Ο Κωτσόβολος σε προσκαλεί στο πρώτο Gamers Lounge Hype Festival το απόλυτο καλοκαιρινό youth festival

by Manos Kavvalos

Στις 29 και 30 Ιουνίου σε περιμένουμε στον κορυφαίο προορισμό διασκέδασης του καλοκαιριού, στο πρώτο Gamers Lounge Hype Festival (GLHF), που θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, στο Γκάζι.

Το GLHF θα είναι μια πραγματική όαση στο κέντρο της Αθήνας, ένας συναρπαστικός προορισμός πέρα από τα συνηθισμένα, όπου τα esports, τα video games και τα επιτραπέζια παιχνίδια θα σμίξουν με τη street culture, τη μουσική, το cosplay, το φαγητό, σε ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις για όλους, όλη μέρα για να ταιριάξει γάντι στο πρόγραμμά σου. Το GLHF δεν είναι απλά ο προορισμός για να ζήσεις από κοντά την κουλτούρα ενός gamer, αλλά και για να μπεις στο μυαλό και τον τρόπο ζωής μιας ολόκληρης γενιάς.

 

 

Στο GLHF θα υπάρχει κάτι για όλους! Πληθώρα video games σε υπολογιστές και κονσόλες, Arts & Crafts Workshops, μπασκέτες για το πιο διασκεδαστικό Score 4, escape boxes και simulation της δράσης ενός πιλότου της F1, είναι μόλις μερικές από τις εμπειρίες που θα βιώσεις στο Hype Festival!

Βεβαίως καλοκαίρι χωρίς μουσικές συναυλίες δεν νοείται, οπότε κάθε βραδιά θα κλείσει με ήχους από αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς GLHF. Το Σάββατο το βράδυ στις 22:15, η Marseaux και την Κυριακή στις 21:45 το δίδυμο Μικρός Κλέφτης x Tsaki θα ανοίξουν τους μουσικούς σου ορίζοντες, κάνοντας τον παλμό της νεολαίας να γεμίσει με θετικά vibes όλον τον χώρο του GLHF.

 

Ο Κωτσόβολος παρών και στο Gamers Lounge Hype Festival

Ο Κωτσόβολος, ο κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις των video games και της τεχνολογίας, θα δώσει το δυναμικό «παρών» σε ένα ακόμα μοναδικό φεστιβάλ, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σου, θέλοντας να κάνει χαρούμενη, γεμάτη θετικά vibes, κάθε στιγμή της ζωής σου. Ο Κωτσόβολος έχει τη χαρά να είναι Official Partner του GLHF και σε περιμένει για αξέχαστες εμπειρίες σε gaming ρυθμούς, κατάλληλους για κάθε ηλικία.

 

Έλα στο Κωτσόβολος booth και κάνε LEVEL UP!

Για τους gamers όλων των ηλικιών έχουμε ετοιμάσει έναν επίγειο παράδεισο, που περιμένει να σε αγκαλιάσει το διήμερο του GLHF. Στο booth μας θα βρεις παιχνίδια/ areas/ corners/ σημεία όπως θέλεις το λες, δίχως περιορισμούς, για όλους τους τύπους gamer, για κάθε community. Είτε είσαι λάτρης του mobile gaming και πιστεύεις ότι το παιχνίδι πρέπει να σε συνοδεύει παντού, είτε προτιμάς το console gaming λόγω της αμεσότητας, είτε το PC gaming για διασκέδαση με τεχνολογίες αιχμής ή το VR gaming για να ζεις τις gaming εμπειρίες με απίστευτο τρόπο, ο Κωτσόβολος θα σε ξεναγήσει σε ένα ονειρεμένο σύμπαν. Εννοείται πως δεν θα σε αφήσουμε να φύγεις με άδεια χέρια. Κάθε area έχει το δικό της lootbox και σε περιμένουν πλούσια δώρα.

 

Here to Play – CHALLENGE ALERT

Σε προκαλούμε να παίξεις και να περάσεις στο επόμενο level ό,τι τύπος gamer κι αν είσαι! Το ‘χεις; Ήρθε η ώρα να παίξεις και να διεκδικήσεις ΔΩΡΑ από κάθε Lootbox. Ναι μεν μπορείς να επιλέξεις τον προορισμό σου και να ασχοληθείς με το παιχνίδι που προτιμάς ή νομίζεις ότι τα καταφέρνεις καλύτερα, εμείς όμως σε προσκαλούμε να ζήσεις την εμπειρία όλων των video games που θα υπάρχουν στο booth μας, κάνοντας level up σε πολλαπλά επίπεδα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσεις δώρα και αυτοπεποίθηση. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα και μια νέα δοκιμή ίσως σου ανοίξει νέους ορίζοντες ψυχαγωγίας.

