Το AirPlay 2 έρχεται στις smart TVs της Samsung

 

Η Samsung γίνεται η πρώτη εταιρεία που θα προσφέρει ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunes καθώς θα υποστηρίζει και το AirPlay 2 της Αpple στα μοντέλα των Samsung smart TVs για το 2019, ξεκινώντας από την προσεχή άνοιξη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η υποστήριξη στα μοντέλα Samsung smart TVs που κυκλοφόρησαν εντός του 2018 θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπάρχουσα βιβλιοθήκη iTunes, η οποία περιλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές προς αγορά ή ενοικίαση, ενώ προσφέρεται περιεχόμενο και σε ανάλυση 4K HDR. Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές iTunes θα λειτουργούν άψογα με τις υπηρεσίες για τις smart TVs της Samsung, όπως το Universal Guide, το New Bixby και το Search, παρέχοντας μια εμπειρία σταθερής ποιότητας σε όλη την πλατφόρμα της εταιρείας.

Επιπλέον, με την υποστήριξη του AirPlay 2 στις Samsung smart TVs, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν αδιάλειπτα βίντεο, μουσική, podcasts ή να προβάλλουν φωτογραφίες από τις συσκευές Apple απευθείας στην τηλεόρασή τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το παράδειγμα της Samsung θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές τηλεοράσεων όπως οι LG, Sony και Vizio, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν πλέον χωρίς κόπο να μοιράζονται σχεδόν οτιδήποτε από τη συσκευή iOS ή το Mac τους κατευθείαν στην τηλεόρασή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη