Netflix και Roblox ετοιμάζουν το δικό τους ψηφιακό θεματικό πάρκο

by Zikou Stella

Το Netflix και το Roblox συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό θεματικό πάρκο, με δραστηριότητες βασισμένες στα δημοφιλή franchises της πλατφόρμας streaming. Το Netflix Nextworld αποτελεί ένα κομμάτι του Roblox, που προς το παρόν βρίσκεται σε φάση πρώιμης πρόσβασης, δηλαδή δεν έχει ακόμα πάρει την ολοκληρωμένη του μορφή. Σύμφωνα με την εταιρεία, η εμπειρία αποσκοπεί στο να προσφέρει στους fans το είδος της διασκέδασης που προτιμούν.

Το Nextworld φιλοξενεί δραστηριότητες βασισμένες στο Stranger Things, το One Piece, το Cobra Kai και στις ταινίες Rebel Moon του Zack Snyder. Υπάρχει και μια δραστηριότητα σχετική με το cartoon Jurassic World: Chaos Theory. Τα πάντα είναι οργανωμένα υπό τη μορφή ενός θεματικού πάρκου, με mini-games και easter eggs.

Ορισμένα από αυτά τα παιχνίδια φαίνεται πως είναι σχεδόν ολοκληρωμένα, όπως το survival horror Stranger Things: Escape from Hawkins High και το fighting sim One Piece: East Blue Brawls.  Υπάρχει επίσης μια μεγάλη γκάμα από πιο σύντομες εμπειρίες, όπως μια διαδικτυακή έκδοση του τηλεπαιχνιδιού Is It Cake? όπου οι συμμετέχοντες προσπαθούν να μαντέψουν αν κάτι είναι τούρτα.

Ασχολούμενοι με αυτούς τους τίτλους, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με αντικείμενα και wearables από διάφορες σειρές και ταινίες, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν έναν ιδιωτικό χώρο που ονομάζεται Fan Pod. Μερικά από αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα περιλαμβάνουν ένα κεφάλι Demogorgon και την εμβληματική σημαία του One Piece.

Τέλος, θα βρείτε κάτι που ονομάζεται Streamship, έναν χώρο κοινό για όλους, μέσω του οποίου παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου του Netflix. Η εταιρεία λέει ότι αυτή είναι η βάση του Nextworld θα προσφέρει εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης και εκεί θα διοργανώνονται πρεμιέρες και ομαδικές προβολές.

 

Μέσω του παρακάτω video μπορείς να μάθεις περισσότερα για το ψηφιακό θεματικό πάρκο Nextworld.

 

Μπορείς να δεις ακόμη