω του Smart Diagnosis™ και του NFC Tag-On. Η λειτουργία Smart Diagnosis™ προειδοποιεί τους χρήστες μέσω των smartphones τους, όταν η συσκευή χρειάζεται συντήρηση ή επισκευή. Με τη λειτουργία ‘Tag-On’, οι κάτοχοι μπορούν να εγκαταστήσουν μια δωρεάν εφαρμογή και να ‘κατεβάσουν’ συγκεκριμένους τύπους κύκλων πλύσης προσαρμοσμένους ειδικά για διαφορετικά είδη ενδύματος και να προγραμματίσουν το Styler με ένα απλό άγγιγμα από το τηλέφωνό τους.

«Στην LG, καταλαβαίνουμε ότι οι πολυάσχολοι άνθρωποι χρειάζονται δημιουργικές λύσεις», δήλωσε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Appliance & Air Solution Company. «Το Styler ανήκει σε μία νέα κατηγορία συσκευών που αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν μία λύση για την περιποίηση των πιο απαιτητικών ρούχων που είναι δύσκολο να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Το Styler αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για το τι σημαίνει για εμάς ο όρος ‘Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή’».

 

 

[1]Συγκριτικά, μόνο το 62 τοις εκατό της ουσίας Perchloroethylene θα διαλυθεί φυσικά, σε μία περίοδο 8 ωρών, σύμφωνα με την έκθεση Intertek.

Μπορείς να δεις ακόμη