Redmi Watch 3: το καλύτερο gadget για τον καρπό σου

by Zikou Stella

Συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς Redmi Watch, η Xiaomi φέρνει στην Ελλάδα το νέο Redmi Watch 3. Διαθέσιμο σε δύο όμορφους χρωματισμούς (μαύρο και ιβουάρ), ελαφρύ (37 γραμμάρια) και κομψό με μεταλλικό πλαίσιο, το Redmi Watch 3 είναι ένα smartwatch άνετο για ολοήμερη χρήση. Μάλιστα, το λουράκι διαθέτει και ένα καινοτόμο βρόχο μνήμης θέσης, που θυμάται την τρύπα που θα επιλέξεις την πρώτη φορά, για να το φοράς χωρίς σκέψη όποτε χρειαστεί.

 

 

Προκειμένου να είναι ευδιάκριτο ακόμα και σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας το Redmi Watch 3 διαθέτει μία εκπληκτική AMOLED οθόνη 1,75 ιντσών, που υποστηρίζει μέγιστη φωτεινότητα 600 nits, ενώ προσφέρει μεγάλη αναλογία οθόνης προς σώμα της τάξης του 70%. Παράλληλα, το Redmi Watch 3 μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο στυλ και τη διάθεσή σου καθώς το συνοδευτικό app διαθέτει περισσότερα από 200 διαφορετικά watch faces κάθε είδους (αθλητικά, μινιμαλιστικά, τεχνολογικά, μηχανικά κ.ο.κ.).

 

Για την καταγραφή των στατιστικών καλής υγείας, το Redmi Watch 3 μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό σου παλμό 24/7, τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα (Sp02), τα βήματα και την ποιότητα του ύπνου σου. Όσο για τις προπονήσεις σου, το Readmi Watch 3 υποστηρίζει περισσότερα από 120 είδη άθλησης, είναι αδιάβροχο στις 5atm για να μπορεί να βουτάει άφοβα στο νερό και ενσωματώνει ανεξάρτητο chip δορυφορικού εντοπισμού, συμβατό με πέντε συστήματα GPS, για την ακριβή καταγραφή της θέσης σου.

 

 

 

Ειδικά για σένα που σου αρέσει το τρέξιμο, το Redmi Watch 3 μπορεί να γίνει και ο προσωπικός σου προπονητής, καθώς ενσωματώνει 10 διαφορετικά μαθήματα τρεξίματος, με διαφορετική ένταση προπόνησης, είτε είσαι αρχάριος, είτε έμπειρος δρομέας.

 

 

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το Redmi Watch 3 υποστηρίζει και λειτουργία hands-free για να μπορείς να απαντάς σε κλήσεις σηκώνοντας απλά το χέρι σου, ενώ μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής Mi Fitness App παρέχει τη δυνατότητα ορισμού επαφής έκτακτης ανάγκης, την οποία μπορείς να καλέσεις άμεσα πατώντας το πλευρικό πλήκτρο τρεις φορές. Και όλα αυτά προσφέροντας μαγνητική φόρτιση και μεγάλη αυτονομία έως 12 ημερών.

 

Μπορείς να δεις ακόμη