Μελάνια Epson EcoTank: Εκτυπώστε οικονομικά και προστατέψτε το περιβάλλον

by Aggeliki Tsoukana

 

Οι εκτυπωτές ή και τα πολυμηχανήματα μπορούν να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό μιας επιχείρησης. Ο βασικός λόγος είναι τα μελάνια, που κάποια στιγμή τελειώνουν και που ανάλογα το μοντέλο θα πρέπει να αντικατασταθούν με κασέτες συμβατές με τον εκάστοτε εκτυπωτή. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι πρέπει να θυμάστε κωδικούς, αλλά και πολύ συχνά, σε περίπτωση που ο εκτυπωτής σας δεν χρησιμοποιεί ξεχωριστές κασέτες μελάνης για κάθε χρώμα, χρειάζεται να τα αντικαταστήσετε χωρίς να έχουν τελειώσει όλα. Άρα, εκτός από το χρηματικό κόστος με το οποίο επιβαρύνεστε, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μειωθεί κι η παραγωγικότητά σας.

Ευτυχώς, εταιρείες όπως η Epson έχουν τη λύση με τους εκτυπωτές τεχνολογίας EcoTank, που σας επιτρέπουν να αναπληρώσετε μόνος σας το κάθε χρώμα που τελειώνει.

 

 

Αναβαθμίστε τον εκτυπωτή σας και μειώστε άμεσα το κόστος εκτύπωσης

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς εκτυπωτές που λειτουργούν με φύσιγγες και κασέτες, οι εκτυπωτές τεχνολογίας EcoTank διαθέτουν ειδικά δοχεία αποθήκευσης μελανιών τα οποία γεμίζουν από τα αντίστοιχα φιαλίδια που περιλαμβάνονται μέσα στη συσκευασία.

Η αναπλήρωση είναι πολύ απλή αφού το κάθε φιαλίδιο διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο κλείδωμα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να γεμίσετε κάποιο δοχείο με λάθος χρώμα, αλλά και βαλβίδα ασφαλείας η οποία δεν επιτρέπει διαρροές και εξασφαλίζει ότι δε θα ρυπαίνεται ο χώρος σας με μουτζούρες και μελάνια, ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος κατά την αναπλήρωση.

Επιπρόσθετα, είναι πολύ εύκολο να παρακολουθείτε τη στάθμη των μελανιών αφού το κάθε δοχείο έχει το δικό του διάφανο παράθυρο, ώστε να έχετε σαφή ένδειξη για το πότε κάποιο χρώμα χρειάζεται αναπλήρωση.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα, είναι το γεγονός ότι οι εκτυπωτές τεχνολογίας Eco Tank διαθέτουν εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας δοχεία μελανιών. Τα μελάνια που περιέχονται στη συσκευασία με την αγορά κάθε εκτυπωτή είναι αρκετά για να εκτυπώσετε έως και 14.000 σελίδες. Πράγμα που σημαίνει ότι κερδίζετε σε ευκολία και ταυτόχρονα μπορεί να μειώσετε τα έξοδα εκτύπωσης έως κατά 90%, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εκτύπωσης.

Επιπλέον, τα μελάνια έχουν εγγύηση τριών ετών, οπότε ακόμα και αν δεν εκτυπώνετε μεγάλο όγκο σελίδων, δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τα μελάνια ξεραθούν και προκαλέσουν βλάβη στον εκτυπωτή σας. Επομένως, μειώνονται αυτόματα και τα έξοδα συντήρησης του μηχανήματος.

 

Μειώστε το ενεργειακό αποτύπωμα της επιχείρησής σας

Με την τεχνολογία Eco Tank μειώνεται κατακόρυφα το κόστος λειτουργίας της επιχείρησή σας και παράλληλα περιορίζεται σημαντικό το ενεργειακό σας αποτύπωμα. Συγκεκριμένα, δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον με πλαστικά απόβλητα, καθώς δεν είναι ανάγκη να πετάτε τα πλαστικά μελανοδοχεία που τελειώνουν. Απλώς επαναπληρώνετε με μελάνι όσες φορές χρειαστεί. Απλές πρακτικές, φιλικές προς το περιβάλλον, που προστατεύουν τον πλανήτη μας για τις επόμενες γενιές.

Μπορείς να δεις ακόμη