Πώς το νέο Xperia M4 Aqua οδήγησε στους ελληνικούς… φάρους!

by K-Admin

sony_xperia_M4_Aqua_faroi

Η Sony Mobile παρουσίασε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος το αφιέρωμα «Στους Φάρους της Ελλάδος», ένα ντοκιμαντέρ που εστιάζει στους επιβλητικούς άγρυπνους «φύλακες» της χώρας μας.

«Οι φάροι της Ελλάδος αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα μνημεία της χώρας μας» δήλωσε ο Αντώνης Μπαρούνας, President Sony Mobile Region Europe. «H εμπειρία μας κατά την επίσκεψη σε αρκετές τοποθεσίες των φάρων ήταν ιδιαίτερα επιμορφωτική και εμπνευστική ενώ η φιλοξενία των φαροφυλάκων υπήρξε άκρως συγκινητική».

 

Η σύλληψη της ιδέας

Οι φάροι της Ελλάδος αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ελληνικήςναυτικής παράδοσης και σημείο αναφοράς για τους ναυτιλλομένους. Μοναδικά κτίσματα που στέκονται επιβλητικά σε διάφορα σημεία τωνηπειρωτικών και νησιωτικών ακτών της χώρας μας εκπέμποντας φως.

Οι φαροφύλακες καθημερινά καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να προσεγγίσουν απόκρημνες περιοχές της χώρας μας. Διανύουν – πολλές φορές περπατώντας – μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στους απομονωμένους φάρους. Σε πολλές περιπτώσεις – κάτω από άστατες καιρικές συνθήκες – οι φαροφύλακες αναγκάζονται να παραμείνουν και να εργαστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στους φάρους.

Η Sony αναζητά διαρκώς νέες καινοτομίες και ξεχωριστές εμπειρίες,προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες και τεχνολογίες που κάνουν την κάθε ημέρα του καταναλωτή ξεχωριστή και συμβάλουν στην έμπνευση και τη δημιουργικότητά του. Το νέο Xperia M4 Aqua συνδυάζει χαρακτηριστικά και τιμή όπου προϊόντα της ίδιας κατηγορίας απλά δεν μπορούν να συναγωνιστούν. Με επεξεργαστή Snapdragon 615 της Qualcomm, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 2 ημέρες, αδιάβροχη προστασία καθώς, κάμερα με εξαιρετικές δυνατότητες για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και υψηλής ηλιοφάνειας.

«Ήταν ακριβώς αυτά τα στοιχεία που ενέπνευσαν τη Sony στη δημιουργία αυτού του αφιερώματος – ντοκιμαντέρ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μπαρούνας.

 

Το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από επτά ιστορίες σε επτά διαφορετικά σημεία της Ελλάδος και θα είναι διαθέσιμο στο ελληνικό You Tube channel της Sony Mobile Greece ως τα τέλη Ιουνίου, ενώ οι επτά ιστορίες ξεχωριστά θα είναι επίσης διαθέσιμες σε μεμονωμένα video μικρότερης διάρκειας. Το ντοκιμαντέρ υπογράφει ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Πανονίδης ενώ την φωτογραφική επιμέλεια του αφιερώματος έχει ο διακεκριμένος φωτογράφος Τάσος Βρεττός.

Η πραγματοποίηση του αφιερώματος «Στους φάρους της Ελλάδος» δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία της υπηρεσίας Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια της έρευνας και κινηματογράφησης του ντοκιμαντέρ.

 


 

Δείτε το νέο αδιάβροχο SONY XPERIA M4 AQUA σε όλα τα χρώματα!

 

Μπορείς να δεις ακόμη