Πολλαπλά remakes παιχνιδιών Assassin’s Creed ετοιμάζει η Ubisoft

by Manos Kavvalos

Η Ubisoft  ετοιμάζει πολλαπλά remakes παιχνιδιών της σειράς Assassin’s Creed, όπως αποκάλυψε μέσω μιας νέας ανάρτησης στο Ubisoft Blog  o CEO της εταιρείας, Yves Guillemot.

“Οι παίκτες μπορούν να είναι ενθουσιασμένοι με κάποια remakes, τα οποία θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε μερικά από τα παιχνίδια που έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν και να τα εκσυγχρονίσουμε. Υπάρχουν κόσμοι σε μερικά από τα παλαιότερα παιχνίδια Assassin’s Creed που είναι ακόμα εξαιρετικά πλούσιοι”, είπε ο Guillemot.

Ο Guillemot συμπλήρωσε ότι στο μέλλον οι παίκτες θα πρέπει να αναμένουν μια αντίστοιχη ποικιλία τίτλων Assassin’s Creed, κάνοντας αναφορά στο μικρότερης κλίμακας Assassin’s Creed Mirage αλλά και το πολύ μεγαλύτερης, Assassin’s Creed Shadows.

 

 

“Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά την εμπειρία”, συνέχισε ο Guillemot. “Ο στόχος είναι τα παιχνίδια Assassin’s Creed να κυκλοφορούν πιο τακτικά, αλλά όχι να είναι η ίδια εμπειρία κάθε χρόνο. Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που έρχονται, συμπεριλαμβανομένου του Assassin’s Creed Hexe, το οποίο έχουμε ανακοινώσει και θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από το Assassin’s Creed Shadows. Θα εκπλήξουμε τον κόσμο, νομίζω”.

Σου θυμίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς είναι το Assassin’s Creed Shadows και αναμένεται να κυκλοφορήσει για στις 15 Νοεμβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store), Mac (App Store) και Amazon Luna. Θα μεταφέρει τη δράση στη φεουδαρχική Ιαπωνία, με δύο πρωταγωνιστές, τη Shinobi Assassin Yasuke και το θρυλικό Samurai Naoe.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη