Όλα τα KitchenAid είναι εδώ!

by K-Admin

kitchenaid

KitchenAid: Για εκείνους που παθιάζονται με το καλό φαγητό και την gourmet κουζίνα, θέλοντας να πετύχουν επαγγελματικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν στυλ και design στο περιβάλλον τους.

For the Way It’s Made

Το slogan της μάρκας περικλείει τόσο τη φιλοσοφία όσο και το πάθος της, για τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Το πάθος και την προσήλωση να φέρει καινοτομία, ποιότητα και ευκολία χρήσης σε κάθε gourmet χρήστη των προϊόντων της, μεταφέροντας τεχνικές από την επαγγελματική κουζίνα ενός εστιατορίου σε αυτήν του σπιτιού.

Το αντιπροσωπευτικό Stand Mixer κατασκευάστηκε πριν περίπου 95 χρόνια για να βοηθήσει αρχικά στο μείγμα του ψωμιού. Η επιτυχία του ήταν τέτοια, που δημιουργήθηκε ένα μοντέλο μικρότερων διαστάσεων, για οικιακή χρήση. Μέσα από ιστορία ετών, τα προϊόντα KitchenAid παρέμειναν αληθινά και κοντά στις ρίζες της μάρκας, γι’ αυτούς που παθιάζονται με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική ενώ με κάθε νέα προσθήκη στην ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της, συνεχίζει να προσφέρει επαγγελματική τεχνική σε συνδυασμό με αξεπέραστο και χαρακτηριστικό design.

 

 

Η επιλογή των chef

Η KitchenAid πάντα ζητούσε και λάμβανε υπόψη την εμπειρία, τις προτάσεις και τη γνώμη επαγγελματιών για να κατασκευάσει νέα προϊόντα και μόνο έτσι θα μπορούσε να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια για τη μοναδικότητα των προϊόντων και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το input των chef ήταν και η αφορμή να γίνει «εξαγωγή» της τεχνικής Sous-Vide από το εστιατόριο και πραγματικότητα στη κουζίνα της νοικοκυράς.

[quote type=”border_left”]Sous-vide: Μέθοδος μαγειρικής μέσω της οποίας το φαγητό σφραγίζεται αεροστεγώς σε πλαστικές σακούλες και στη συνέχεια τοποθετείται σε νερό. σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας, με στόχο την ορθή κατανομή θερμοκρασίας στο φαγητό για σωστό ψήσιμο στο εσωτερικό χωρίς να παραψηθεί στο εξωτερικό και τη διατήρηση της υγρασίας.  [/quote]

 

Απαράμιλλη ποιότητα

Η KitchenAid είναι η μοναδική μάρκα που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαδικασία διαχείρισης τροφίμου, από μικρές συσκευές έως οικιακές συσκευές αλλά και ανεξάντλητη σειρά αξεσουάρ.

Κάθε προϊόν που η KitchenAid υπογράφει ανήκει στην κατηγορία των προϊόντων με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τεράστια αντοχή, κορυφαία υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια που σε κάνει να αναρωτιέσαι.

 

KitchenAid Brand Manifesto


 

Κάνε κλικ εδώ και δες όλες τις κατηγορίες και τα προϊόντα KitchenAid που μπορείς να βρεις διαθέσιμα στον Κωτσόβολο

στην πιο εντυπωσιακή παρουσίαση που έχεις δει ποτέ!

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη