Το 7ήμερο του gaming

by Manos Kavvalos

Το 7ήμερο του gaming αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο σε ενημερώνουμε για τις κυριότερες ειδήσεις της εβδομάδας που προηγήθηκε, ενώ στο δεύτερο θα βρίσκεις τα δωρεάν παιχνίδια με τα οποία θα μπορείς να ασχοληθείς τις επόμενες ημέρες, κάνοντάς σου και προτάσεις.

 

Part 1 – News

Behind the Scenes Special για το Shadows of the Damned: Hella Remastered

Η Grasshopper Manufacture δημοσίευσε ένα “Grasshopper Direct 2024 Behind the Scenes Special” διάρκειας 40 λεπτών για το Shadows of the Damned: Hella Remastered, με τον CEO της Grasshopper Manufacture Goichi “Suda 51” Suda και τον παραγωγό του παιχνιδιού, Shinji Mikami.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Suda και ο Mikami μιλάνε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Shadows of the Damned, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους και ορισμένοι special guests.

Σου θυμίζουμε ότι το Shadows of the Damned: Hella Remastered θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 31 Οκτωβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 

 

Αποκάλυψη 15 επιπλέον μαχητών για το roster του Dragon Ball: Sparking! ZERO

“Saiyan and Namek Sagas” είναι ο τίτλος του νέου trailer που αποκάλυψαν η Bandai Namco και η Spike Chunsoft για το πολυαναμενόμενο Dragon Ball: Sparking! ZERO, μέσω του οποίου ανακοίνωσαν την παρουσία ακόμα 15 μαχητών στο roster του παιχνιδιού. Πρόκειται για τους:

  • Captain Ginyu
  • Chiaotzu
  • Cui
  • Dodoria
  • Frieza (Z), 1st Form
  • Frieza (Z), 2nd Form
  • Frieza (Z), 3rd Form
  • Frieza (Z), 4th Form
  • Frieza (Z), Full Power
  • Guldo
  • Nail
  • Recoome
  • Saibaiman
  • Super Zarbon
  • Zarbon

 

Το Dragon Ball: Sparking! ZERO είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

 

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Hands of Necromancy II

Το dark fantasy first-person shooter Hands of Necromancy II θα κυκλοφορήσει για PC (Steam) στις 16 Σεπτεμβρίου 2024, όπως ανακοίνωσε η Fulqrum Games, σε συνεργασία με τις ομάδες ανάπτυξης των Frechou Games και HON Team.

Θα φορέσεις για άλλη μια φορά τον μανδύα του original Necromancer και θα αποδείξεις την υπεροχή του ή θα παίξεις ως ο ανερχόμενος θηλυκός, για να δείξεις στον κόσμο την αληθινή σημασία της λέξης «δύναμη»; Κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του ξεχωριστά όπλα, ξόρκια, ικανότητες μεταμόρφωσης, καθώς και προσωπικότητα.

Ανεξάρτητα από την επιλογή σου, το ταξίδι θα είναι δύσκολο και γεμάτο κινδύνους, μεταφέροντάς σε μέσα από εκπληκτικά τοπία – ένα αρχαίο κάστρο, μια άνυδρη ερημιά, ένα γραφικό χωριό και μια καταθλιπτική σπηλιά, για να αναφέρουμε μόνο μερικά – το καθένα γεμάτο με ανείπωτες απειλές. Θα χρησιμοποιήσεις μαγικά όπλα, θα εκτελέσεις ισχυρά ξόρκια και θα καταστρέψεις ορδές εχθρών, μόνο για να τους μετατρέψεις σε νεκρούς υπηρέτες για να σε βοηθήσουν στη μάχη, όπως θα έκανε κάθε αληθινός Necromancer.

Τα αγαπημένα ξόρκια των fans από το αρχικό παιχνίδι επιστρέφουν – το ξόρκι του ανεμοστρόβιλου που εκτοξεύει τους εχθρούς στον αέρα, το δαχτυλίδι του πάγου που θα τους εγκλωβίσει στον παγετό και η χειροβομβίδα Unholy Hand για να τους εκτινάξει στη λήθη. αλλά ο νέος χαρακτήρας φέρνει επίσης το δικό της μοναδικό οπλοστάσιο – ένα στιλέτο που στραγγίζει τη ζωή, ένα βραχιόλι της φωτιάς που εκτοξεύει βολίδες και μια χειροβομβίδα πραγματική κόλαση που χωρίζεται σε μικρότερες και έτσι αποκτάει τεράστιο δραστικό βεληνεκές.

Καθώς γίνεσαι πιο ισχυρός, θα αποκτήσεις την ικανότητα να μεταμορφώνεσαι σε τρομακτικά τέρατα με όχι μόνο απίστευτες ικανότητες επίθεσης, αλλά και ειδικές δυνάμεις που σε βοηθήσουν να διασχίσεις και να εξερευνήσεις το περιβάλλον – γλιστρώντας σε στενά σημεία, αναπνέοντας κάτω από το νερό, περπατώντας πάνω από λάβα ή ακόμα και πετώντας.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Το νέο video του Metaphor: ReFantazio παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή και τους δελφίνους

Η ATLUS και η Studio Zero δημοσίευσαν το τέταρτο “ATLUS Exclusive” showcase video για το Metaphor: ReFantazio, που παρουσιάζει τους υποψήφιους οι οποίοι παλεύουν για τον θρόνο και τους ακόλουθους που υποστηρίζουν τον πρωταγωνιστή.

Το Metaphor: ReFantazio είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και PC (Steam, Microsoft Store).

 

 

To Aero the Acro-Bat: Rascal Rival Revenge του Game Boy Advance έρχεται σε μοντέρνες κονσόλες

Η Ratalaika Games και η Shinyuden θα κυκλοφορήσουν το Aero the Acro-Bat: Rascal Rival Revenge για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch την 1η Νοεμβρίου 2024. Πρόκειται για το port του ομώνυμου παιχνιδιού του Game Boy Advance που λανσαρίστηκε για τη φορητή κονσόλα στις 21 Ιουνίου 2002.

Το Aero the Acro-Bat: Rascal Rival Revenge έρχεται με αναβαθμισμένα sprites και animations, προσφέροντας στους παίκτες το τεχνικά βελτιωμένο πρώτο κεφάλαιο των περιπετειών του Aero, μιας νυχτερίδας τσίρκου με ακροβατικές δεξιότητες. Ο Aero πρέπει για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσει τον εχθρό του, τον Edgar Ektor, ο οποίος επέστρεψε με ένα νέο σχέδιο για να καταλάβει τον κόσμο. Αποστολή σου είναι να καθοδηγήσεις τον Aero σε μια σειρά απαιτητικών επιπέδων, χρησιμοποιώντας τις ακροβατικές του ικανότητες για να ξεπεράσει     τα εμπόδια, να νικήσει τους εχθρούς και να συλλέξει power-ups. Με πολύχρωμα γραφικά, συναρπαστική μουσική και γρήγορο gameplay, το Aero the Acro-Bat: Rascal Rival Revenge προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία σε όσους λατρεύουν τα platform games.

 

 

Το Moonless Moon θα σε βυθίσει σε συναρπαστικούς κόσμους

Το text-based adventure game Moonless Moon θα κυκλοφορήσει για PC (Steam) στις 8 Αυγούστου 2024, όπως ανακοίνωσαν η KAMITSUBAKI STUDIO, η Yokaze και η developer Kazuhide Oka. Ακόμα, οι εταιρείες αποκάλυψαν τρία από τα μουσικά κομμάτια του παιχνιδιού, το “Outline Seaside”, το “Tsuki no Nioi” και το “Sad Sad Hot Latte”.

Η Yomichi είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι που ζει την καθημερινότητα ενός μέσου φοιτητή – εκτός από ένα πράγμα: μερικές φορές, μετά τη δύση του ηλίου, μεταφέρεται σε έναν διαφορετικό κόσμο.

Είτε πρόκειται για μια έρημο στο φεγγάρι, μια καφετέρια μέσα σε ένα τούνελ ή ένα νησί στον ουρανό, απολαμβάνει τον χρόνο της σε αυτά τα νέα μέρη, κάνοντας φίλους κάθε φορά.

Ωστόσο, αυτό της αφήνει κάποιες απορίες.

Πρέπει πραγματικά να ζω στον κόσμο της ημέρας μου; Είναι αυτή η ζωή, αυτή που πηγαίνω στο σχολείο κάθε μέρα, η αληθινή;

Σε αυτή την ιστορία, προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τους κόσμους που την περιβάλλουν και τι σημαίνουν για εκείνη.

Περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω video.

 

 

Το Arco θα δοκιμάσει τις ικανότητές σου στη στρατηγική

Το turn-based RPG Arco αναμένεται για Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store) στις 15 Αυγούστου 2024, όπως ανακοίνωσε η Panic και οι developers Max Cahill, Franek, Bibiki και Antonio Uribe.

Θα μπεις στον εκπληκτικά όμορφο κόσμο του Arco, ενός μοναδικού tactical action game όπου οι αποφάσεις σου διαμορφώνουν την ιστορία. Ετοιμάσου να ταξιδέψεις σε καταπράσινα δάση, απέραντες πεδιάδες και καυτές ερήμους καθώς καθοδηγείς τέσσερις απίθανους ήρωες στη βεντέτα τους ενάντια στη συμμορία της Red Company. Θα συγκρουστείς με μαχητές από διάφορα έθνη, θα αποκρούσεις τους άπληστους αποικιστές και θα σκοτώσεις τερατώδη πλάσματα καθώς ταξιδεύεις σε αυτή τη μαγεμένη γη. Κάνοντας μια κίνηση κάθε φορά θα μπορέσεις να διαμορφώνεις τη μοίρα της ομάδας.

 

 

Νέα πλάνα από το μοναδικό στο είδος του Promise Mascot Agency

Η Kaizen Game Works κυκλοφόρησε ένα gameplay deep dive trailer για το “open-world mascot management crime drama” game Promise Mascot Agency.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ανταπόκριση στην ανακοίνωσή μας και αισθανθήκαμε ότι πρέπει να σας δείξουμε περισσότερα», δήλωσε ο director του Promise Mascot Agency, Oli Clarke Smith. «Το Promise Mascot Agency είναι ένα μοναδικό παιχνίδι και υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε. Αυτό το video σας δείχνει μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν πολλές ακόμη μασκότ για να συναντήσετε, άνθρωποι για να βοηθήσετε και ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ να αποκαλύψετε. Αυτό το παιχνίδι θα ταράξει τα νερά”.

Ως το πρώτο (και καλύτερο) παράδειγμα του είδους του, το Promise Mascot Agency είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Για τον λόγο αυτό, παρέχεται μια μικρή εξήγηση: η ιστορία του ήρωά μας Michi, η διαδικασία πρόσληψης μιας μασκότ, οι κίνδυνοι της δουλειάς και το μυστήριο μιας θανάσιμης κατάρας είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που αναφέρονται στο νέο video. Επιπλέον, οι fans με μάτια αετού θα μπορούν να εντοπίσουν μερικές μασκότ και χαρακτήρες που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα. Είναι άραγε μια νυχτερίδα με αξίνα;

Το Promise Mascot Agency βρίσκεται σε τροχιά να κυκλοφορήσει το 2025, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

 

 

Part 2 – Free Games

Free Play Days

Τα Free Play Days της Microsoft επιστρέφουν δυναμικά για μια ακόμα εβδομάδα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς τις επόμενες ημέρες με τρία μοναδικά παιχνίδια.

Μέχρι τη Δευτέρα 5 Αυγούστου ώρα 09:59 πμ, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Core και του Xbox Game Pass Ultimate έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με το WWE 2K24, το Sword Art Online: Fatal Bullet και το Way of the Hunter.

Για να κατεβάσεις τα παιχνίδια στην κονσόλα σου, επίλεξε το Subscriptions tab στο Xbox Store και στη συνέχεια θα βρεις τη συλλογή Free Play Days, για Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

 

PlayStation Plus

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα επόμενα παιχνίδια που θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus. Από τις 6 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου 2024 θα έχεις τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις της βιβλιοθήκη σου με τα:

  • ENDER LILIES: Quietus of the Knights (PS4)
  • Five Nights at Freddy’s: Security Breach (PS5, PS4)
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PS5, PS4)

Ως τότε, έχεις ακόμα λίγες μέρες για να κάνεις δικά σου τα:

  • Among Us (PS5, PS4)
  • Borderlands 3 (PS5, PS4)
  • NHL 24 (PS5, PS4

 

Prime Gaming

Μπήκε ο Αύγουστος και το να είσαι PC gamer αλλά και συνδρομητής του Prime Gaming της Amazon σημαίνει πως πρέπει να στήσεις ένα μεγάλο πάρτι. Δεν είναι μόνο ένας ο λόγος, αλλά 22, καθώς τόσα είναι τα παιχνίδια που προσφέρει η υπηρεσία στους χρήστες της καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα:

Διαθέσιμα Άμεσα

  • Steamworld Heist
  • Deus Ex: Mankind Divided
  • Tomb Raider: The Angel of Darkness
  • Tomb Raider: The Last Revelation + Chronicles

8 Αυγούστου

  • Gravity Circuit
  • South of the Circle
  • Loop Hero
  • Trek to Yomi
  • Kraken Academy

15 Αυγούστου

  • Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition
  • Beholder 3
  • Hard West 2
  • En Garde
  • Stray Gods: The Roleplaying Musical

22 Αυγούστου

  • Grime: Definitive Edition
  • KeyWe
  • Figment 2: Creed Valley
  • Spells & Secrets
  • Young Souls

29 Αυγούστου

  • Arcade Paradise
  • Industria
  • The Collage Atlas

 

Epic Games Store

Ακόμα δύο δωρεάν παιχνίδια για PC σε περιμένουν στο Epic Games Store και σου αναβαθμίζουν τη διάθεση μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές. Ως τις 8 Αυγούστου 2024 έχεις την ευκαιρία να κάνεις δικό σου το LumbearJack της FinalBoss Games και το RAWMEN: Food Fighter Arena της ANIMAL. Σίγουρα δεν θέλεις να τα χάσεις και το μόνο που απαιτείται για να τα προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου είναι να έχεις λογαριασμό στο Epic Games Store. Αν ακόμα δεν έχεις αποκτήσει, ευκαιρία να το κάνεις η διαδικασία είναι απλή και δεν θα σου κοστίσει το παραμικρό.

 

Steam

Αν είσαι χρήστης του Steam έχει στη διάθεσή σου 27 ημέρες για να κάνεις δικό σου το Drawful 2.

 

Προτάσεις

WWE 2K24: Το παιχνίδι είναι βελτιστοποιημένο για κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S και σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις ξανά μερικές από τις πλέον αξιομνημόνευτες στιγμές της WrestleMania στο 2K Showcase of the Immortals, που περιλαμβάνει μια συλλογή από αγώνες που σημάδεψαν την καριέρα πολλών αστέρων του χώρου σε μια περίοδο που καλύπτει τέσσερις δεκαετίες.

Sword Art Online: Fatal Bullet – Οι επιλογές σου είναι πιο βαριές και πιο γρήγορες από μια σφαίρα. Θα βυθιστείς σε μια πρωτότυπη ιστορία, όπου είσαι ο πρωταγωνιστής στον κόσμο του Gun Gale Online. Θα δημιουργήσεις το δικό σου avatar και θα εξερευνήσεις κατεστραμμένους τόπους, με τον σύντροφό σου που ελέγχεται από το AI, ενώ βιώνεις τη μαγεία του third person shooting σε αυτό το action RPG. Θα συγκρουστείς με εχθρούς και θα συναντήσεις γνώριμα πρόσωπα από τη σειρά Sword Art Online series. Εσύ θα επιλέξεις τη μοίρα σου.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη