Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το gameplay του Warhammer 40,000: Space Marine II

by Manos Kavvalos

Η Focus Entertainment και η Saber Interactive κυκλοφόρησαν ένα gameplay overview trailer διάρκειας έξι λεπτών για το Warhammer 40,000: Space Marine II.

Θα συνεχίσεις την ιστορία του Ultramarine Lieutenant Demetrian Titus εκατό χρόνια μετά τα γεγονότα του Warhammer 40,000: Space Marine και θα πολεμήσεις τις ατελείωτες ορδές των Tyranid για να υπερασπιστείς την Imperium. Θα εξαπολύσεις μόνος τις υπεράνθρωπες δυνάμεις του Titus και το μεγάλης γκάμας οπλοστάσιό του ή παρέα με άλλους δύο φίλους που θα αναλάβουν τον έλεγχο του Chairon και το Gadriel σε μια απρόσκοπτη εμπειρία drop-in/ drop-out co-op.

Θα έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε έξι διαφορετικά classes (Tactical, Assault, Vanguard, Bulwark, Sniper και Heavy) στο “Operations” (player-versus-environment) και στο “Eternal War” (player-versus-player) mode, διαμορφώνοντάς τις όπως επιθυμείς με το σύστημα customization του Warhammer 40,000: Space Marine II για πανοπλίες και όπλα.

Στο “Operations” mode θα χρησιμοποιήσεις το Armory Data και την εμπειρία που κέρδισες στο πεδίο της μάχης για να αναβαθμίσεις κάθε class με έως και 25 perks για να διαμορφώσεις το στυλ παιχνιδιού σου. Το Armory Data θα σου επιτρέψει επίσης να αναβαθμίζεις τα όπλα σου και με κάθε νέα αποστολή θα ξεκλειδώνεις νέες παραλλαγές και μοναδικά cosmetics. Τα cosmetics για τις πανοπλίες και τα όπλα που αποκτάς στο “Operations” θα είναι διαθέσιμα και στα matches του “Eternal War”, όπως τα perks και οι αναβαθμίσεις των όπλων θα υπάρχουν μόνο στην εμπειρία player-versus-environment για λόγους ισορροπίας.

Μετά το λανσάρισμα του Warhammer 40,000: Space Marine II, στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, θα προστίθενται νέες αποστολές στο “Operations” modes, χάρτες για το player-versus-player, εχθροί και όπλα μέσω δωρεάν ενημερώσεων περιεχομένου. Ακόμα, στο πλαίσιο του Season Pass θα γίνουν διαθέσιμα επιπλέον cosmetics και Chapter heraldry, χωρίς microtransactions ή αγορών εντός του παιχνιδιού με πραγματικά χρήματα.

Το Warhammer 40,000: Space Marine II αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Μπορείς να δεις ακόμη