Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Manos Kavvalos

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Dead Boy Detectives (Netflix)

Το “Dead Boy Detectives” είναι μια σειρά από το σύμπαν του “The Sandman” βασισμένη στα αγαπημένα κόμικς του Nil Gayman και Matt Wagner την οποία ανέπτυξαν οι showrunners Steve Yockey και Beth Schwartz. Οι κριτικοί επαίνεσαν το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τον τόνο της, καθώς και τις ερμηνείες του cast και τα σκηνικά.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: George Rexstrew, Jayden Revri, Kassius Nelson, Briana Cuoco, Ruth Connell, Yuyu Kitamura, Jenn Lyon, Charles Rowland, Edwin Payne.

Σας καταδιώκει μήπως κάποιο ενοχλητικό φάντασμα; Έχει κλέψει κάποιος δαίμονας τις βασικές σας αναμνήσεις; Ίσως πρέπει να απευθυνθείτε στους Νεκρούς Ντετέκτιβ.

Γνωρίστε τον Edwin Payne και τον Charles Roland, “το μυαλό” και “τους μυς” του Γραφείου των Νεκρών Ντετέκτιβ. Οι έφηβοι Edwin και Charles, που γεννήθηκαν με διαφορά δεκαετιών και μπορούν να συναντηθούν μόνο ως νεκροί, είναι φίλοι και φαντάσματα… και λύνουν μυστήρια. Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν μαζί, θα ξεφύγουν από κακές μάγισσες, ακόμα και την Κόλαση και τον Χάρο. Με την βοήθεια ενός μέντιουμ, με το όνομα Crystal και της φίλης της, Nico, μπορούν και λύνουν μερικές από τις πιο μυστικιστικές παραφυσικές υποθέσεις από τον κόσμο των θνητών.

 


Μικρό Tαραvδάκι (Netflix)

Μια νέα τηλεοπτική σειρά το “Μικρό Ταρανδάκι” ή “Baby Reindeer” αμέσως μετά την κυκλοφορία του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο Top 10 των περισσότερων χωρών. Ο Richard Gadd που δημιούργησε τη σειρά πρωταγωνιστεί, περιγράφοντας την ζωή του σε αυτήν την συναρπαστική και σκοτεινά αστεία αληθινή ιστορία.

To cast συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Jessica Gunning, Nava Mau, Danny Kirrane, Hugh Coles, Chloe Driver, Michael Wildman, Thomas Coombes, Tom Goodman-Hill, Shalom Brune-Franklin, Nina Sosanya, Mark Lewis Jones και άλλοι.

Βασισμένο στον βραβευμένο και επιτυχημένο μονόλογο του φεστιβάλ του Εδιμβούργου, το Μικρό Ταρανδάκι ακολουθεί την ιδιαίτερη σχέση του κωμικού Ντόνι Νταν με τη γυναίκα που τον παρακολουθεί, καθώς και το πως τον επηρεάζει όταν αναγκάζεται τελικά να αντιμετωπίσει ένα βαθιά θαμμένο τραύμα.

 

 

Maxton Hall -The World Between Us (Prime Video)

Η γερμανόφωνη ρομαντική σειρά βασισμένη στο best seller της Mona Kasten “Save Me” ακολουθεί ένα ασυνήθιστο πανεπιστημιακό φλερτ με την Daphne Ferraro στο σενάριο και τους Martin Schreier, Tarek Roehlinger στη σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Harriet Herbig-Matten, Damian Harbung, Sonja Weiber, Adrea Guo, Justus Riesner, Fedja van Huet, Ben Felipe, Runa Greiner, Martin Neuhaus, Julia- Maria Kohler, Clelia Sarto, Eidin Jalali.

Όταν η Ruby (Harriet Herbig-Matten) γίνεται άθελά της μάρτυρας ενός εκρηκτικού μυστικού στο ιδιωτικό σχολείο του Maxton Hall, ο αλαζονικός εκατομμυριούχος κληρονόμος James Beaufort (Damian Hardung) πρέπει να την αντιμετωπίσει. Είναι αποφασισμένος να φιμώσει τη Ruby. Όμως η παθιασμένη μεταξύ τους ανταλλαγή λέξεων, πυροδοτεί απροσδόκητα μια σπίθα…

 

 

Shardlake (Disney+)

Το “Shardlake” βασίζεται στη ομώνυμη σειρά ιστορικών μυθιστορημάτων μυστηρίου του CJ Sansom που διαδραματίζεται στη βασιλεία του Ερρίκου VIII τον 16ο αιώνα, διασκευσμένη από τον Stephen Butchard σε σκηνοθεσία Justin Chadwick.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:  Arthur Hughes, Sean Bean, Anthony Boyle, Babou Ceesay, Paul Kaye, Ruby Ashbourne Serkis, Mathew Steer, Brian Vernel, Peter Firth, Irfan Shamji, David Pearse, Miles Barrow, Mike Noble και Kimberly Nixon.

Βρισκόμαστε στο 1536. Ο δικηγόρος Matthew Shardlake βρίσκει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο Thomas Cromwell τον στέλνει να ερευνήσει έναν ύποπτο θάνατο στο απομακρυσμένο μοναστήρι της Scarnsea. Η εξαπάτηση, και η διαφθορά είναι διάχυτες καθώς σύντομα γίνεται σαφές ότι η δολοφονία δεν είναι η πρώτη. Ο Shardlake παρασύρεται σε έναν ιστό ψεμάτων που απειλεί όχι μόνο την ακεραιότητά του αλλά και τη ζωή του. Αυτό το συναρπαστικό whodunnit βασίζεται στα διεθνώς δημοφιλή μυθιστορήματα μυστηρίου δολοφονίας Tudor του CJ Sansom.

 

 

A Man In Full (Netflix)

Η αμερικάνικη δραματική σειρά του δημιουργού David E. Kelley σε σκηνοθεσία των Regina King και Thomas Schlamme αφορά στην ιστορία της πτώσης ενός ανθρώπου από την εξουσία και των αλυσιδωτών αντιδράσεων που επηρέασαν τους γύρω του. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Tom Wolfe με τον Jeff Daniels να είναι “Ένας άντρας με τα όλα του”.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Jeff Daniels, Diane Lane, Tom Pelphrey, Aml Ameen, Chante Adams, Jon Michael Hill, Sarah Jones, William Jackson Harper, Lucy Liu.

Όταν ο μεγιστάνας της αγορά ακινήτων της Atlanta, Charlie Crocker, αντιμετωπίζει ξαφνική χρεωκοπία, πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα συγκρούονται καθώς ο Charlie υπερασπίζεται την αυτοκρατορία του από εκείνους που προσπαθούν να επωφεληθούν από την πτώση του.

 

 

The Big Cigar (Apple TV)

Βιογραφική αμερικάνικη δραματική μίνι σειρά που δημιουργήθηκε από τον Jim Hecht και βασίζεται στο ομώνυμο άρθρο του Playboy που έγραψε ο Joshuah Bearman, ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV στις 17 Μαΐου 2024.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Andre Holland, Alessandro Nivola, Marc Menchaca, PJ Byrne, Tiffany Boone κ.α.

Το “The Big Cigar” είναι η απίστευτη αληθινή ιστορία της επανάστασης του Χόλυγουντ που συναντά την κοινωνική επανάσταση: ένα άγριο παιχνίδι του ιδρυτή του κόμματος Black Panther, Huey Newton, που δραπετεύει από το FBI στην Κούβα με τη βοήθεια του διάσημου παραγωγού Bert Schneider, με ένα απίστευτα περίτεχνο σχέδιο που περιλαμβάνει μια ψεύτικη παραγωγή ταινίας, που πάει στραβά με κάθε δυνατό τρόπο. Και κατά κάποιο τρόπο, όλα είναι αλήθεια. Ως… επί το πλείστον.

 

 

Tracker (FX)

Αμερικάνικη δραματική σειρά δράσης που δημιουργήθηκε από τον Ben H.Winters βασισμένη στο best seller  “The Never Game” του Jeffery Deaver. Στη σειρά Tracker πρωταγωνιστούν οι:  Justin Hartley, Robin Weigert, Abby McEnany, Eric Graise, Fiona Rene κ.α.

Ο Colter Shaw, ένας μοναχικός άνθρωπος που επιβιώνει περιπλανώμενος στη χώρα αναζητώντας αμοιβές, χρησιμοποιεί τις άριστες ιχνηλατικές του ικανότητες για να βοηθήσει τους πολίτες και την αστυνομία να εξιχνιάσουν κάθε λογής μυστήριο, ενώ ταυτόχρονα καλείται να διαχειριστεί τη δική του διαλυμένη οικογένεια.

 

 

Renegade Nell (Disney +)

Νέα πρωτότυπη σειρά δράσης, το “Renegade Nell” ακολουθεί την πνευματώδη και θαρραλέα Nell Jackson σε μια ιστορία φαντασίας, μαγείας και γυναικείας ενδυνάμωσης γραμμένη από τις: Sally Wainwright, Emme Hey και Georgia Christou, σε σκηνοθεσία Ben Taylor, Amanda Brotchie και MJ Delaney.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:  Louisa Harland, Frank Dillane, Alice Kremelberg, Enyi Okoronkwo, Nick Mohammed, Adrian Lester, Joely Richardson, Pip Torrens, Craig Parkinson, Bo Bragason, Florence Keen, Jake Dunn, Alice Kremelberg.

