Nokia 3.1 Plus: Αυτή είναι η νέα “budget” πρόταση της HDM Global

 

Την τελευταία διετία, έχουμε δει να κυκλοφορούν “budget smartphones” που ανταγωνίζονται – τόσο σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής, όσο και σε επίπεδο επιδόσεων- πολύ ακριβότερες προτάσεις. Σ’ αυτήν τη κατηγορία ανήκουν και τα entry-level smartphones της HDM Global, η οποία προχώρησε πρόσφατα στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Nokia 3.1 Plus.

Το Nokia 3.1 Plus έρχεται με πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τα δεδομένα της κατηγορίας. Έρχεται με όμορφο σχεδιασμό που χαρακτηρίζεται από το αλουμίνιο και το γυαλί στο μπροστινό μέρος, αλλά και με κορυφαία για την κατηγορία οθόνη IPS LCD των 6 ιντσών, ανάλυσης 720 x 1440 pixels και 77.5% screen-to-body ratio.

Με το Nokia 3.1 Plus θα μπορέσεις ν’ απολαύσεις casual mobile gaming, να ακούσεις μουσική, να στείλεις μηνύματα, γρήγορα κι άνετα, αφού στο εσωτερικό του δεσπόζει ο Mediatek MT6762 Helio P22, ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής υψηλής απόδοσης με πυρήνα Α53 κι επεξεργαστή γραφικών PowerVR GE8320, που εξασφαλίζει ταχύτητα στο άνοιγμα των εφαρμογών αλλά κι αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μνήμη RAM 3 GB, κι εσωτερική μνήμη 32 GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 400 GB (μέσω κάρτας microSD), ώστε να μπορείς ν’ αποθηκεύεις εύκολα το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Στα premium χαρακτηριστικά του Nokia 3.1 Plus συμπεριλαμβάνονται αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, διπλή κάμερα 13MP f/2.0 + 5MP f/2.4 με PDAF και μπαταρία 3.500mAh που εξασφαλίζει αυτονομία έως και δύο μέρες, με μία μόλις φόρτιση.

Η νέα πρόταση της HDM Global είναι σίγουρα μια οικονομική λύση και για τους λάτρεις των selfies, αφού η μπροστινή κάμερα 8MP f/2.2 με ευρυγώνιο φακό, LED flash κι υποστήριξη HDR εγγυάται εντυπωσιακές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν WiFi 802.11n, Bluetooth 4.1, 4G LTE (VoLTE), microUSB 2.0 και USB On-The-Go, ενώ διαθέτει και υποδοχή για χρήση ακουστικών 3.5mm. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το Nokia 3.1 Plus ανήκει στη πλατφόρμα Android One, πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θ’ αναβαθμιστεί στην έκδοση Android 9.0 Pie.

Το Nokia 3.1 Plus κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη ξεκινώντας από την αγορά της Ινδίας.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη