Γεμίστε το χώρο με θεσπέσια μουσική με το νέο compact ηχοσύστημα της Sony

by K Admin

CAS-1_Black

 

H Sony παρουσιάζει στην IFA το CAS-1, ένα compact ηχοσύστημα που προσφέρει την απόλυτη ποιότητα ήχου. Το νέο compact ηχοσύστημα διαθέτει διπλούς ενισχυτές, που κατασκευάστηκαν ακολουθώντας τις εξειδικευμένες προδιαγραφές ενίσχυσης ήχου για ακουστικά και ηχεία, προσφέροντας, με αυτόν τον τρόπο, την ιδανική απόδοση ήχου ανεξάρτητα από το σύστημα εξόδου. Χάρη στις τεχνολογίες ήχου της Sony, ακόμα και η παραμικρή νότα γεμίζει το περιβάλλον σας με πλούσιες λεπτομέρειες και εντυπωσιακή καθαρότητα, ακόμα και σε χαμηλή ένταση, ενώ εσείς μπορείτε να βυθιστείτε στον ήχο υψηλής ανάλυσης.

 

Με τα χαρακτηριστικά προηγμένης συνδεσιμότητας, που διαθέτει, μπορείτε να κάνετε ασύρματα streaming σε υψηλής ποιότητας ήχο από τη δική σας συσκευή χρησιμοποιώντας Bluetooth® και NFC™ ή να συνδεθείτε μέσω USB.

 

Σχεδιάστηκε για να αποδίδει

Ο σχεδιασμός του CAS-1 προέρχεται από την ακριβή σειρά ES της Sony και επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός ιδανικού ακουστικού πεδίου πάνω στο γραφείο σας. Το σύστημα αποτελείται από τρία συστατικά, την κυρίως μονάδα και τα δυο ξεχωριστά ηχεία, που βελτιώνουν τον ήχο. Ακούστε τη μουσική σας συλλογή σε ποιότητα που ξεπερνά αυτήν των CD, αφού το σύστημα υποστηρίζει ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης έως 24bit/192kHz σε φορμά DSD[1] και PCM, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων FLAC, WAV ή AIFF. Η μοναδική τεχνολογία DSEE HX™ της Sony χρησιμοποιείται για αναβάθμιση συμπιεσμένων αρχείων ήχου, όπως τα αρχεία MP3, σε ποιότητα ήχου που αγγίζει την υψηλή ανάλυση, προσφέροντάς σας έναν πλούσιο, γεμάτο ήχο.

 CAS-1_Black_mainunit

Το CAS-1 διαθέτει δυο ανεξάρτητους αποκλειστικούς ενισχυτές, κάθε ένας από τους οποίους κατασκευάστηκε σύμφωνα με εξειδικευμένες προδιαγραφές για ακουστικά και ηχεία. Ο ίδιος ενισχυτής ακουστικών χρησιμοποιείται και σε βραβευμένα μοντέλα ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony, όπως στον υψηλής απόδοσης μετατροπέα ψηφιακού/αναλογικού (DAC) της συσκευής HAP-Z1ES. Αυτά τα συστατικά δίνουν τη δυνατότητα στο ηχοσύστημα Hi-Fi να αποδίδει ισορροπημένο, ισχυρό και ακριβή ήχο, ανεξάρτητα από την πηγή εξόδου, ενώ παράλληλα εξαλείφουν την προστιθέμενη αντίσταση και τον ψηφιακό θόρυβο. Με την ενσωμάτωση του ενισχυτή ήχου υψηλής ανάλυσης S-Master HX της Sony για τα ηχεία, βελτιώνεται περαιτέρω η μουσική, μειώνοντας την αλλοίωση και τον θόρυβο και αποδίδοντας πεντακάθαρο ήχο.

 

Φέρτε την απόλαυση του ήχου στα μέτρα σας

Απολαύστε τη μουσική σας, με όποιο τρόπο θέλετε μέσα από διάφορες εξόδους ήχου. Αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε για να παρέχει υψηλότατη ποιότητα ακρόασης, χάρη στην αποκλειστική προσαρμόσιμη απολαβή των ακουστικών, ιδανική για ακουστικά με διάφορους τύπους εμπέδησης, απλώς επιλέγοντας την εμπέδηση (διακόπτης απολαβής HI/LOW).

 

Αλλά, ακόμα και αν επιλέξετε να ακούσετε τη μουσική σας από τα δύο παρεχόμενα ηχεία, δεν θα απογοητευτείτε. Με τουήτερ τύπου soft dome 14 χλστ., συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης, αλλά και με πολύ σταθερό γούφερ 62 χλστ., που υποστηρίζεται από μια θύρα ανάκλασης μπάσων, το κάθε ηχείο αναπαράγει όμορφα μια μεγάλη γκάμα συχνοτήτων, ενώ, παράλληλα, περιορίζει το θόρυβο και την αλλοίωση – ακόμα και όταν ακούτε από κοντά. Χάρη στις χάλκινες ακίδες και τις βάσεις ηχείου, μπορείτε να ρυθμίζετε και να βάζετε τις τελικές πινελιές στην ιδανική, για εσάς, near-field εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης.

CAS-1_Black_NFC

 

 

 

Οι επιλογές σύνδεσης είναι πολλές – συνδέστε ασύρματα το smartphone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SongPal™ της Sony[2] με το ηχοσύστημα Hi-Fi και κάντε streaming στη μουσική σας με λεπτομέρειες και καθαρότητα, χρησιμοποιώντας το LDAC[3] που υποστηρίζει Bluetooth®/NFC. Περιλαμβάνονται, επίσης, δύο θύρες USB (USB-A και USB-B) για αναπαραγωγή φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης.

 

 

 

 

 

 

[1] DSD 2,8 MHz (με μετατροπή σε PCM)

[2] Διατίθεται για λειτουργικό iOS και Android μέσα από το App Store της Apple ή το Marketplace της Google αντίστοιχα.

[3] Η τεχνολογία υποστηρίζει τη μετάδοση δεδομένων τρεις φορές περισσότερο από το συμβατικό Bluetooth® παρέχοντας ασύρματες μεταδόσεις ήχου υψηλής ποιότητας.

Μπορείς να δεις ακόμη