ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ CONTROLLERS ΤΟΥ GOOGLE STADIA ΣΕ BLUETOOTH

by Zikou Stella

Αν διαθέτεις Stadia controller και ακόμα δεν έχεις ενεργοποιήσει το Bluetooth, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεσαι. H Google επέκτεινε την ημερομηνία που μπορείς να το πραγματοποιήσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024 και έτσι θα συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το controller σε άλλες πλατφόρμες, όσο αυτό συνεχίζει να είναι λειτουργικό.

Αφότου η Google ανακοίνωσε ότι σταματάει τη λειτουργία της υπηρεσίας cloud game streaming Stadia, το περασμένο έτος, ενημέρωσε ότι θα επιτρέψει στα controllers της να συνεχίσουν να λειτουργούν ως ασύρματα Bluetooth gamepads, συμβατά με Windows PCs, Macs, smartphones και άλλα συστήματα. Για τον λόγο αυτό έκανε διαθέσιμο ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει αν θέλεις να κάνεις αυτή τη μετατροπή.

Η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία που είχε δώσει η Google ήταν η 31 Δεκεμβρίου 2023, όμως για λόγους που η εταιρεία δεν ανακοίνωσε, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση. Σε περίπτωση που δεν ενεργοποιήσεις το Bluetooth στο Stadia controller, μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2024 δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιείς ασύρματα, μόνο με σύνδεση μέσω καλωδίου USB.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC. 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη