Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, μη χάσεις φάση στην TV, με λειτουργίες Multi View και PIP

by Aggeliki Tsoukana

Η μεγαλύτερη γιορτή του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου πλησιάζει και ανυπομονείς να απολαύσεις όλες τις επικές «μάχες» μέσα στα εντυπωσιακά γήπεδα του Κατάρ, με τις 32 κορυφαίες εθνικές ομάδες να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε οι αγώνες να μην διεξάγονται την ίδια ώρα. Ωστόσο, τι γίνεται όταν την ίδια ώρα που παίζει η αγαπημένη σου εθνική ομάδα, παίζει και ο αγαπημένος σου σύλλογος σε μπάσκετ ή και κάποιο άλλο άθλημα; Γιατί, μπορεί για όσο διαρκεί το Παγκόσμιο κύπελλο να μην έχουμε αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, θα έχουμε όμως «δραστηριότητα» σε άλλες διασυλλογικές οργανώσεις όπως είναι η Ευρωλίγκα καλαθοσφαίρισης.

Σε αυτό το «δίλημμα» τη λύση έρχονται να δώσουν οι πιο σύγχρονες τηλεοράσεις. Διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες για να βλέπεις άνετα δύο αγώνες ταυτόχρονα!

 

Ταυτόχρονη «ροή» από τα αγαπημένα σου αθλήματα

Αρχικά, η επιλογή μιας τηλεόρασης με μεγάλο πάνελ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όχι μόνο θα παρακολουθείς τα αγαπημένα σου αθλήματα, αθλητικές διοργανώσεις και όλα τα highlights με εκπληκτική λεπτομέρεια, αλλά θα έχεις και τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό τις προηγμένες λειτουργίες Multi View και PIP για ταυτόχρονη θέαση των αγαπημένων σου αθλημάτων.

Δεν πρόκειται να προβληματιστείς καθόλου με τον διαθέσιμο χώρο στο σαλόνι σου, αφού οι τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς έχουν τόσο κομψό design, που μοιάζουν με έργο τέχνης!

 

 

Τι σημαίνει Multi View και PIP

Η λειτουργία Multi View (ή Dual View) είναι μια λειτουργία που τη συναντάμε σε αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung, LG, και Sony, είτε ως ενσωματωμένο χαρακτηριστικό στο λειτουργικό της smart TV, είτε ως μεμονωμένη εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις από το app store της τηλεόρασης. Παρακολούθησε ταυτόχρονα τι υπάρχει στην τηλεόραση και στο κινητό σου στην ίδια οθόνη. Είτε πρόκειται για live στατιστικά σπορ είτε για οδηγούς gaming, απλά σύνδεσε το τηλέφωνό σου και εκμεταλλεύσου το multi view στο έπακρον.

Για παράδειγμα, κάτι τέτοιο μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στον γονιό και στο παιδί του, να βλέπουν το ίδιο ματς ή ακόμη και ελεγχόμενο διαφορετικό περιεχόμενο, ο ένας στην τηλεόραση και ο άλλος στο tablet του.

Σε άλλα μοντέλα, συναντάμε τη λειτουργία PIP (Picture in picture). Μια λειτουργία που επιτρέπει να βλέπεις άνετα δύο αγώνες ταυτόχρονα, ιδίως αν η τηλεόραση σου είναι 50 ίντσες και άνω. Πρέπει να γνωρίζεις ότι η προβολή δύο καναλιών ταυτόχρονα είναι δυνατή στα μοντέλα που διαθέτουν διπλό δέκτη, εκτός αν συνδέσεις μια εξωτερική συσκευή που διαθέτει τον δικό της τηλεοπτικό δέκτη.

Διάφορες σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν και τη δυνατότητα προβολής σε μέγεθος 50/50 στην οθόνη. Είναι εφικτή σε μοντέλα που διαθέτουν τη λειτουργία Multi-Link Screen (σύστημα προβολής πολλαπλών οθονών).

 

 

Χώρισε την οθόνη σου στα τέσσερα

Πλέον, υπάρχουν τηλεοράσεις που προσφέρουν τη δυνατότητα ακόμα και για 4 ταυτόχρονες ροές σε μία οθόνη. Ενδεικτικά, το μεγάλο πάνελ μιας premium τηλεόρασης Samsung σου δίνει περισσότερες επιλογές θέασης. Η αγαπημένη σου ομάδα παίζει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την ίδια ώρα και δεν ξέρεις τι να πρώτο-επιλέξεις; Με μία Samsung Premium TV μπορείς να παρακολουθήσεις και τα δύο, σε παράλληλη ροή. Μάλιστα, μπορείς να προσθέσεις ακόμα δύο ροές, προβάλλοντας στατιστικά για τους αγώνες από το διαδίκτυο, και να βλέπεις από την κάμερα θυροτηλέφωνου αν ήρθε ο διανομέας με την παραγγελία σου.

Μπες στο www.kotsovolos.gr και ανακάλυψε μια εκτεταμένη γκάμα από σύγχρονες τηλεοράσεις με μεγάλη οθόνη και προηγμένες λειτουργίες για να απολαμβάνεις στο έπακρο το θέαμα που προσφέρουν τα αγαπημένα σου αθλήματα.

Μπορείς να δεις ακόμη