Αγγλία, 1705: Η Nell Jackson επιστρέφει από τον πόλεμο στην οικογένειά της στο Tottenham. Βοηθούμενη από τον υπερδύναμο κολλητό της Billy Blind, ένα χαρισματικό μικρό ξωτικό ο οποίος της δίνει υπερδυνάμεις, η Nell αναλαμβάνει τον εκφοβιστή γιο του τοπικού γαιοκτήμονα, Thomas Blancheford, αλλά βρίσκεται κατηγορούμενη για φόνο. Αναγκασμένη να τραπεί σε φυγή με τις αδελφές της Roxy και George, η Nell παίρνει τους δρόμους. Αλλά καθώς η είδηση για την εξαιρετική δύναμη της Nell εξαπλώνεται, προσελκύει την προσοχή του απαίσιου κόμη του Earl του Poynton ο οποίος καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο εναντίον της βασίλισσας της Αγγλίας. Σε πορεία σύγκρουσης με τον Poynton, η Nell και ο Billy συνειδητοποιούν ότι η αναζήτηση της για δικαιοσύνη εκτείνεται περισσότερο από όσο φανταζόταν ποτέ και ότι για να καθαρίσει το όνομά της, η Nell πρέπει πρώτα να νικήσει τον Poynton και να σώσει τη χώρα.

 

 

Fallοut (Prime Video)

Μία αμερικάνικη μετά-αποκαλυπτική σειρά με ένα ανατρεπτικό τέλος που δημιουργήθηκε από τους Graham Wagner και Geneva Robertson Dworet. Βασισμένο στο franchise μιας από τις καλύτερες σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών του Tim Cain και  Leonard Boyarsky. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ella Purnell, Aaron Moten, Kyle MacLachlan, Moises Arias, Xelia Mendes-Jones και Walton Goggins.

Το σενάριο απεικονίζει τον απόηχο του Μεγάλου Πολέμου του 2077, μια αποκαλυπτική ανταλλαγή πυρηνικών πυρών, σε μια εναλλακτική ιστορία της Γης, όπου η πρόοδος στην πυρηνική τεχνολογία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οδήγησε στην εμφάνιση μιας οπισθό- φουτουριστικής κοινωνίας και έναν επακόλουθο πόλεμο πόρων. Πολλοί επιζώντες κατέφυγαν στα πολυτελή καταφύγια που είναι γνωστά ως Vaults. Περισσότερα από 200 χρόνια αργότερα, το 2296, μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Lucy αφήνει πίσω της το σπίτι της στο Vault 33 για να βγει στην επικίνδυνη έρημο ενός κατεστραμμένου Λος Άντζελες προκειμένου να αναζητήσει τον πατέρα της, ο οποίος είχε απαχθεί. Στην πορεία, συναντά έναν πλοίαρχο της Brotherhood of Steel και έναν κυνηγό επικηρυγμένων, τον Ghoul. O καθένας έχει το δικό του μυστηριώδες παρελθόν και τις δικές του υποθέσεις για να τακτοποιήσει.

 

 

Geek Girl (Netflix)

H queen Alicent Hightower από το House of the Dragon, Emily Carey, πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη βρετανική/ καναδική σειρά “Geek Girl” του σκηνοθέτη Declan O’Dwyer, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα για νέους ενήλικες της Holly Smale. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαΐου 2024 στο Netflix.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Emily Carey, Sarah Parish, Emmanuel Imani, Liam Woodrum, Zac Looker, Tim Downie, Jemima Rooper, Daisy Jelley, Rochelle Harrington, Sandra Yi Sencindiver, Mia Jenkins, Alana Boden, Madeleine Price, Alexandra Chaves, Hersha Verity.

Η ασυνήθιστη έφηβη Harriet Manners, μια κοινωνικά δύστροπη 15χρονη Αγγλίδα με περιορισμένο κύκλο φίλων γίνεται ο στόχος του σχολικού νταή. Απομακρυσμένη από την αφάνεια για να γίνει το πρόσωπο μιας διαφημιστικής καμπάνιας μόδας υψηλού προφίλ, η αλλαγή της κατάστασης της Manners οδηγεί σε διάφορες συγκρούσεις που πρέπει να επιλύσει και που με τη σειρά τους οδηγούν σε αποκαλύψεις τόσο για την ίδια όσο και για τον κόσμο γενικότερα.

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K Smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη