ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ SERIES LOVER; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Zikou Stella

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER SEASON 2 (PRIME VIDEO)

H πολυαναμενόμενη σειρά φαντασίας The Lord of the Rings: The Rings of Power φέρνει ξανά στις οθόνες με την θρυλική δεύτερη εποχή της Μέσης Γης και το σύμπαν του Tolkien, σε σκηνοθεσία των Louise Hooper και Sanaa Hamri και σενάριο της Glenise Mullins. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Morfydd Clark, Ismael Enrique Cruz Cordova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Meggan Richards, Daniel Weyman, Charlie Vickers, Tyroe Muhafidin, Nazasin Biniadi, Amelia Kenworthy, Oliver Alison-Wilson, Sam Hazeldine, Gabriel Akuwudike, Yasen Atour, Nickolas Wooderson, Geoff Morell.

Η πρώτη σεζόν βρίσκεται αποκλειστικά στο Prime Video με 8 επεισόδια και η δεύτερη έχει ξεκινήσει με νέο επεισόδιο κάθε Πέμπτη.

‘Ένα επικό δράμα που διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των βιβλίων του J.R.R. Tolkien το The Hobbit και το The Lord of the Rings, με σκοπό να μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια δοξάστηκαν και καταστράφηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρέμονταν σε μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός (Dark Lord Sauron) που βγήκε ποτέ από την πένα του Tolkien, που απειλούσε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Στη δεύτερη σεζόν ο ανερχόμενος ‘Άρχοντας του σκότους Sauron επιστρέφει, διωγμένος από την βασίλισσα των Ξωτικών του Lothlorien, Galadriel, χωρίς στρατό ή σύμμαχο στηριζόμενος στη δική του πονηριά για να ανοικοδομήσει τη δύναμή του και να επιβλέψει τη δημιουργία των Δακτυλιδιών της Δύναμης, που θα του επιτρέψουν να υποδουλώσει όλους τους λαούς της Μέσης Γης με τη δύναμή του. Με τα βασίλεια να πέφτουν και τις φιλίες να κλονίζονται, προκαλώντας τον καθένα να βρει τη θέση του σε ένα κόσμο που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, οι δυνάμεις του καλού παλεύουν όλο και πιο γενναία να κρατήσουν αυτό που θεωρούν το πιο ουσιαστικό από όλα, τη συντροφικότητα.

 

 

PAST LIES (DISNEY +)

To “Past Lies” είναι μια ισπανική δραματική σειρά πoυ δημιουργήθηκε από τον Jose Manuel Lorenzo, παραγωγής DLO Productions, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Elia Barcelo. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Elena Anaya, Belen Cuesta, Irene Escolar, Marta Etura, Itziar Atienza, Ana Rayo και Lorena Lopez. Τα έξι επεισόδια της πρώτης σεζόν είναι διαθέσιμα στο Disney +.

Τα λείψανα που ανακαλύπτονται σε μια σπηλιά στη Μαγιόρκα, οδηγούν την επιθεωρήτρια Paula Rios από το αστυνομικό τμήμα της Έλντα στο νησί. Τα λείψανα ανήκουν στην μεγαλύτερη αδελφή της Μάτι, η οποία εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είκοσι πέντε χρόνια νωρίτερα. Εν τω μεταξύ, η ομάδα των φίλων της Μάτι από το γυμνάσιο συγκεντρώνεται για μια επανένωση ενόψει της επιστροφής της Ρίτας. Η Ρίτα είναι μια διάσημη σκηνοθέτρια ταινιών στο Λονδίνο για είκοσι πέντε χρόνια. Η νοσταλγική ατμόσφαιρα διακόπτεται όταν εμφανίζεται η επιθεωρήτρια Ρίος για να τους ενημερώσει για την ανακάλυψη. Μετά από είκοσι πέντε χρόνια, κανείς τους δεν μπόρεσε να ξεχάσει εκείνη τη μυστηριώδη εξαφάνιση.

 

 

LIKE FOR SALES (DISNEY+)

Πρόκειται για μια βραζιλιάνικη κωμωδία του δημιουργού και συγγραφέα Andre Bradt σε συνεργασία με τη Nathalia Guinet και τη Lusa Silvestre, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Andre Moreas. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Fabio Lago, Mariana Vaz, Ana Machado, Lucio Mauro Filho, Tonico Pereira, Ailton Graca, Marcelo Serrado, Zeu Britto, Kathia Calil, Pedro Cardoso, Milhem Cortaz, Thiago Fragoso, Evandro Mesquita, Giselle Itie, Paulinho Serra, Deborah Secco, Bruno Garcia. Ο πρώτος κύκλος είναι διαθέσιμος με πέντε επεισόδια στο Disney plus.

Ο Wagner, ένας απελπισμένος ηθοποιός πληρώνει τους λογαριασμούς του δίνοντας παραστάσεις σε γηροκομεία και παιδικά πάρτι γενεθλίων. Μετά από αμέτρητα αποτυχημένα casting, ο Wagner αναζητά καθοδήγηση από τον εκκεντρικό γκουρού Johnny Silva, η συμβουλή του οποίου να κυνηγήσει τη φήμη με κάθε κόστος ωθεί τον Wagner να εφεύρει μια ψεύτικη ζωή στα social media, που περιλαμβάνει ένα ψεύτικο ειδύλλιο με μια διάσημη, κι έναν ψεύτικο ρόλο σε μια ταινία δράσης. Και προς έκπληξη του Wagner, πετυχαίνει! Κερδίζει εκατομμύρια ακολούθους και επιλέγεται για τον πρώτο του ρόλο σε ταινία. Αλλά το τίμημα της διαδικτυακής δόξας περιλαμβάνει πολλούς εχθρούς και την πανταχού παρούσα απειλή του «cancel». Ακολουθώντας τις συμβουλές του Johnny βήμα-βήμα, ο Wagner μπλέκεται σε τρελές και επικίνδυνες καταστάσεις που κοντεύουν να διαλύσουν τον ίδιο και το internet. Μετά την επιτυχία του μεγαλύτερου κόλπου του, ο Wagner καλείται να συμμετέχει σε μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή στην Ισπανία, αλλά πηγαίνοντας εκεί, το αεροπλάνο του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, και ο κόσμος αναρωτιέται; Που είναι ο Wagner;

 

 

THE LESSON (ERTFLIX)

Μίνι ισραηλινή σειρά 6 επεισοδίων  του δημιουργού Deakla Keydar σε σκηνοθεσία Eltan Zur, εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία ενός δασκάλου στο Ισραήλ που απολύθηκε όταν μια μαθήτρια τον επέκρινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή μοιράστηκε πολιτικές απόψεις στην τάξη. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Doron Ben-David, Maya Landsman, Alma Zack, Dvir Benedek, Ronit Apel, Michelle Riaboy, Irit Kaplan, Moshe Folkenflick, Leib Levin, Amir Banal, Michal Redlus, Carmit Mesilati Kaplan, Hilia Abramovitch.

Η σειρά κατάφερε να αποσπάσει Βραβείο Καλύτερης Σειράς και Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο Διεθνές Φεστιβάλ Σειρών των Καννών 2022, βραβείο καλύτερης σειράς, καλύτερης γυναικείας  και ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Σειρών του Βερολίνου το 2022  και βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς της Ισραηλινής Τηλεοπτικής Ακαδημίας το 2023.

Μια πολιτική συζήτηση μεταξύ του Amir, ενός 43χρονου καθηγητή πολιτικής αγωγής  και της Leanne, μιας 17χρονης μαθήτριας μετατρέπεται σε μια συναισθηματική σύγκρουση που επεκτείνεται εκτός των ορίων της σχολικής τάξης. Σε μια διαμάχη για τη δικαιοσύνη, τόσο ο Amir όσο και η Leanne, δεν θα υποχωρήσουν, ακόμα κι όταν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο και έχουν καταστροφικό τίμημα που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Παρακολουθούμε την αντιπαράθεση τους να επεκτείνεται από την τάξη σε ολόκληρο το σχολείο, μετά σε όλη την κοινότητα, στα μέσα ενημέρωσης και στην εκρηκτική πολιτική πραγματικότητα που αντιμετωπίζει σήμερα το Ισραήλ. Καθώς η διαφωνία κλιμακώνεται, η σειρά βουτά βαθιά κάτω από την επιφάνεια για να αποκαλύψει τις πληγές που αιμορραγούν στις καρδιές και των δύο πρωταγωνιστών.

 

 

MASTERS OF THE AIR (APPLE TV)

Στο “Masters of the Air” ο βραβευμένος σκηνοθέτης Steven Spielberg, ο Tom Hanks και ο Gary Goetzman είναι εκτελεστικοί παραγωγοί και οι Anna Boden & Ryan Fleck, Cary Joji Fukunaga, Dee Rees και Tim Van Patten είναι οι σκηνοθέτες.  Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Donald L. Miller και σε σενάριο John Orloff.  Εκτός από τη συγγραφή, ο Orloff είναι συνεκτελεστικός παραγωγός, ο Graham Yost είναι επίσης συνεκτελεστικός παραγωγός.

