Παρουσίαση νέων iPhone 6s και iPhone 6s plus

by K Admin

8a993d88a35e07201d7758018e6d9945

 

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν!  H Apple θα παρουσιάσει τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, σε ειδική εκδήλωση, στις 9 Σεπτεμβρίου.

 

Η εταιρεία έχει ήδη στείλει την σχετική πρόσκληση στα media, η οποία δεν κρύβει κάποια άλλη ένδειξη παρά μόνο αναφέρει την πρόταση «Siri δώσε μας κάποια πληροφορία». Όταν κάποιος εκφωνήσει αυτή την πρόταση στη  ψηφιακή βοηθό των iPhone και iPad, λαμβάνει κάποιες προκαθορισμένες, χιουμοριστικές απαντήσεις.

 

siri_sept_91

 

 

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών, αναμένεται να είναι η λειτουργία Force Touch, μέσω της οποία η οθόνη είναι σε θέση να αντιληφθεί τη διαφορετική πίεση με την οποία πατάει το δάκτυλο του ο χρήστης στην επιφάνεια της, και να ενεργοποιεί διαφορετικές λειτουργίες για πιο εύκολο χειρισμό. Παρόμοια λειτουργία η Apple ενσωματώνει στο Apple Watch αλλά και σε αρκετά νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών MacBook.

 

Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, θα συνεχίσουν την παράδοση των μοντέλων S, με σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα, της οποία η ανάλυση θα ανέβει από τα 8MP στα 12MP, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι θα είναι ικανή και για εγγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση.  Φαίνεται επίσης, ότι η  μπροστινή κάμερα θα αναβαθμιστεί με καλύτερο αισθητήρα.
Επιπλέον, η λήψη φωτογραφιών με την εμπρόσθια κάμερα θα γίνει πιο πρακτική από τη  λειτουργία εικονικού flash, που επιτρέπει στην οθόνη  να φωτίζεται με άσπρο χρώμα για περιπτώσεις λήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Εκτός από την παρουσίαση των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus, φημολογείται ότι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο event που έχει κάνει η Apple έως τώρα, αφού κυκλοφορούν σε διάφορα online sites, πληροφορίες για παρουσίαση και νέων iPad, με κυρίαρχο το iPad Pro!

 

Τέλος, αναμένεται να δούμε τη νέα έκδοση του Apple TV η οποία θα διαθέτει το δικό της App Store αλλά και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 9 και της δεύτερης έκδοσης της πλατφόρμας του WatchOS στην οποία στηρίζεται το έξυπνο ρολόι της Apple.

 

Η παρουσίαση ξεκινά στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά αυτή τη φορά όχι μόνο για κατόχους iOS συσκευών αλλά και για Windows 10 χρήστες μέσω του Edge browser.

Μπορείς να δεις ακόμη