 

Μάζεψε Tokens και γέμισε τα χέρια σου με δώρα

To booth του Κωτσόβολου θα λειτουργεί και ως token area, οπότε έχεις έναν ακόμα σοβαρό λόγο να μας επισκεφτείς. Μάζεψε όσο περισσότερα μπορείς και στη συνέχεια είτε δώσε τα σε έναν φίλο σου που είναι κοντά στον στόχο, είτε εξαργύρωσέ τα και με λίγη τύχη θα επιστρέψεις στο σπίτι από το GLHF με special δώρα, giftcards, δώρα τεχνολογίας και πολλά άλλα.

 

Διασκέδαση χωρίς όρια για όλους

League of Legends/ Greek Legends: Ετοιμάσου να διασκεδάσεις με τους αγαπημένους σου δημιουργούς στο Howling Abyss, στην απόλυτη πρόκληση για το community το ARAMania!

Fighting Games: Πάρε το χειριστήριο του PS5 και λάβε μέρος σε τουρνουά με κορυφαία fighting games, όπως τα: Tekken, Mortal Kombat και Street Fighter.

Arts & Crafts: Οι καλλιτέχνες θα έχουν τον δικό τους χώρο στο GLHF. Aγαπημένοι Cosplayers & Crafters θα σε περιμένουν στο Arts & Crafts Area, αλλά και δύο Photo Booths, για να βγάλεις φωτογραφίες με μοναδικά props. Αν θέλεις να εμβαθύνεις ακόμα περισσότερο στο είδος, θα πραγματοποιηθούν workshops, όπου έμπειροι δημιουργοί θα μοιραστούν τα μυστικά τους.

Football & Simulation: Ετοιμάσου να παίξεις μπάλα και να διαγωνιστείς σε κορυφαίες ποδοσφαιρικές δοκιμασίες στο EA FC 24, ενώ στο Football area θα βρεις τέρματα για να βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα με κάθε τρόπο. Η αίσθηση του retro θα είναι διάχυτη, με το ξύλινο ποδοσφαιράκι και τις καμπίνες arcade να αναβαθμίζουν το σκηνικό.

 

Basketball Games & Hoops: Στο παρκέ του GLHF, από τη μία το ψηφιακό μπάσκετ με NBA 2K σε κονσόλες PS5, από την άλλη το πραγματικό με μπασκέτες για μια ανεπανάληπτη εμπειρία Score 4 με καλάθια.

Red Bull Racing Simulation: Στο Racing Area του GLHF θα βιώσεις ότι πιο κοντινό στην πραγματική οδήγηση ενός μονοθέσιου, προσπαθώντας να μην παρασυρθείς από τον ίλιγγο της ταχύτητας, κάνοντας τον πιο γρήγορο γύρο.

FPS Games: Όχι μόνο στον ψηφιακό κόσμο με τα κορυφαία Fortnite, Counter Strike 2, Call of Duty αλλά και σε θεματικές εμπειρίες, οπότε ετοίμασε το Nerf σου για να βρεις στόχο.

Street Culture: Το Street Culture αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι του GLHF. Από γκράφιτι, μέχρι skateboard, ΒΜΧ και break dance, ό,τι επιθυμείς στο Γκάζι θα το βρεις, παρέα με διακεκριμένους Street Artists.

Escape Boxes: Δύο mini escape rooms θα σε περιμένουν αν θέλεις να «εμπλουτίσεις» την ημέρα σου με μια γερή δόση μυστηρίου.

Card Games: Τα τουρνουά Yu-Gi-Oh! και One Piece είναι ένας σοβαρός λόγος για να επισκεφτείς το GLHF αν είσαι λάτρης των card games και των collectibles και να είσαι σε εγρήγορση καθώς φανταστικά pulls θα σε κυνηγήσουν στο opening pack station.

Μην ξεχνάς πως Κωτσόβολος σημαίνει destination for gaming και σου προσφέρουμε όλη τη γκάμα προϊόντων gaming και τεχνολογίας, σε οποιοδήποτε community και αν ανήκεις, έχοντας ως κοινό παρονομαστή τη διασκέδαση. Γι’ αυτό εξοπλίσου κατάλληλα και γίνει κι εσύ Kmer.

Στο Gamers Lounge Hype Festival σε περιμένουμε για μια αξέχαστη εμπειρία με θετικά vibes, αξέχαστα happenings και Good Luck Have Fun σε όλους.

Προπώληση εισητηρίων εδώ.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη