To Copilot AI της Microsoft καταλαβαίνει ακόμα και κακογραμμένα κείμενα

by Manos Kavvalos

H Microsoft ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει το Copilot στο OneNote για την ανάγνωση και ανάλυση χειρόγραφων σημειώσεων. Η λειτουργία βρίσκεται σε φάση δοκιμών και θα επιτρέψει στους χρήστες του OneNote να κρατάνε χειρόγραφες σημειώσεις χρησιμοποιώντας ένα συνηθισμένο στυλό και στη συνέχεια να δημιουργούν περιλήψεις, να κάνουν ερωτήσεις, ακόμα και να διαμορφώνουν λίστες εργασιών με βάση τις σημειώσεις.

Η νέα αυτή λειτουργία του Copilot  θα βασίζεται σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, που καθιστά δυνατή τη μετατροπή των χειρόγραφων σε κείμενο που έχει γραφτεί με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού μέσου και θα είναι εύκολο και γρήγορο στη συνέχεια να επεξεργαστεί, να διορθωθεί και να κοινοποιηθεί.

Η Microsoft έφερε το Copilot στο OneNote τον περασμένο Νοέμβριο και αυτή η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη για την υπάρχουσα έκδοση του Copilot στους συνδρομητές του Microsoft 365 και στους χρήστες του Copilot Pro.

Σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις την αναγνώριση χειρόγραφων σημειώσεων του Copilot, θα πρέπει να είσαι Microsoft 365 Insider, να τρέχει τη νεότερη έκδοση του OneNote για Windows (build 17628.20006 ή νεότερο) και να έχεις συνδρομή στο Copilot Pro ή στο Copilot για Microsoft 365.

Οι δοκιμές που μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε είχαν κάτι περισσότερο από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και παρατηρήσαμε ότι ακόμα και η εκ νέου σύνταξη μιας παραγράφου χειρόγραφων σημειώσεων γίνεται με πολύ μεγάλη ευκολία, σε ελάχιστο χρόνο.

Μπορείς να δεις ακόμη