Η σειρά περιλαμβάνει ένα υπέροχο καστ με επικεφαλής τον υποψήφιο για Όσκαρ Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle και Nate Mann, μαζί με τον Raff Law, τον υποψήφιο για Όσκαρ Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook, Ncuti Gatwa, Nikolai Kinski, Stephen Cambell, Stephen Moore, Ncuti Gatwa, Josh Dylan, Sawyer Spielberg, Louis Hofman.

Οι άνδρες της 100ης Ομάδας Βομβαρδιστικών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου διεξάγουν επικίνδυνες επιδρομές πάνω από τη Ναζιστική Γερμανία και αντιμετωπίζουν τις συνθήκες ψύχους, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης που διεξάγεται στα 25.000 πόδια στο τον αέρα. Το τίμημα που πλήρωσαν αυτοί οι νεαροί άνδρες ρισκάροντας με την ζωή τους ήταν μεγάλο καθώς βοήθησαν στην καταστροφή της φρίκης του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ. Μερικοί καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν. κάποιοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Και κάποιοι είχαν την τύχη να επιστρέψουν στην πατρίδα. Ανεξάρτητα από την ατομική μοίρα, όλοι πλήρωσαν ένα τίμημα.

 

 

THE PEFECT COUPLE (NETFLIX)

Το “The Perfect Couple” είναι μια αμερικάνικη δραματική σειρά μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Elin Hilderbrand με πρωταγωνίστριες τις Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson και Dakota Fanning. Το cast συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Billy Howle, Meghann Fahy, Donna Lynne Champlin, Jack Reynor, Michael Beach, Ishaan Khatter, Sam Nivola, Mia Isaac, Isabelle Adjani, Tim Bagley, Adina Porter, Irina Dubova, Dendrie Taylor, Michael McGrady, Nick Searcy, Thomas Flanagan.

Η Amelia Sacks πρόκειται να μπει σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Nantucket ως νύφη. Η μέλλουσα πεθερά της, η διάσημη μυθιστοριογράφος Greer Garrison Winbury, που δεν την εγκρίνει, δεν δίνει σημασία στα έξοδα κατά τη διοργάνωση του κορυφαίου γάμου της χρονιάς. μέχρι που εμφανίζεται ένα πτώμα στην παραλία. Καθώς τα μυστικά έρχονται στο φως, δημιουργείται το σκηνικό για μια πραγματική έρευνα που φαίνεται να έχει βγει από τις σελίδες ενός από τα μυθιστορήματα της Greer. Ξαφνικά όσοι μένουν το Σαββατοκύριακο στο σπίτι είναι ύποπτοι.

 

 

BREATHLESS (NETFLIX)

Μετά το “La Casa di Papel “ υποδυόμενη την αστυνομική επιθεωρήτρια Alicia Sierra, τώρα βλέπουμε τη Nimri Najwa να πρωταγωνιστεί στην ισπανική δραματική σειρά “Breathless “. Το cast συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Aitana Sanchez-Gijon, Blanca Suarez, Manu Rios, Borja Luna. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix με οκτώ επεισόδια.

Ακολουθεί τη Biel, μια από τις γιατρούς του δημόσιου νοσοκομείου, με χιλιάδες ώρες εργασίας που μετά βίας της επιτρέπουν να έχει προσωπική ζωή. Αλλά είναι πρόθυμη να κάνει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ο καλύτερη γιατρός. Αυτό που δεν φαντάζεται είναι ότι πρόκειται να ξεσπάσει γενική απεργία στο νοσοκομείο χωρίς έστω και ελάχιστες υπηρεσίες. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας αναγκάζονται να λάβουν αυτή την απόφαση για να προσπαθήσουν να ευαισθητοποιήσουν τον πληθυσμό για το βασικό τους έργο και να διαμαρτυρηθούν για όλες τις αφόρητες περικοπές που υφίσταται η δημόσια υγεία. Όμως η Biel και οι άλλοι συνάδελφοί της δεν έχουν αποφασίσει αν θα στηρίξουν αυτή την απεργία, που θα μπορούσε να έχει μοιραίες συνέπειες για τους ασθενείς.

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη