ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ IPL ΤΗΣ BRAUN

by Aggeliki Tsoukana

H μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μαζί της γεννιέται μια ευκαιρία για να δείξεις την αγάπη προς το ταίρι σου αλλά και προς τον εαυτό σου. Ένας τρόπος για να εκφράσεις τη φροντίδα και την προσοχή σου είναι να επιλέξεις ένα δώρο που ενισχύει την αυτοεκτίμηση μέσα από την προσωπική περιποίηση. Η  Braun προσφέρει μια εκλεπτυσμένη λύση αν επιθυμείς μια λεία και φροντισμένη επιδερμίδα, είτε για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου ή για να κακομάθεις τον εαυτό σου τη φετινή ημέρα των ερωτευμένων.

Εμείς, επιλέξαμε και σου προτείνουμε την Αποτριχωτική Μηχανή Braun PL5154 Silk-expert Pro 5.

 

 

Αποτριχωτική Μηχανή Braun PL5154 Silk-expert Pro 5

Η επιλογή της αποτριχωτικής μηχανής Braun PL5154 Silk-expert Pro 5 έχει πολλαπλά οφέλη. Πρώτα απ’ όλα προσφέρει ορατή μείωση της τριχοφυΐας έως και έξι μήνες, χάρη στην τεχνολογία IPL. Επιπλέον, συνδυάζει την ισχυρή δράση με τη φροντίδα της επιδερμίδας, για αποτελέσματα που θα ζηλεύουν όλοι όσοι τα αντικρύσουν.

 

 

Έτοιμες γάμπες σε ΜΟΝΟ 5 λεπτά

Μια απαλή και μεταξένια επιδερμίδα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όχι απλά θα κάνει το ταίρι σου να έχει καρφωμένα τα μάτια του πάνω σου, αλλά θα σε ανεβάσει και στον παράδεισο της ψυχολογίας. Όμως πώς θα πετύχεις τις τέλειες γάμπες; Η λύση είναι κάτι περισσότερο από απλή και είναι η Braun PL5154 Silk-expert Pro 5, που δίχως κόπο προσφέρει τις τέλειες γάμπες μέσα σε μόνο πέντε λεπτά. Απίστευτο; Όχι. Απλά αληθινό. Είναι μάλιστα το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού είναι σίγουρο ότι σου αρέσει να θαυμάζεις το όμορφο και περιποιημένο του δέρμα. Για να εκτοξεύσεις όλα τα ερωτικά βέλη του Αγίου Βαλεντίνου που κρύβεις στη φαρέτρα σου.

 

Αυτόματη ρύθμιση έντασης, ανάλογα με τον τόνο του δέρματος

Η επιδερμίδα που αποπνέει ερωτική διάθεση θα πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι άψογα περιποιημένη. Από όποιο σημείο του σώματος κι αν περνάει η Braun PL5154 Silk-expert Pro 5, υπόσχεται ότι θα το κάνει να αναβλύζει ερωτισμό, ανεβάζοντας τη λίμπιντο στα ύψη, για μία ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη.

Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας και το σημείο του σώματος, ρυθμίζεις αυτόματα την ισχύ της σε δέκα διαφορετικά επίπεδα έντασης. Για την απόλυτη ακρίβεια, έρχεται με δύο κεφαλές. Μία ακριβείας για μασχάλες, πρόσωπο και την περιοχή του μπικίνι και μία φαρδιά για μηρούς, γάμπες, στήθος και πλάτη.

Στο τέλος, και οι δύο απλά θα θαυμάζετε τα αποτελέσματα και θα μείνετε με ένα βαθύ χαμόγελο ικανοποίησης.

 

Κλινικά Ελεγμένη

Θέλεις περιποιημένο δέρμα για του του Αγίου Βαλεντίνου με μία μηχανή αποτρίχωσης, αλλά και να μην καταλήξεις με κόκκινα σημάδια για λάθος λόγο. Όποιος ή όποια χρησιμοποιεί την Braun PL5154 Silk-expert Pro 5 ξενοιάζει μια για πάντα από αυτό τον πονοκέφαλο, γιατί είναι κλινικά ελεγμένη και πληροί όλες τις αυστηρές προδιαγραφές για την υγιεινή ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας.

Είναι η ιδανική εναλλακτική για την αποτρίχωση με λέιζερ και αποτελεί εγγύηση για επαγγελματικά αποτελέσματα από την άνεση του σπιτιού, με ορατή μείωση της τριχοφυΐας που διαρκεί μέχρι και μισό χρόνο. Όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία IPL, που φροντίζει ταυτόχρονα για την εμφάνιση και την υγεία κάθε τύπου δέρματος.

Για μια γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που τα χέρια θα γλιστράνε απαλά σε μεταξένια επιδερμίδα.

Μπορείς να δεις ακόμη