Προστάτευσε τις Συσκευές σου από τις Φθινοπωρινές Καταιγίδες

by Zikou Stella

Φθινόπωρο: η εποχή που τα φύλλα πέφτουν, η διάθεση γίνεται πιο μελαγχολική και συχνά οι καταιγίδες κάνουν την εμφάνισή τους. Ενώ εσύ μπορεί να απολαμβάνεις τη θέα της βροχής από το παράθυρο, οι συσκευές σου δεν συμμερίζονται την ίδια χαλαρότητα. Με λίγη προετοιμασία όμως, μπορείς να τις προστατεύσεις από τις καταιγίδες που θα ακολουθήσουν ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως την επόμενη φορά που θα ακουστεί το πρώτο μπουμπουνητό. Στην τελική, δεν θέλεις να δεις την αγαπημένη σου τηλεόραση ή τον υπολογιστή σου να “παραδίδουν πνεύμα” εξαιτίας μιας ξαφνικής αστραπής, σωστά;

Πώς όμως μπορείς να τις θωρακίσεις με απλές κινήσεις;

 

 

Εξοπλίσου με ένα UPS και μείνε ήσυχος

Τα UPS (Uninterruptible Power Supplies) είναι οι “σωτήρες” σου σε περίπτωση ξαφνικής διακοπής του ρεύματος ή απότομων διακυμάνσεων τάσης. Όταν ο κεραυνός χτυπά και η γειτονιά μένει χωρίς ρεύμα, το UPS αναλαμβάνει δράση. Έτσι, όχι μόνο δεν θα χάσεις το παιχνίδι σου στη μέση του “boss battle” αλλά και οι πολύτιμες συσκευές σου δεν θα κινδυνεύσουν από τις επιζήμιες υπερτάσεις.

 

Πολύπριζα Ασφαλείας: Ο ήρωας της καθημερινότητας

Ένα απλό πολύπριζο δεν είναι αρκετό για να προστατεύσει τις συσκευές σου από τις φθινοπωρινές καταιγίδες. Χρειάζεσαι πολύπριζα με ενσωματωμένη προστασία υπέρτασης για να αποτρέψουν την βλάβη του υπολογιστή, της τηλεόρασης και των άλλων ευαίσθητων συσκευών σου όταν η τάση του ρεύματος χτυπήσει κόκκινο.

 

 

Βγάλε τις Συσκευές από την Πρίζα: Η πιο απλή λύση είναι και η πιο αποτελεσματική

Ναι, η αποσύνδεση των συσκευών από το ρεύμα μπορεί να ακούγεται σαν συμβουλή της γιαγιάς, αλλά είναι από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους προστασίας. Όταν περιμένεις καταιγίδα, φρόντισε να βγάλεις από την πρίζα τις πιο πολύτιμες συσκευές σου. Κάνε λίγη υπομονή, άλλωστε μπόρα είναι, θα περάσει και σύντομα θα επιστρέψεις στην κανονικότητά σου.

 

Αντικεραυνική Προστασία: Η Ασπίδα σου από τον Κεραυνό

Μια συσκευή αντικεραυνικής προστασίας είναι το απόλυτο όπλο ενάντια στις καταιγίδες. Τοποθετείται στην κύρια γραμμή ρεύματος και προστατεύει ολόκληρο το σπίτι από υπερτάσεις λόγω κεραυνών. Με μια τέτοια επένδυση, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, γνωρίζοντας ότι το ηλεκτρικό σου δίκτυο είναι ασφαλές.

 

 

Ασφάλιση Συσκευών: Για Τη Στιγμή που Όλα Πάνε Στραβά

Και αν, παρά τις προφυλάξεις σου, κάποια συσκευή πάθει ζημιά; Οι καταιγίδες εκτός από αυξομειώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος ενδέχεται να προκαλέσουν πλημμύρες ή και πυρκαγιά. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η ασφάλιση. Με μια αξιόπιστη λύση, όπως την Ασφάλιση Περιεχομένου Αnytime μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη αν κάτι πάει στραβά.

 

 

Επισκέψου ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή το eshop για να βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να προστατέψεις τις συσκευές σου αυτό το φθινόπωρο. Με τον σωστό εξοπλισμό, οι καταιγίδες δεν θα είναι πια απειλητικές για το δικό σου σπίτι !

Μπορείς να δεις ακόμη